PCOS (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara tuturor!

Mi-a fost dor de voi dar am o perioada nebuna la servici. In plus, nu am noutati. Imi iau constiincioasa tratamentul si atat.

Multa sanatate si sper sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Gudinde ,
spor la treaba si te asteptam.
pentru toate fetele.
Advoral multa sanatate si un perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

fetele, care raport e relevant in caz de PCOS si tb sa fie de 1:1?
LH/ FSH sau FSH/ LH ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Daca sunt egale nu mai conteaza cine la cine se imparte.
LH/FSH nu trebuie sa fie mai mare de 2.

Nu prea am mai avut timp sa citesc dar va tin pumnii tuturor sa veniti cu vesti bune.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

gudinde chiar ma gandeam ce e cu tine si acum am vazut ca ai scris.Nici eu nu am noutati, mai am 3 saptamani de sesiune, pana atunci sper sa nu intervina evenimente, ca mereu in perioada examenelor sanatatea imi joaca feste.Atunci n-am mai luat Utrogestan , mi-a venit CM chiar mai de vreme decat ma asteptam, desi efectele SOP-ului imi fac probleme ma bucur ca am ciclu ceva mai regulat ca inainte la o luna si un pic de regula fara a lua medicamente.
Fetelor toata admiratia pentru lupta de a avea un bebe.Imi pare rau ca nu pot sa va ajut cu informatii.Semestrul viitor fac ginecologie, dar cursul nu va avea asa multe ore, sper totusi sa inteleg mai bine fenomenele. Multa sanatate si din experienta mea un stil de viata sanatos si o mancare adecvata, ne fac mai usoara convietuirea cu sindromul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

psj, multumesc pentru raaspuns

la mine raportul este 0.64 ! oare ce o insemna asta? ce ciudat
oricum o sa le repet ca astea sunt facute acum 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Rasu-plansu....

La televizor pe Antena 3 este un reportaj despre programul infernal din multinationale si cum iti termina viata. La mine e televizorul deschis sa mai aud si eu o voce in timp ce lucrez ceva pt servici. Asta dupa ce toata saptamana am lucrat pana la 10 seara.

No comment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Gudinde, Psj, Denisa si toate fetele

Denisa, bafta in sesiune!

Eu a trebuit sa-mi mut programarea la doctor, abia joia viitoare ajung sa discutam rezultatele analizelor si sa vedem ce facem pe mai departe.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margabadea spune:

Buna, fetelor

M-am operat in cele din urma, meircurea trecuta si acum sunt acasa, in concediu.
Am intrat sa vad ce mai fac restul fetelor...si sa mai iau pulsul...
Acum ca m-am linistit si cu operatia asta, ma gandeam la ce mi-a zis dr la utltima ecografie, si anume: ca mai am doar un chist hematic cam marisor, pe ovarul stang. Si cica asta apare inainte sa vina menstra, iar in momentul in care se sparge, automat iti vine menstra.
Sau, cel putin, eu asa am inteles.
Si mi se pare miraculos sa vi disparut toate chisturile; adica aveam cel putin 10 chisturi mici pe fiecare ovar cu ceva vreme in ruma, si acum sa nu mai am nici unul, decat asta care cica ar disparea cand ar veni menstra?
Voi ce stiti despre un asemenea chist?

Va pup pe toate si multa sanatate!

Cu drag,

Marga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

Fetelor,va salut!
nu am mai intrat de mult timp din cauza perioadei agitate prin care trec la serv si acasa.
azi a fost pe protv un episod al unui serial numit despre arta si stiinta in care se vorbea despre pcos si cum se confunda el adesea cu o boala a suprarenalei pe care si voi ati mentionat-o pe forum cu mult in urma nu gasesc acum dar tare as vrea sa ma ajutati cu numele bolii, ceva cu hidro.... imi pare rau ca nu am reusit sa vad emisiunea si m-a povestit-o o colega la telefon.
puteti sa imi spuneti care sunt indicatorii esentiali pentru diagnosticarea pcos si cei pentru cealalta boala?
nu mai sunt sigura de nimic de cand la gineco mi-a infirmat diagnosticul de pcos primit la endocrine.
va cu drag pe toate!

Mergi la inceput