LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

am incarcat si eu cateva poze si filmulete cu Dariuca mea, care pe zi ce trece merge tot mai bine, se plimba prin toata casa, cred ca de ziua ei o sa alerge. azi dupa ce s-a trezit am scos-o direct afara la zapada, a fost foarte incantata, i-a placut, vorbea intr-una, s-a plimbat prin zapada, a pus manutele pe ea si se uita nedumerita. daca rezista pana maine, mai facem o tura de poze si pe lumina.

http://family.webshots.com/video/3084758240101440186JuWbUs

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Ce bine de Daria ca merge..abia astept sa mearga si Ioana..BRAVO DARIA!

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 3 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am vazut poze cu sarbatoritul mamei Shasa si fratelo Bruno,Dariuca in zapada,Ioana,si Evita gospodina.

Stancutza sanatate multa Sofiei!
Sanatate multa tuturor puilor bonlaviori!

Nati tu de cate ori pe zi ii dai sa suga Stefaiei?Adoarme la san de fiecare data cand o culci?Doarme singura in patutzul ei?Te-am asaltat cu intrebari

Fetele care aveti masina personala daca ar vei sotul acasa si v-ar zice ca sambata nu veti mai avea masina ca o imprumuta unui prieten sa plece cu sotia la cumparaturi in Bucuresti(el avand masina busita din cauza lui),dar un prieten pe care voi nu il prea agreati cum ati reactiona????????Eu m-am umplut de nervi nu mai potde ce nu-si imprumuta masina lui daca tot vrea sa-si ajute prietenii,de cand a venit ne-am certat in continuu pe tema asta!Nu mi se intampla des sa-mi expun problemele in public dar simt ca nu mai pot de nervi,chiar daca nu merg cu ea zilnic cei drept mai mult sta de cand a venit frigul dar eu consider ca nu e un lucru sa-l poti imprumuta oricui si oricand da ce m-a deranjat cel mai tare e ca nu m-a intrebat daca am vreun program sau pur si simplu sa-mi ceara parerea m-a pus in fata faptului implinit,sa vad eu ce face cu carutzul fetei cand o sa ies afara el binenteles ca nu o sa fie acasa sa-l bag in masina lui si va cara Mada 4 etaje carut + bebe ce marfa....

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Acum am recitit mesajul cu felicitari pe care l'am trimis in cap trecut, si nu stiu cum am facut si ce am selectat ca a disparut prima parte cu urare pt zuzici.
Mai bine, ca le ure inca o data

La muuulti, muuuulti ani fericiti alaturi de copii si familii minunate Lala, Laurici si Adia.
Sa fiti sanatoase, norocoase si la fel de frumoase sa ramaneti ca si acum.
Va imbratisez de muuulte, multe ori si va cu mult drag.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Vazut pozici cu un bulgarash minunat, azi la un an de cand e cu noi.
E frumos, Doamne da' ce frumos e, iti vine sa'l papi asortat cu tortuletzul yammmy.
Miri vazut pozici cu mamica ta care mi se pare o bunica din povesti, cu casutza ta de care chiar imi era dor sa o vad impodobita. Apropo...ai facut un aranjament asa frumos pt masa... . Sunteti o happy family si asa sa ramanesti pana ... la adanci batraneti.
Nu pot sa vad filmele cu sonor...cred ca e de la mine, o sa restartez sa vad daca merg.

Vazut Gospodina noastra preferata. Elle eu cred ca Bitzilina a fost cel mai precoce bb de pe forum. E asa 'prezenta' in toate pozele si in toate activitatile pe care le desfasoara de zici ca e o fetita mare.

Dariuca, hehe ce bine iti sta la plimbare prin casutza. Si ce stabila merge ea [redMary[/red], si repede. Hehe...tzine'te dupa ea d'acum. Iar pozele din zapada sunt superbe. Vreau si eu zapada!!!

Fetelor multumesc pt sfaturi. Cred si eu ca ni se trage de la sarbatori, cand a fost multa lume in jurul ei, a stat in brate la toti, o plimbau toti de manutza ii dadeau orice obiect cerea..etc.
In plus la noi e mai frig si nu am mai iesit decat max 10 minute din casa. Ea era obijuita cu plimbari mai lungi, vizite, cumparaturi facute cu ea...si poate e si asta.
Asta seara a adormit devreme...tot pe la 8 juma . Asa ca se pare ca ne revenim la normal.
De citit tre sa recuperez temeinic, ati scris asa mult incat a trebuit sa citesc pe sarite ca sa ajung cat de cat la zi.
all

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Saliu , in miez de noapte...ca de obicei !

Acus am venit de-afara , am fost sa-mi dau zapada de pe masina ...nu puteam adormi cu gandul ca maine dimineata plec la serviciu si tb sa curat intai masina si , cum n-are cine sa faca operatia asta in locul meu , ca tati e la Campulung , m-am hotarat ca nu-mi strica un pic de aer rece la botic asa ca am adormit pitika , mi-am tras blugii , bocancii , fesul pe ochi si o geaca de ski si am iesit in fatza blocului.E minunat afara , miroase a proaspat ...s-a asternut frumos zapada , nu mai ninge acum ,nu sufla viscolul , nu este nici extraordinar de frig...ce mai , de vis. As mai fi stat , dar mi-era frica sa nu cumva sa se trezeasca Sara. Am iesit si cu ea mai devreme cand inca ningea , am pus-o in carucior si am tras husa de ploaie pe deasupra. A fost tare uimita de peisaj , se uita ca vrajita si nu zicea nici pas...abia astept sa iesim si maine si s-o dau un pic jos din carucior sa simta mai bine zapada.

Inca mai sunt cateva minute din ziua de 8 ianuarie , asa ca nu-i tarziu sa fac si eu urarile sarbatoritilor de astazi :

La multi ani Lala D , Laura Ioana si Adiagrozav ...sa aveti un an de vis , cu multe impliniri , cu liniste , cu dragoste si multe bucurii din partea piticilor !

La multi ani Sacha pufosul !
La multi ani Anthony Gabriel !
La multi ani Edith Elena !
La multi ani Victor Mihai !
La multi ani Adelina Mihaela !
La multi ani Stefan Paul !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna seara/dimineata fetelor.
N-am citit nimic din urma de cateva zile, am intrat doar sa va spun ca Patty a facut ieri cateva serii de 3-4 pasi singurica . Azi nu a mai vrut, dar sa speram ca v-a incepe sa faca pasi mai multi.
Noapte buna.

MARINELA

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Madalina , ai dreptate sa fi suparata ...eu una nu imprumut masina la nimeni , doar sotzul o mai conduce din cand in cand , cand se duce sa mi-o spele sau la service.
Urat din partea sotzului ca nu te-a intrebat macar inainte daca te deranjeaza .

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Buna seara/dimineata fetelor.
N-am citit nimic din urma de cateva zile, am intrat doar sa va spun ca Patty a facut ieri cateva serii de 3-4 pasi singurica . Azi nu a mai vrut, dar sa speram ca v-a incepe sa faca pasi mai multi.
Noapte buna.

MARINELA

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Bravo Patti ! Sa te tii acum , mami , de cat o sa ai de alergat dupa funduletzul ei !

Si Sara a progresat la capitolul asta , in sensul ca , de ieri sta singurica in picioare , fara sa se tina de ceva. Inca nu paseste , cred ca ii e frica...daca vrea sa se deplaseze se lasa in fund , apoi o ia de-a buselea.Cred ca va merge si ea in curand singurica , deja merge bine tinandu-se doar de tricoul meu ...important este sa simta ca se tine de ceva , chiar daca acel ceva nu are niciun rol in a o sustine.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am vazut si eu o multime de poze cu clopotzei , care mai de care mai frumosi .

Dana , ai doi copilasi minunati care seamana ca doua picaturi de apa...acum realizez ca Vanessa si Albert sunt trasi la indigo . Sunt tare dragalasi in costumele alea de Mos Craciun.

Miri , m-a induiosat pana la lacrimi filmuletul in care Sacha se joaca cu tati , e asa de duuulce de-mi vine sa-l mananc.

Mari , da' vad ca Daria progreseaza pe zi ce trece cu mersul. Nu-mi vine sa cred ...marti cand ne-am vazut ultima oara facea cativa pasi timizi si astazi se plimba prin toata casa !

Stancutza , din pacate cistografia nu se poate face decat in spital si asta presupune stres si pentru tine si pentru Sofia , ca deh...asa este in spitalele din Romania . Sper ca maine , cand mergi sa iei rezultatele , totul sa fie ok.

AurelCris , ce sperietura trebuie sa fi tras azi cand ai vazut-o pe Bianca pe jos !M-am uitat la pozele voastre si mi-am dat seama ca si la noi exista pericol de cazatura , cam tot asa de adanc este si patutul nostru. Azi n-am mai lasat-o deloc singura in patut cand era treaza , si maine , cand vine tati , primul lucru pe care il va face va fi sa lase salteaua mai jos.

Ma duc si eu la nani , ca-mi pica ochii in gura de somn . Noapte buna !

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Aaahh , am uitat sa zic ca am vazut-o si pe Evita gospodina ! E bestiala cum se plimba ea prin casa cu mopul si cu matura...mami Elle , ai o bomboana de copil ...de cate ori vad poze sau filmulete cu ea nu ma pot abtine sa n-o laud , e deosebita ...pupa Simona pe ea

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput