Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bitza si eu am luat oxacilina dupa prima nastere, pentru mastita. Am avut un canal infundat care s-a infectat si am facut febra mare. Am luat 5 zile si a fost totul ok, medicul ginecolog mi l-a dat, a zis ca e safe in alaptare

Andy poate e doar un canal lacrimal infundat si nu ar trebui folosite picaturile...mai bine fuguta pentru o evaluare la oftalmolog.

Am admirat si eu poze cu fetite scumpe. Clau_geo si Nausica, aveti niste papusi vii! Sunt superbe amandoua!

Iar Erik in rochita...ce sa mai zic! Stiti vorba aia "e frumos ca o fetita"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura,mi-am adus aminte recomandarea dr:daca nu trece cu Netacin in 5 zile trebuie luata secretie si facuta analiza...ai fost sa ii recolteze?
M-am bucurat degeaba...a mai facut 2 kaki de cand s-a trezit la ora 6 si pana acum...desi daca ii pun cap la cap nu de-abia iese un kaki mediu....

Musette,la voi cei 7 kaki aposi au trecut de la sine?Sau i-ai dat tu ceva?In afara de sarurile de rehidratare, ca alea nu umbla la cauza....pana la urma ai mai facut coprocultura?A iesit ceva?Ca stiu ca si tu ziceai ca rotavirus negativ, dar era ceva?

Mai face vreun bebe de aici kaki putin (adica mediu, nu d'ala sa umple tot pampersul ci doar asa, sa 'mazgaleasca') si des?Ca vad ca daca as aduna cat face cred ca e cantitatea dinainte, dar doar e mai..disipat pe mai multe dati

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Bai, da, traim in tara ceea de kkt.

Babytza, Preety, Claudinna mulumesc mult pt PM

Niiiinge asa de frumos! Yupiiie
Parca nu mi s-a mai parut asa de trist ca am alergat pe jos printre ghisee si birouri si restaurante toata ziua.

Still, am arvunit restaurantul, mai ramane sa gasesc trusou "de iarna", any ideas?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Laura,mi-am adus aminte recomandarea dr:daca nu trece cu N

Mai face vreun bebe de aici kaki putin (adica mediu, nu d'ala sa umple tot pampersul ci doar asa, sa 'mazgaleasca') si des?Ca vad ca daca as aduna cat face cred ca e cantitatea dinainte, dar doar e mai..disipat pe mai multe dati

Karinutzaaa.....face asa...putin si des!

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

La multi ani Lucutta!!

Monica bafta multa! Sa fie asa cum vrei tu!

Nausica o sa ma duc si eu sa vad daca pot lua doar dulapul.

Gaia ref la Cic eu aminteles 12 luni complete de munca inainte de data nasterii copilului. Eu am intrat in concediu de sarcina pe 8 oct, deci per de 12 luni ar fi oct 2007 - sept 2008. Sper sa fi inteles bine

De Ilia se mai stie ceva? La fel Maryb, Gargaritza...

Ma uit afara si vad ce vreme "ok" ptr botez prindem... Nu putea sa ramana ca la inc saptamanii?!!!!!!!!

In rest eu sunt mai bine. Sper sa scap complet pana sambata!

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nikolici, si de cate ori pe zi face?Plus ca banuiesc ca asa a fost de la inceput, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocutica

andy si noi am avut probleme cu ochisorii chiar de Craciun. Noua ne-a trecut cu Netacin, dar am folosit sub form a de monodoze. Sunt doze de plastic cu foarte putin medicament. Puneam o picatura in fiecare ochi si apoi o aruncam. Si tot asa 5 zile. Ne-am vindecat. Cutia are 15 doze parca. Si altceva, noua medicul ne-a spus sa o spalam cu apa plata si nu cu ser fiziologic. Nu stiu in ce masura te va incuraja ce ti-am scris, dar poate secretul consta in chestia ca am folosit picaturi de unica folosinta.

Cocutica, mami de Elena (4 iunie 2006) si Maria (5 septembrie 2008)

Cocutica multumesc voi incerca si cu monodoze sa vedem inca 5 zile

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Ma duc ca iar se matzaie ( Baby boy cred ca noi trebuie sa infiintam un club "La bebelul razgaiat"

Pup u all.

Ankussa

Sa stii..un rasfatat si un hotoman

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid2003
Andy poate e doar un canal lacrimal infundat si nu ar trebui folosite picaturile...mai bine fuguta pentru o evaluare la oftalmolog.

Kid am fost la oftalmolog si mi-a spus ca daca nu-i trece pana la 5-6 luni atunci sigur tre intervenit ca e canalulu de vina.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Laura,mi-am adus aminte recomandarea dr:daca nu trece cu Netacin in 5 zile trebuie luata secretie si facuta analiza...ai fost sa ii recolteze?
M-am bucurat degeaba...a mai facut 2 kaki de cand s-a trezit la ora 6 si pana acum...desi daca ii pun cap la cap nu de-abia iese un kaki mediu....

Oana m-am gandit si eu sa recoltez secretia de la ochisor..daca nu-i trece inca in 5 zile atunci sigur la asta apelez

Alexia
Andrei

Mergi la inceput