Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

seara buna fetelor,
ma bucur ca amalia v-a dumirit ce inseamna carlan.
eu ieri toata ziua am fost plecata hai-hui prin oras. in primul rand am vrut sa inving sistemul si birocratia, dar din pacate m-au invins ele pe mine. am fost sa depun dosarul pentru indemnizatie de 85%. credeti ca e asa de usor!? NU
acte copii si originale, extras de cont de la banca, stampilat, dosar cu sina, adeverinta de venit pe ultimul an, da cu 13 luni, , drumuri, taica.
si eu folosesc aptamil, si btw, alra, ambalajul de la noi e diferit fata de cel din belgia.
pentru bubite albe pe fata: apa termala de la mustela - stelatopia, bai cu tarate si mult optimism.
constipatia incercam sa o rezolvam cu sab simplex. o sa incerc si cu apa fiarta si racita, dar intrebarea mea este ce fel de apa sa folosesc? plata sau de la robinet?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Eli: multumesc de raspuns.

Mirtha: Multa sanatate!

Alra: Si noi ii dam vit. D.

Olivia: Frumoase pozele de la botez! mamica si bebeul.

Haide sa va spun program de somn de bebe de nici 3 sapamani. In timpul zilei suge cam la 2 ore, dupa-masa mai des (isi face rezerve pt. noaptea, cred). Si seara.......de la 8-9 doarme lemn pana dimineatza. Dar lemn, nu asa! Si nu pot sa-l trezesc nicicum. Parca are 15 ani! Si nu cere papa deloc. Ma chinui eu in fiecare seara pe la 12-1 sa-i dau sa pape ceva (si muncesc o ora sa-l trezesc un pic si sa-l fac sa suga 2-3 minute) si dimineatza pe la 4 tot eu ma chinui sa-l trezesc sa pape si atunci suge vreo 5 minute. Daca ar fi dupa el...ar dormi de la 9 seara la 7 dimineatza. Dar nu pot sa-l las 10 ore fara sa pape deloc.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Carmen , cum pe 13 luni?
Eu am dus la scoala un model de adeverinta pe care l-am luat in nov , oare mai este bun acela sau trebuie un model nou de adeverinta care sa includa si salariile? Saptamana viitoare ma ocup si eu de dosar.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Carmendu ii dai lui Victor sab simplex pt constipatie? Lui Raphael ii dadeam sab simlex pt colici si am observat ca scapa de colici, dar se constipa...asa e cu actele, te freaca astia pe drumuri, poate poate te lipsesti sa mai depui actele

Andy asa mult doarme bebe? eu cred ca bebeii stiu cel mai bine cand sa pape si poate el papa indeajuns ziua si nu mai are nevoie noaptea. Chiar si tu ziceai ca se trezeste foarte greu si oricum papa putin...atunci de ce sa-l mai trezesti?...parerea mea eu nici nu 'fortez' sa pape mai devreme, nici la interval ma mare de ore. Eu sunt : cerere si oferta...imediata

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am reusit sa scriu si eu povestea nasterii....

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dandusa , Andy multumesc ! Sanatate si voua!

Incerc sa citesc capitolul anterior - am ajuns pe la pagina 26 - dar am musafiri si sigur nu voi reusi sa raspund in timp optim mesajelor din capitolul anterior. Fetelor , scuzoaie , fac ce pot pina ma redresez.

Carmen pt. constipatie : apa de la robinet, fiarta si racita.Apa plata nu este recomandat sa o fierbi pt. ca se descompun sarurile si mineralele intr-un mod mai putin benefic: in apa ramasa dupa fierbere concentratia de saruri si minerale este mai mare.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

flowers, eu am dus adeverinta de venit pe 12 luni dec 07-nov 08 si mi-a spus ca trebuie sa scrie si nov 07. asa mi-a spus. adicatele, cale intoarsa.
iza- victor nu are colici, da' mi-a zis dr ca daca e constipat sa-i dau sab simplex si daca nu merge nici cu asta incercam cu debridat. inca n-am ajuns acolo, pana acum sab-ul e foarte eficient.
mirtha- multumesc mult si sanatate maxima.
edit: laura si noi avem salteluta de pus in cadita si e foarte eficienta.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Woow, Andy, bebele tau e un fenomen!! Eu nu prea am mai auzit nou nascuti sa doarma asa de bine toata noaptea....ce bine de tine, esti odihnita, n-ai treaba!!

Citat:
citat din mesajul lui Andy08
Haide sa va spun program de somn de bebe de nici 3 sapamani. In timpul zilei suge cam la 2 ore, dupa-masa mai des (isi face rezerve pt. noaptea, cred). Si seara.......de la 8-9 doarme lemn pana dimineatza. Dar lemn, nu asa! Si nu pot sa-l trezesc nicicum. Parca are 15 ani! Si nu cere papa deloc. Ma chinui eu in fiecare seara pe la 12-1 sa-i dau sa pape ceva (si muncesc o ora sa-l trezesc un pic si sa-l fac sa suga 2-3 minute) si dimineatza pe la 4 tot eu ma chinui sa-l trezesc sa pape si atunci suge vreo 5 minute. Daca ar fi dupa el...ar dormi de la 9 seara la 7 dimineatza. Dar nu pot sa-l las 10 ore fara sa pape deloc.

Andy, mami de Andrei

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Carmendu, sa stii ca Sab Simplex constipa, cel putin efectul asta l-a avut la fii-mea cea mare. E pentru colici, si nu pentru constipatie.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Carmendu, sa stii ca Sab Simplex constipa, cel putin efectul asta l-a avut la fii-mea cea mare. E pentru colici, si nu pentru constipatie.

la noi a fost pe invers

pozele noastre

Mergi la inceput