Pepenasi de iulie-august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
Banu2268 spune:
Misa si eu te pup si pe tine si pe ralucuta
multumesc fetelor
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
diarux spune:
TECKYyyyyyyyyyyyyyyy 1. tati seamana f f f f bine cu mami, asa ca RALU seamana cu amndoi. serios ma uitam la poze si mi se parea ca prea bine semanati tu si sotzu.sunteti o familie tare frumoasa!
2. trening ca al RALUCAI are si andrei, numai ca e portocaliu in loc de rosu. ce drag imi e!!!
3. al meu nu sta ca ai vostri in pozitii de astea culcat cu ceva sub cap...sau in brate asa zambitor...hmmmm...
4.mai da cat poti sa fii de...finutza...
BOTI mi-e ciuda pe tine ca ai curaj sa stai cu pisica langa GARGA...io am maritat-o, am trimis-o la soacra mea. cred ca ma uraste. (pisica, sper ca nu si soacra)
frumosi copii avem....
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Gabriela82 spune:
Cris
Flo i-am pus si eu azi cereale pe langa piersica si tot nu i-a placut asa ca mai asteptam.
multumesc ptr raspunsurile legate de nidoflor, deci zic pas ptr moment.
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
michellab spune:
Buna fetelor

Multumesc tuturor care ne-au felicitat la implinirea celor 5 lunite
Mitzi merci mult de tot de grija.Suntem bine sanatoase (sa sper ca si de acum incolo ca i-am facut azi a doua doza de Rotarix si sper sa nu trecem prin ce-am trecut la prima doza)
Ileana
si vreau sa-ti spun ca baiatul meu a facut fimoza la 2 ani.Sa inrosit si sa umflat asa peste noapte, nu a avut nici o simptoma pana atunci.L-am "operat" si pana seara a uitat tot."Operatia" a fost cam asa: l-a pus pe o masa m-a pus sa-l tin bine, l-a apucat cu o mana de putica si cu cealalta i-a bagat o chestie ca un fel de andrea daca imi amintesc bine si a rasucit-o de jur imprejur si gata.Fara anestezie fara nimic.A avut jena sa faca pipi cateva ore bune, facea un strop si apoi se oprea, probabil il ustura dar cand nu a mai putut a facut si asta a fost tot.Dar a fost naspa tare ca eu il tineam si el tipa sa o iau pe aia de langa el.De frica nu-i facuse inca nimic nici nu a avut timp sa zica au! ca se si terminase.Sper ca voi sa nu ajungeti pana aici 

Fetelor eu va citesc aproape zilnic dar nu prea am timp sa mai si scriu iar atunci cand vreau sa o fac deja subiectele sunt expirate.Eu ma gandesc cu drag la voi si la pepenasi si ma ghidez de multe ori dupa voi (cu diversificarea)
si sper sa ca ma considerati inca parte din mica voastra familie
Sterilet eu mi-am pus in luna Noiembrie si pana acum vad ca totul e bine.Si nu-mi venise CM cand l-am pus
Va pup pe toate
pica1 spune:
Kamelya legat de mango eu am gasit ca se da de la 8-10 luni. Uite aicipoti sa citesti mai multe despre mai multe fructe si legume la ce varste se introduc in alimentatia copiilor.
SEBASTIAN (31.07.08)
Chuny spune:
Ia uitati cine-i vedeta !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131663
Va pup !!!
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
Marina_1609 spune:
sibylle ce surpriza![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
ileanna spune:
Mi-e soooooomn 
Si trag dintr-o
rece de ieri. Eu beau dintr-o cana mare cate 2 zile. Bine, is si puturoasa.
michella ai avut curajul sa te bagi si la rapel??? Eu nu neaparat si vad ca nici dr-ita. Mi-a zis ca daca a facut reactie la primul ... sa zicem ca s-a imunizat. Bine, a luat in considerare si faptul ca suntem zapaciti cu burtica sau ce o fi si ca mai avem si infanrixul pe lista.
marina felicitari 
M&M spune:
Neata!!
LA MULTE LUNITE , sarbatoritilor de azi!!!
EU sunt cam ametita azi, am citit ce ati scris , dar nu am retinut mainimic...
Marina, felicitrai!!
Intr-adevar Sofia e tareee finuta, are ceva aparte...
Maitreyi, imi are rau pentru fina ta!!!
Aaa...felicitari pt concursul castigat din revista" Mami". Ti-am citit intamplator povestea...
Michellab, 
Ariadna, 
Sun tin zona..Ma duc sa imi beau cafelutza...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
ooka spune:
salut
Moni, Cristina, Sun multumim de urari 
Am si eu o intrebare, voi cind dati bebelusilor (celor diversificati) masa de legume? ca Sofi se trezeste tarziu, pe la 8.30-9 si nu incep cu fructele, ii dau lapte drept care ajunge sa manance masa de legume la ora 17 si mi se pare cam tarziu..
mami de Sofi