LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)
Raspunsuri - Pagina 4
monicaa spune:
La Multi Ani Razvan sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos si sa ii bucuri pe mami si tati in fiecare zi cu zambetul tau. Ramona draga sa iti traiasca baietelul, sa aveti o zi deosebita astazi...uff..cred ca esti tare emotionata.
La Multi Ani Yasmin mica domnisoara. Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.
Zeririlouisa si voua o zi superba si o aniversare frumoasa.
La Multi Ani si numai bine si clopotzeilor Daciana si Eric
Hi hi..iar avem o zi bogata in sarbatoriti!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
monicaa spune:
Am vazut o gramada de poze si mi-au placut toate la nebunie.
Miri mi-a placut ca ati aniversat in familie si mi-a placut si tortul. Simplu si sigur delicios. Iar Sacha e o bomboana.
Elle e grozava Eva!! Si extrem de precoce. E fantastic cum se comporta ea ca un copil mult mai mare.
Alina sa stapaniti sanatosi noul scaun de masina. Iar Ioana se pare ca se simte tare bine in el.
Stancutza tare rau imi pare ca a trebuit sa asteptati atat. Sa dea Domnul sa iasa rezultatele bune.
Cati si sa iti revii repede repede.
Dana multa tarie in continuare. Si succes la finalizarea numelui...ai ramas cu niste optiuni tare frumoase pe lista.
Ema ma bucur sa aud ca esti fresh si fara treziri noaptea.
Numai bine si ai grija de burtica.
Si asa deci...a venit zapada si in Bucuresti! Super! Va urez distractie si bulgareala placuta!
beinazutza spune:
neata! cine mai doreste,cine mai pofteste,calduta tocmai buna
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!YASMIN -ELENA,DACIANA MEDEEA,ERIC ALEXANDRU,RAZVAN
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA LE FACETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI.
EU beau o cafea, sunt cheauna ,ca bibilina mea m-a trezit la ora 5 ,a plans cam o jumatate de ora.s-a linistit dupa ce i-am dat cu calgel si baut laptic. mititica ii sparge maseluta sus stanga....
Si la ora 6 m-am trezit pt plecare la serv.
sper ca copilasii bolnaviori sunt bine azi.
Ellenuta spune:
ce ninsoare a tras ieri .. super frumos a fost. cu traficul a fost mai greu dar s-a circulat totusi, nu s-a stat. azi-dimineata, mi-a inghetat usa la masina si nu reuseam s-o inchid .. am dat drumul la caldura, l-am chemat pe sot si a reparat-o intr-un minut ..
danutza am vazut pozici .. super frumosi craciuneii tai! seamana tare tare bine albert cu vanessa. si ce casuta cocheta aveti .. super!
stancutza uff ce te mai chinuie sofiuca mica .. ai incercat sa-i dai un pic de nurofen si cu calgel inainte de culcare? poate doarme mai linistit .. printesa pletosica .. Doamne, prin ce ati trecut la spital .. 4 ore cu un bb de aproape un an. tin pumnii sa iasa bine rezultatele!
roli bine ati revenit! POZE! sper sa-ti treaca repede raceala ca sa-l poti lua la smotocit pe andreius!
nati cum i-ati dat jos barele? eu n-as avea curaj .. ca asta e in stare sa misune noapte prin casa ..
alina foarte dragute hainutele ptr ioana. imi place si scaunelul, ce culori super are!
shose ici multi multi! cum mai e pipe? tot asa agitat e somnicul?
miri sa-i pap eu falcutele alea! ce-l amuza tati pe sacha .. se distreaza bine baietii tai! tre sa spun .. bruno e al lui mami si sacha al lui tati! oricum, doi frumosi!
mary hi hi ce frumos merge dariuca, felicitari! eu nu am cand sa ies cu pitica la zapada .. poate maine sa-i facem niste pozute ..
mada mi s-a intamplat dar nu m-a deranjat caci era vorba de nasul nostru la care tin foarte mult si e un om foarte de treaba! daca tot vrea sa-i imprumute masina, atunci spune-i sa ti-o lase tie pe a lui si gata ..
marinela FELICITARI! la cati mai multi pasi singurica!
gatta
monica
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Neata!!!
Irlandeza, , felicitari pentru primii pasi ai Patriciei.
Gatta, ai sa vezi ca repede se va lasa singurica daca zici ca are nevoie doar sa stie ca se tine de ceva.Asa era si Razvi si dupa foarte putin timp s-a lasat singur.
Roli, bine ai venit din vacanta!
Dana, bine ca ai laptop nou sa nu te plictisesti stand in pat.Si succces cu dieta, ai sa vezi ca vor iesi bine analizele daca o ti tot asa.
Mada, masina nu e de imprumut.Parerea mea.Nu stii niciodata ce se poate intampla.Masina e singurul lucru pe care nu l-as imprumuta.Daca ar avea nevoie de o masina, l-as duce eu cu masina, dar nu o dau pe mana nimanui.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
emabucuresti spune:
am vazut poze cu o minune sarbatorita si cu o minune harnicuta, am avut timp sa pun si eu poze in album, iata link ul
http://good-times.webshots.com/photo/2642170870103950812ZyRLtF
si acum fug caci s-a trezit baiatul meu de treaba
Monicaa
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
monicaa spune:
Cum am putut sa uit
Patty felicitari pentru primii pasi! Ce bucurie i-ai facut tu lui mami!!!
Dana am vizionat si eu pozele voastre.Foarte frumoase
Roli bine ati sosit acasa si ma bucur ca v-ati simtit asa bine. Insanatosire rapida iti doresc sa poti sa ii mozolesti bine de tot pe cei mici.
ramonab spune:
Yasmine Daciana, Eric, sanatate,fericire si noroc in viata!
si bineinteles
LA MULTI ANI PUIUL MEU IUBIT!!!!SA FII LA FEL DE FRUMOS, SANATOS SI CUMINTE CUM AI FOST PANA A ACUM!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ginnette spune:
Neata fetele,
Buna ; saru'mana.
Acum:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, RAZVAN SI YASMINE ELENA!
SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR SI SA FITI FERICITI TOATA VIATA!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ERIC ALEXANDRU SI DACIANA MEDEEA!
SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR SI SA FITI FERICITI TOATA VIATA!
Asa, apoi:
Am admirat clopotei:
-'spiridusii lui Mos Carciun': Vanessa si Albert - Dana, poza de familie mi-a mers la suflet ;
- 'strengarii' lui Miri - chiar bombonici ; Bruno vorbeste 3 limbi straine?? felicitari!
-'furnicutza-harnicutza' Eva - mie cam mila de motzul ala, c-o sa fie sacrificat la turta.
- 'plimbareata' Daria - ce mai, domnisoara adevarata (ce-a crescut, de asta vara, cand am vazut-o live!
Si:
Roli, bine-ai revenit! Abia astept sa vad poze! Si, mare grija cu raceala; sa nu fi prea darnica
Stancutza, tin pumnii sa fie bine; cunosc chinul (numai cand am citit si am retrait coshmarul de asta vara).
Off, saracutza, Sofia!
Natalia, zic si eu ca si Helene: ai dat jos barele???
Eu n-am curaj, mai ales ca e scara in casa (pasiunea ei) si nu vreau sa risc.
Mada, eu, masina, n-o dau nici sotului - si am trecut si eu printr-un balci, asemantor, dar a iesit ca mine, pana la urma.
Cam nasoala faza, sa te puna in fatza faptului. Rusinica, la sot!
felicitari, Patricia, pentru primii pasi singurica! la cati mai multi si cati mai siguri.
Amiesit cu Adela, aseara in zapada; Doamne, s-a lasat cu chiuiala! Era pur si simplu in extaz! Nu stia, sa tzipe, sa chiuie, sa-si tina echilibru ca sa poate merge (tinuta), ce mai, a fost in delir!
Toata strada se uita la noi ca la urs! Dar si mie mi-a placut.
Normal, noaptea a fost the same: adik 4 treziri - sau cate-or fi fost ca nu le-am mai numarat; in toata chestia asta e si un castig (al meu): slabesc de numa, de la nesomn, ceea ce-i bine.
Mai am sa incec sa-i modific mesele; gata, de-ajuns despre asta.
Parca am mai citit ceva, dar ce, oare?!
PS. Aouleu, ce 'placinta' am scris!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
zeririlouiza spune:
Neata la fete
In primul rand si cu intarziere ca de obicei la multi ani mamicilor
Lala
Laura
Adia
la multi ani clopoteilor sarbatoriti ieri
ANTONY GABRIEL
SACHA DIMITRIS
VICTOR MIHAI
EDITH ELENA
ADELINA MIHAELA
STEFAN PAUL
si azi
DACIANA MEDEEA
ERIC ALEXANDRU
RAZVAN
va doresc toate cele bune, si mai pe scurt doresc la toti clopoteii ce-i doresc si bubulinei mele care is ea face un anisor azi
Mersi mult de urari, pupici la fete si bebei
L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara