LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Pupam si noi din departari!
La noi este inca 8 ian..asa ca sa uram si noi ca sunt multi sarbatoriti astazi:

La multi ani Lala D , Laura Ioana si Adiagrozav
La multi ani Sacha!
La multi ani Anthony Gabriel !
La multi ani Edith Elena !
La multi ani Victor Mihai !
La multi ani Adelina Mihaela !
La multi ani
Stefan Paul !

La Multi Ani Ceska (pentru ieri)

Sa fiti sanatosi si sa aveti viata frumoasa presarata numai cu lucruri bune!

Bravo Patty! De acuma, gataaa...sa te tii mami!

Mada ! Nu mai fii supi...Lasa maaa...ca nu-i capat de lume...linistste-te si spune-ti ca ai facut o fapta buna cu chestia asta!

Miri..fara cuvinte..chiar m-ati emotionat! Frumosi mai sunteti dragilor!

Mary, am vazut-o pe frumoasa mica ce bine merge... Haioasa rau! Si Matei merge bine deja si face turul casei!

Laurici_D, ma bucur sa citesc ca Elenita este mai bine! Doamne ajuta si sanatate multa in continuare!
Mai, mie imi pare de doua ori mai rau ca sunt la mama naibii si nu ma pot vedea si eu cu voi..Da' lasa..ca venim noi si stam 2 luni..poate reusim sa o punem de o intalneala!

Roli, bine ai revenit din vacanta! Ma bucur sa citesc ca a fost frumos si v-ati distrat..chiar daca ati venit rupti fizic, robabil psihic sunteti reincarcati!

Iry, santate multa lui tati al tau si recupeare grabnica! Care a fost motivul? hernie de disc? Sotul meu are dubla hernie de disc (una chiar imensa) si, mai devreme sau mai tarziu, va ajunge si el la cutit!

Cretzule...chiar ca ne luam de mana! Doamne fereste ce incompetenti! Eu nu stiu unde termina astia studiile! mai zizi ca daca are o varsta are si experienta...Asa ziceam si eu cand imi cautam medic aici..sa fie mai in varsta ca are mai multa experienta si Alex (sotul) incerca sa ma convinga ca nu este obligatoriu..si asa este...Imi povestea ca avea la facultate o stomatoloaga care nu stia sa faca decat obturatii de canal..indiferent ce problema aveai..deci ea, toata cariera ei asta invatase..in rest era zero...da' tre' sa recunoastem ca dintele unde i-a facut obturatia de canal sotului rezista si acum !
Sper ca te simti mai bine..I know ce cumplit te simti/te-ai simtit! Tocmai ce-am trecut si eu prin iadul asta! Sunt alaturi de tine si-ti trimit o mangaiere pe obraz, poate-ti mai trece!...Imi vine sa rad caci si eu am apelat la Orajelul lui Matei la inceput...si chiar a fost bun o perioada!

Elle, m-a amuzat mica gospodina! Fata, este tare haioasa Evita ta! S-o manance mama pe ea!

Moni, am vazut pozele cu Clarita de la Craciun (nu mai stiu daca ti-anm zis)! Tare frumoasa domnisorica mica! Imi venea s-o mananc! Nasoala situatia de la servici..ce sa zic..sper sa resesti sa pui problema intr-un fel cu ei si sa iasa bine pt. tine!

Mai vroiam sa mai zic ceva..dar nu mai stiu acum ce si cui...

Eu sunt tot cu fata umflata...sper ca nu este nimic nasol si sper ca este, oarecum, normal sa fie asa (dupa cele 4 injectii pe care mi le-a facut la locul cu pricina si in urma infectiei)...

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 6 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Aaa...daaaa..

Cristina (aurel)..imi pare asa de rau sa citesc ce-a patit mica Bianca! Intr-adevar, nici mie nu mi se pare ca mai este ok patutul..ii vine prea jos bara! Lui Matei ii vine putin mai jos de umeri si tot imi este teama ca gaseste el pe ce sa se ridice (un ursulet ceva) si sa se dea de-a berbeleacul peste patut! Chiar o sa ma uit si eu sa vad daca se mai poate cobori salteaua mai mult decat este deja!

Stancutzule ! Mi s-a ridicat parul cand am citit peripetiile voastre de la doctor! 4 oree! God! Saraca Sofiuc dar si saraca de tine! imi dau seama cum ati plecat de acolo! Of! Sper, macar, sa-i iasa bine rezultatele!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 6 ZILE
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata , poftiti si o cafeluta .

M-am delectat cu poze mai noi sau mai vechi de clopotei frumosi si veseli, musai sa nominalizez harnicuta de Evita, Dariuca plimbareata, Ioana si sarbatoritul Sacha .

Si cum lipsisem mai multisor am vazut si poze ale lui Matei de Cati in zapada cu sania dar si la bradut, poze cu Sara de Revelion si mai multi clopotei si clopotele la care ramasesem cu restante.
Superbi copii avem doamnelor, sa fie sanatosi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti cu multa sanatate, noroc si voiosie pentru micul print Razvan si mica printesa Yasmin ! Sa cresteti mari si fericiti puiuti frumosi !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata !
Iar am ramas in urma cu urarile,

La multi ani Saara Maria, Anthony Gabriel, Sacha Dimitris, Victor Mihai, Edith Elena, Adelina-Mihaela, Stefan Paul !

La multi ani Yasmin-Elena, Daciana Medeea, Eric Alexandru, Razvan !

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna dimineta!!! buna tare !!!

Yasmin Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvan

Madalina ai dreptate cu masina, sotul meu nu ar imprumuta niciodata masina nimanui, nici macar lui taicasu, are el o vorba :"femeia si masina nu se imprumuta"

Am vizionat si eu pozele noi cu clopotei minunati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca,la multi ani clopoteilor sarbatoriti ieri

ANTONY GABRIEL
SACHA DIMITRIS
VICTOR MIHAI
EDITH ELENA
ADELINA MIHAELA
STEFAN PAUL

si azi

YASMIN-ELENA
DACIANA MEDEEA
ERIC ALEXANDRU
RAZVAN

si mamicilor

Lala
Laura
Adia

sanatate, noroc si fricire!

Aurel cris of ce sperietura. Am vazut poze cu Bianca, tare reusite sunt toate, nu doar cede din studio!

Shose e posibil ca maraiala sa fie de la dinti. Milan a avut cca o ;una gingiile umflate si a fost smiorcait si intr-o luna au erupt cei 4 dinti de sus aproape simultan.

Otilia vino mai des pe aici, luna viitoare ne serbam copilasii impreuna, sunt in aceeasi zi!

Stankuta of saracuta Sofia! lasa ca o sa vezi azi ca totul este bine si gata, se uita! Tare greu tb sa iti fie si tie cu trezirile puiutei si apoi fresh la servivi. Idem Ginette. Va inteleg, nush ce m-as fi facut daca ar fi tb sa merg la servici dupa atatea treziri cate are si Milan, chiar si negravida fiind!

Roli bine ati venit din vacanta!

Creata of, nu te trezeste Mariuca si te tine treaza o masea! Pe ea!

Dana succes cu abtinerea de la glucide si la cat mai multe saptamani cu bb unde trebuie!

lauraIonana la multi ani mami pt ziua ta de nume!! Sanatate papusicii sa fie fresh la party!

Irlandeza cand ne arati poze de la ziua frumoasei?

Mada si eu sunt mai grijulie cu lucrurile si n-as fi de acord, mai ales ca masina, printre altele e o vb, nu se imprumuta. masina mea sta de doua luni aproape neatinsa,ca nu am fost in stare sa ies prea departe , ieri am dat zapada de pe ea, ajutati de bebe hihi

Gatta ,Nemary a fost de vis aseara, l-am scos pe bb de 2 ori si s-a plimbat si pe jos sustinut de manute, se uita ca la ozn la zapada ce curgea si la stratul de pe jos.

Catimagureanu desumflare si vindecare rapida!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ce matinala si fresh sunt! Asta pt ca a dormit piticul meu snur(sa fie de 'vina' si iesirile-in nr de 2 la zapada?), asa ca la 7.30 cand s-a treszit sa bea laptele, am fost in picioare,el doarme la loc,eu mi-am luat leacurile de rau si sunt aici, pana da trezirea iar.

Si intru sa vad pozele puse recent, daca nu dau impresii nseamna ca n-am mai apucat hihi

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

cine doreste, cine pofteste .. eva a dormit snur .. nu a marait nici macar o data!

revin ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

YASMIN

RAZVAN

DACIANA

ERIC

LA MULTI ANI, CLOPOTEI SCUMPI! SA FITI SANATOSI, SA AVETI NOROC IN VIATA, SA FITI FERICITI, SA FITI BUNI SI DESTEPTI, SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE PARINTII VOSTRI IUBITI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput