Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

La Multi Ani Lucutta si multe multe bucurii!!!

Ma puteti introduce si pe mine cu data nasterii va rog. Eu mi-am mai dat datele si la odisee dar se pare ca s-au trecut nevazute. Zicea Piolica intr-un capitol precedent ca ar fi cea mai mare dintre noi. Trebuie sa te contrazic, cred ca eu sunt cea mai batrana de aici, si totusi la primul copil. Deci eu sunt nascuta pe 4.03.1973, pestoaica.

cristineescu multumim mult de cartea de pe mailul comun, eu chiar cautam asa ceva .

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Buna fetelor again,

Poate nu stim noi si suntem izolati de informatii.
Voi ati declarat bebeii la sectia de politie la evidenta popiulatiei???
Am fost la politie azi si i am intrebat cine ar fi trebuit sa declare bb???Era o tanti cam dusa, zice pai cine???DVS!!!(Ma rog noi credem ca primaria trebuia sa faca asa ceva.)
OK ii zicem, ce tre sa facem sa apara si bb al nostru in aceasta mare evidenta???Si aia era clar a habar nu avea!!!A inceput sa intrebe in stanga si in dreapta pe colege ce se face?
In fine ni se da un formular, il completam si o intrebm ce acte mai trebuiesc?ZIce pai nu stiu ca sunteti primul care depune astfel de acte.Imi venea sa urlu...pai cum cucoana eu cu barbati-miu suntem singurii cu bebe de pe aceasta planeta si daca dvs ziceti ca noi trebuia sa-l declaram la politie ma gandesc ca au mai fost cazuri.In fine m am aptinut de la alte comentarii si i am dat ce credeam noi de cuvintza, adica copie certificat bb plus copii CI ale noastre.A cerut un numar sa ne sune daca nu e bine!!!Am rugat o in mod expres sa nu ne lase in pom ca altfel nu primim pasaportul!!!
Bai traim intr o tara cu idioti functionari publici sau ni se pare noua...mie si sotzului meu???

Mami de Karina iubita mult mult

eu traiam cu impresia ca Evidenta Po****tiei da Cnp-urile fiecarui individ, adica aloca o plaja de cnp primariilor ptr certificate de nastere si acestea raporteaza cum s-a "ocupat" acea plaja
ori poate dureaza ceva schimbul de informatii, o fi alt bit la ei
si nu te mai enerva

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

La Multi Ani Luca, Miruna Anisia, David si Lucutta

Sabinel, parca ai fi vorbit de fiimiu care de o bucata de vreme a inceput sa se scoale din 2 in 2 ore sa manance noaptea, el care se scula prima oara pe la 5-6 dimineata. Ma gandesc totusi c o fi puseul de 3 luni si vrem sa treaca cat mai repede ca altfel…

Simodina, exista multe locuri de recreere pe aici pt. mamici…eu de ex. vreau sa reajung la masaj cat mai repede ca ma cam omoara spatele si muschii in general si cu parere de rau nu am ajuns pana acum din cauza alaptatului la 2-3 ore. Masajul tine cel putin o ora. Asa ca mai dureza un pic pana ce devenim independenti se pare…

Babytza, stiu genul tau de organism, la fel e si cumnata mea care la vreo 2 sapt. dupa nastere arata identic !!!!! ca inainte si intra in absolut toate hainele de dinainte de sarcina datorita arderilor mari din organism. Si eu fac miscare prin casa, alerg pe vreo 3 nivele, plus alergatura cu fiimea cea mare pe la fel de fel de activitati dar rezultatele se vad mai greu. Griji nu-mi fac ca stiu ca le voi da jos pana la urma, la prima sarcina am luat 30 kg, si am reusit cu vointa multa. Asta e

Ramonzca, tare frumusel puiu in rochita…adorabil

Andy_p, sanatate multa sa treaca ochisorul

Piersicutza, ca sa nu ne suparam facem toate trei un club impreuna cu Piolica – maturele odiseei, ok? Eu sint pe 14.07.74.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Draga Laura,
Si ai mei fac circ mare, mare cand ii imbrac pentru iesit afara. Dar ei faceau circ si cand le schimbam pampersul, asa ca.... o sa se obisnuiasca. Circul asta e unul din lucrurile de pare le fac amandoi la fel. Dar e adevarat, sunt diferiti, fiecare are progresele lui, zambetul lui, toanele lui.... asa ca ma bucur de doua ori mai mult, asta asa, ca sa se compenseze cumva si munca la dublu.

Cat despre ochisorul care curge, si noi ne-am luptat cu asta. La inceput aveau amandoi, si Edi si Robi la cate un ochi fiecare. Am dat cu TOBREX, 2 pic la 4h, in ambii ochi si nimic, cateva saptamani bune. Apoi am incercat cu FLOXAL, 5 pic/zi, doar in ochiul afectat. La Robi a trecut intr-o saptamana, la Edi inca mai insistam. Oricum, oftalmologul a spus ca nu putem interveni chirurgical mai devreme de 4-5 luni, sper sa nu fie cazul.... mamica si copiii frumosi!

Eu sunt intr-o stare.... nici nu stiu cum sa-i spun... o fi de la vremea de afara, care ma fascineaza pur si simplu...? Sau o fi de la cea de a doua noapte agitata....? Nush ce au patit bebelacii, dar n-au dormit aproape deloc si nici ieri toata ziua... azi au mai furat 2h, dar atat, nush ce ma mai asteapta si la noapte. Oricum, am trecut de la pepsi la ness... .

fetele!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Luminita sa stii ca voi incerca si picaturile alea..doar ,dsoar vor avea vreun efect.Imi pare rau ca esti obosita..da nu ma mir ca eu cu unu mic si imi vine cateodata sa ma duc in lume...Sper sa-ti treaca cu ness daca pepsi nu mai are efect.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Andy ziceai ca ai descoperit cum sa o faci pe Alexia sa mai dorma dimineata, o iei cu tine in pat, hmm....noi am descoperit asta d eceva timp, doar ca a devenit un obicei si mi se pare ca ora la care trebuie sa il iau in pat cu noi e din ce in ce mai devrme, ai grija
Si mai are un obicei, pana sa adoarma profund, incerca sa imi bage manutele in gura si in nas, cred ca a vazut ca nu prea tine si de cateva zile ma apuca de nas si ma strange si asa adoarme (bine ca are baiatul de ce apuca)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Sper sa nu fac aceeasi greseala ca si cu Andy..el si acuma mai plange ca vrea sa doarma cu mine

mare smecheras ginere-miu soacra pe el.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Laura, imi pare rau de povestea cu ochisorul.Noi am luat Netacin si in vreo 5 zile trecea...sper sa va faceti si voi bine repede ca vine primavara si sa stati cu ochii zgaiti

Nici noi nu am avut azi la un moment dat apa calda....in dna Ghica, dar acum vad ca e..sper sa nu inceapa surprize de la criza gazelor, care ba e ba nu e....macar sa vina primavara

Am fost azi la spital cu kaki-ul lui Davidut si nu e rotavirus.Ca la ala se da rezultatul intr-o ora.Astept maine coprocultura, dar vad ca cel putin pana acum nu avem prea multi kakii azi....asa ca poate isi face efectul Hidrasec-ul ala si de azi dam si Smecta....desi nu imi e clar daca e diaree sau nu, dar totusi nu cred ca e chiar normal numarul de scaune, chiar daca uneori e putin...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

oana si ei i-a trecut cu Netacin da apoi a recidivat...si deja de mai bine de 2 sapt ii pun picaturi,ca mi-e si frica da zicea dr ca nu e nici o problema...mai rau e ca acuma ma deranjeaza si pe mine ochii si cred ca am luat de la ea aasa ca imi pun si eu ...ca in filmele cu prosti.

Ma bucur ca David nu are nimic grav si daca s-au normalizat scaunele inseamna ca e k.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Andy

In legatura cu ochisorii, noua doctora ne a zis sa i punem medicatia in ambii ochi cate 2 pic de 2 ori pe zi ca sa fiu mai precisa.(kanamicina este unguent ofta.)
Sa o stregem la ochi numai cu ser fiziologic si sa apasam , sa facem un mini masaj al ochiului spre baza nasului unde cica se afla glanda lacrimara.Eu eram disperata crede ma!!!3 luni am tras cu ea!

Mami de Karina iubita mult mult

Nikolici te inteleg perfect ..imi vine sa ca nu mai stiu ce sa fac...eu initial i-am pus numa intr-un ochisor ,acuma ii pun in amandoi...da nu stiu daca nu gresesc eu cu ceva...folosesc tampoane sterile ptr fiecare ochi separat,ser nu-l tin deschis mai mult de 24h..cu mainile mele nu o ating la ochi..atunci ce nu-i trece??ca-i fac si masaj..habar n-am ce sa mai fac...multumes de ajutor

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

nu reusesc sa atasez filmuletul cu Irina, e prea mare, si era asa de scumpica chiuind cu taicasu. Am atasat in schimb poze noi
Irina de Craciun si la prima baita in cada mare

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

andy si noi am avut probleme cu ochisorii chiar de Craciun. Noua ne-a trecut cu Netacin, dar am folosit sub form a de monodoze. Sunt doze de plastic cu foarte putin medicament. Puneam o picatura in fiecare ochi si apoi o aruncam. Si tot asa 5 zile. Ne-am vindecat. Cutia are 15 doze parca. Si altceva, noua medicul ne-a spus sa o spalam cu apa plata si nu cu ser fiziologic. Nu stiu in ce masura te va incuraja ce ti-am scris, dar poate secretul consta in chestia ca am folosit picaturi de unica folosinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hello again,
La Multi Ani Lucutta si sarbatoritilor zilei!!!!!!

Fetelor dupa Babytza si Giulianna uite ce mi-a debitat si mie mouse-ulhttp://www.onetruemedia.com/shared?p=7ca47ac8fea552f2880436&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Trebuie sa platesc drepturi de autor Babytzei ca de la ea am ideea.

Simodina sunt intr-adevar multe moduri de a te intalni cu alte mamici si aici da` cine are timp ca io cu o mana scriu si cu un ochi sunt pe fii-miu.Cand prind cateva minute in care nu maraie dupa atentie calc sau fac curatenie sau papica. Asa ca... le invidiez si pe Piersicutza si pe Khristin.

Felicic tare faza cu iepurasul, eu am un caine de jucarie care vorbeste si intr-o seara i-am oprit maul (asa am crezut eu) si cand l-am luat de un picior sa-l mut a inceput animalul cu latraturi si alte alea de-am crezut ca fac infarct (cred ca am vazut prea mult filmul cu papusa ucigasa.

Monica

Ma duc ca iar se matzaie ( Baby boy cred ca noi trebuie sa infiintam un club "La bebelul razgaiat"

Pup u all.

Mergi la inceput