Pepenasi de iulie-august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
dia_filipas spune:
Seara buna!!
Azi a adormit mai repede, asa ca eu am facut bicicleta cam o ora. In curand renunt la alaptat si ma apuc si de cura.
Ile, cand ma apuc, o sa vreau sa te mai intreb una alta, daca nu te superi, ca si eu vreau sa tin disociatul pe care l-ai tinut tu.
Multumesc tuturor pt. raspunsul la intrebarea despre carnea de pui!
Kimmy si Miruna face "chiftele" de mai multe ori pe zi
, exact ca si Timi, chiar vroiam sa intreb care-i faza...
Noi iar am facut kk moale, cred ca e diaree, o fi de la dinte? Si mai nou e foarte galben...mai galben decat inainte de diversificare. O fi bine? Ea mananaca in fiecare zi cartofi...
Mitzi, Gallyb felicitari pt.
!
Tecky sa purtati sanatoase achizitiile! Care o fi interesul sa ascunde reducerile? Ca doar ar creste vanzarile nu?
Sun cum vine omleta la cuptor??? Suna 
maitreyi imi pare rau pt. finuta voastra!! 
Mie imi lipsescMada, Boti, Bujo, Laremi pe unde umblati fetelor? Sunteti ocupate? 
Va doresc o noapte linistita!
Pe maine!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
mcoca spune:
Ile, eu cred ca nu o sa ma adaptez niciodata 100%. Desi in acte sunt frantuzoica, pana la moarte o sa ma mai intrebe unu si altu de ce origine sunt. Sunt convinsa ca imi e mai bine ca in ro, dar nu ma pot impiedica sa ma intreb, dar daca ramaneam acasa??? Cred ca depīnde mult si de natura fiecaruia, ca sotul meu el este adaptat. Sau poate depinde de varsta la care am plecat?, nu stiu (el a plecat la 18 ani, eu la 26).
Flo, pentru "divergentele" cu carnitza :). Da' glumeam.
Mai Sunny, ma indoiesc tare ca Maya va atinge cele 13 kile, cat e limita la scoica mea, pana la vara. Acum are 6300 .... Oricum o sa aducem si carutzul sport, dar si scoica pt masina (daca tot le pot pune unul peste altul).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
estrella80 spune:
Ladymina la 5 luni si 8 kg e foarte bine.. nu e deloc slabuta!Gandeste-te ca Maya are 5 luni si o saptamana si 6,2 kg si nici mie nu mi se [pare chiar slabuta.
Sursula, eu spuneam intr-adevar ca ii dau Mayei noaptea sa bea lapte culcata pe spate. Maya nu doarme cu perna... si ii dau exact pe spate, adica in pozitia in care doarme. Nu prea e indicat asa... dar daca o trezesc nu mai manaca. Maya nu manaca lapte decat semiadormita. Si multumim de aprecieri la adresa Mayei!!
Toti beblusi de la noi mi se par de o frumusete aparte!!Ca sunt ai nostrii!!![]()
Narci imi pare rau pt Paka!!!Stiu si eu cum e... si mie mi-a murit cand avea abia 1 an...!!
estrella80 spune:
Asa... si acum sa va spunem si noi despre noi...
Trebuie sa facem rapelul la Rotarix, trebuia sa il facem la 5 luni insa din cauza acelei eruptii neindentificata 100% am decis amanarea momentul ca sa fie ferita. Saptamana viitoare il vom fcae.
Cu diversificarea... intram in clubul "nu ne plac legumele". Sa va spunem cam ce mancam noi:
8-10 130ml lapte
10-12 100ml piure de fructe(maere, pere, piersica, caisa.. cam atat deocamdata) cu barnzica rezultata din 250 ml lapte cu 2 pastile de calciu
12-15 130ml lapte cu 2 masuri cereale nestle-burtica sanatoasa(alternam, o zi asa si alta zi piure de legume). Pana acum am incercat morcovul, pastarnacul cu cartof(la borcanel) yahhhh, deloc nu i-a placut, la doua lingura isi provoca singura voma, cartof la cuptor cu mar copt, putin unt de care spunea Sun, si 30 ml de laptic. Nici mie nu imi surade ideea de a-i da laptic in piure insa, altfel nu o pot convinge sa pape legume deocamdata.Eu nu i-am dat cartof dulce.. ci cel obisnuit.Poate din cauza asta nu i-o fi placand.. mai incercam..
18- 100ml piure de cereale(Humana-orez cu mere)
22 -200ml lapte
De maine, voi incepe sa ii bag si carnita... incep cu o lingurita... de piept de pui!!!Dupa 2 sapt de carne putem introduce si galbenusul de ou!!Sa ne tineti pumnii!!!
Noi am rarit-o in utimul timp cu iesitul afara.... din cauza eruptiei!!!Am avut interdictie o saptamana sa iesim din casa.. dar de acum iesim din nou!!!
Uff.... mai vroiam sa felicit fetele ale caror bebei au deja un dintisor aparut!!!La noi inca nu e niciun semn...
Altceva
.... sunt cam dezorganizata in seara asta!!!
Va doresc o seara buna va doresc in continuare!!
ileanna spune:
dia be my guest te rog.
Yo de azi m-am apucat de el din nou. Din dec tot zic ca ma apuc, asha ca ieri ... am mancat toata ziua o cutie intreaga de ciokotoff si un chec intreg ... spre seara mi s-a facut greatza de mine si de azi is la regim
. Nu e prima oara cand intru la dieta in urma unui asemenea shoc alimentar care imi pune capac de tot. Yo am iesit din spital la 68, am scazut la 58 cu 2 ture de disociat si acuma is iar la 60 da' n-am pe cine da vina (in nici un caz pe efectul yo-yo) k stiu cam ce am mancat in ultima perioada
.
Vicky io am zis mereu ca romanii is de 2 feluri (dpdv imigrare): aia care de la 18 ani viseaza numa sa plece si numa' asta au in cap shi morti copti o fac pana la urma, shi aia ca mine care pur si simplu sunt total dezinteresati de ideea de alta tzara. Sincer nu stiu cum e si ce traiesti ... nu stiu cum este sa te simti dezradacinat si strain. Cea mai lunga perioada cand am stat afara au fost 2 saptamani in Sarajevo. Ma gandesc ca depinde si cum o iei si cata importanta vrei sa dai ... Sau care sunt prioritatile. Ca decat sa te simtzi printre ai tai si sa faci n'shpe mii de spume cum face Anka spre ex ... mai bine oleak dezradacinat da' sa intelegi ce ai de facut. Poate n-ar mai trebui sa le dai atata importanta frantzujilor. Ia ce au ei bun si in rest sa te doara in pix si sa traiesti romaneste si cu mandrie (chiar si aia de "roman rupt in kur"
).
maitreyi spune:
am vazut pozici cu andreea zambind
si la baita cu fratiorul ei
si cu nancy papand impreuna cu pisoiul 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
Pfuaii ce am uitat.
estrella ms din suflet de info. Deocamdata ... iar nu mai cred ca e putza. Astept rezultatul la analize.
violeta29 spune:
Bunaseara.Toata lumea a fugit la culcare si iaca si io ca cucuveaua pe-aici
Noi am avut o zi relativ proasta, cu multa umblatura fara folos, unde mai pui ca am mai avut si o stare de cacao, cred ca de la vreme mi se trage!
Alexandra si-a descoperit azi picioarele. Bine, le mai vazuse ea pina acum, se uita asa curioasa la ele,le mai agata cu manutele, dar acum a descoperit ca poate sa le "guste", si cum o lasam la pasarica goala hop cu picioarele la gura.
Vad ca s-a discutat de iesitul afara, eu is din clubul "mame denaturate", iesim pe orice vreme, cel putin o data, imaginati-va ca am iesit si cu umbrela, pe ploaie, asa ca...Fular nu i-am pus decat o singura data, dar nu la gurita ci la gat.
ALEXA_TEO, unde ai nascut la maternitate sau la judetean? Ce medic ai avut? Eu totdeauna mi-am dorit gemeni, acum abia fac fata la unul, cred ca o luam razna daca aveam doi.Azi cand incepuse fata mea sa planga ma intrebam oare cum faci tu daca esti singura acasa si incep sa planga amandoua.
BANU, asa cum ti-a spus si Ariadna daca e alaptat exclusiv nu e nici o problema. Eu intelesesem ca a facut doar o data in 3 saptamani. Nu mai chinui copilul, incet incet o sa se regleze singur.Uite si Alexandra pe la 2 luni cred nu facuse aproape o saptamana .Ma gandeam sa-i pun supozitoare, dar n-a mai fost nevoie, ca a facut singurica in final un mega-giga kaka, de a trebuit schimbata de la piele
GALLYB, eu am nascut natural si am intrebat medicul daca pot sa-mi pun sterilet.Mi-a zis ca lui ii este usor sa-mi ia banii si sa mi-l puna, dar ar fi mai bine sa nu-mi pun, ca exista riscul sa nu-l pot suporta. Mi-a recomandat anticonceptionalele.
KIMMY , si eu sunt total pe dinafara cu cura de slabire, nu-i zi sa nu calc pe bec.culmea e ca am dat totusi jos inca un kilogram.Dar trebuie neaparat sa scap de burta, ca parc-as fi insarcinata nu alta, dar cred ca musai o sa fie nevoie de ceva sport
SUN, poi ce faci mama ne-arunci pastila cu omleta la cuptor apoi ne lasi sa salivam aici? Hai povesteste-ne si noua cum se face.
ARIADNA, hai mai tu unde mai pleci?Stai cumintica la locul tau si nu ne supara.Cand ziceam si eu ca s-a facut liniste, se mai supara cinEva.Uite un pupic maaare de la noi sa treaca supararea
Gata ca fug la culcare.Pup fetele
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
boticelina spune:
Pup gasca, nu ne dati disparute, am reusit de-am mai citit un pic, cam pe sarite e drept deoarece anul asta se pare ca nu e cel mai bun an al computerelor mele
. Am reusit sa le bulesc pe toate (si acasa si la munca
) si de cateva zile tot instalez sisteme de operare si aplicatii de-am albit...
Narci imi pare nespus de rau pentru Paka, sunt alaturi de tine, stiu cum e si nu doresc nimanui asa ceva, offf 
La noi merg toate bine, cupilu meu e clar din aia puturosi, nu vrea neica sa se intoarca de nicio culoare, o singura data a reusit si a ramas stupefiata de ce-a facut
nici nu mai respira... Dinti, nici urma, dar it runs in the family, nepotii mei intai au mers, apoi au vorbit si apoi le-au iesit dintii...
Avem o iritatie nasoala la pasa (ea, nu io
), doc zice ca e dermatita de contact si ne-a dat o crema, sa vedem ce branza facem, am facut ieri vaccinul de 6 luni, mai avem prevenarul la 8 si 10 luni. A plans la vaccin de zici c-o taia cineva cu cutitul, pana a vomitat de plans, s-a speriat saraca doctorita, cred ca n-a mai vazut asa copchil sensibilos.
Mie pe 2 ianuarie mi-a venit ciclu si odata cu el au revenit si cativa din neuronii aia lipsa in sarcina si dupa, ma bucur, dar ma si incurca ca mi-au dat o depresa, plus idei
- doar calculatoarele nu se dogesc singure, nu? Cel mai mare dusman al calculatorului e useru'... Acum mi-a trecut depresa (ma simteam exclusa, inutila, stuff like this, va rog sa nu radeti de je, mi-a trecut, cred ca de fapt organismul meu nu mai stia cum sa deal cu hormonii de om normal
)
Ma duc sa ma culc, sa inghesui cupilu' (dormim in continuare impreuna, parca intreba cineva) revin maine printre instalari de aplicatii ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Fetele, de cand am inceput iar scoala si ne si diversificam io nu mai reusesc sa gasesc timp de forum
. Ma chinui sa fac tot ce am de facut pe zi si nu-mi mai ramane timp liber decat un pic
. Citesc in megadiagonala ca sa stiu "in mare" despre ce ati discuat. Dar va imbratisez pe toate
. Si multumim inca o data pentru urarile adresate lui Matei!
Narci,
sa aline surerintza. Am trecut si eu cu o pisica prin asta, a murit de cancer generalizat... Stiu cat doare
. De atunci imi e frica sa ma mai atasez de un animal.
Xeno, pe unde umbli?
Sursu, pupam cuscra si ginerele
. Sotu cica mi-a facut rost de film, sper sa te vaz la weekend
. Tu citisi pm-urile de la mine? Ca mie imi apare nedeschis unu de mai de mult.
Am iesit si noi pe la 17:00 vreo juma de ora afara, in marsupiu, sa-i arat cum ninge. Era curioasa foc. Nu a plans, doar se uita mirata.
Si tot azi am facut brocoli la steamer si am incercat sa-i dau. Fara succes. Aveam pregatit si planul B, fiersesem un cartof. Dar nici pe ala nu l-a vrut. M-am gandit ca e prea gros pireul, asa ca l-am mai diluat cu apa plata - tot nu a vrut. Deja plangea tare asa ca am pus-o la san (ghinion ca tocmai ma mulsesem de vreo 100 ml sa am la cereale seara), a supt un pic si s-a oprit. Apoi mi-a venit ideea sa iau din laptele muls si sa diluez mai mult pireul de cartofi - a iesit destul de lichid asa si a papat vreo 10 lingurite (o jumatate de cescuta de tuica). Maine o sa-l fac din prima cu lapte muls. Iar la brocoli ma gandesc, daca ii pun lamaie oare o fi mai bun? La 18:30 i-am dat cerealele de orez in 90 ml lapte muls, le-a manacat toate si parca mai era loc, dar nu mai aveam eu lapte muls
.
Acu am reusit sa citesc si sa scriu ceva pentru ca nu vroia fata sa adoarma. Si noaptea trecuta m-a chinuit tare. Eram terminata dimineata. Sa vedem la noapte cum o sa fie... Vad ca acum pare ca adoarme
. Asa ca fug si eu la nani
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)