Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas eu de aici am comandat Infacolul: pharmacy2u. co. uk
Pup si sa aveti cat mai putin nevoie de el!
Pui tu www si scoti spatiile..

Citat:
citat din mesajul lui malinas
Stiu ca a pus cineva un link de unde se poate comanda infacol. Am deschis azi ce-a de-a doua sticluta si vreau sa mai comand ca sa am rezerva. Cine ma ajuta cu linkul?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Elilovsi eu trebuie sa imi fac dosarul pt cic...adeverinta tip tb sa o iau de la scoala? Tot de la scoala tb sa iau si adeverinta cu salariul de pe ultimul an. Ce salariu tb net sau brut?
Ce inseamna ultimul an, pana in momentul actual, inclusiv concediul medical pre/postnatal?
As vrea sa ma lamuriti si pe mine pentru ca secretara mea e cam... in plop si cu birocratia asta....

citeste aici: http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/mamele-pot-depune-actele-pentru-indemnizatiile-de-cresterea-copilului-30790.html

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Deci daca am nascut in dec, se iau dec 07 - nov 08. Oare se ia si-al 13-lea?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Andrei

se ia ian 08 dec 08. Cel mai bine sunati la primariile unde depuneti actele si intrebati exact ca la galati e nebuneala. Eu am depus adeverinta cu ultima luna de venituri cea in care s-a nascut bebe, in speta noiembrie.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Amalia multumim ca ne-ai luminat cu ce inseamna carlan

Ramo pai controlul la noi a fost foarte scurt...l-am dezbracat pe bebe si i-a apropiat si indreptat piciorusele ca atunci cand il masori, i-a apasat pe langa burtica, s-a uitat la testicole, si la brate, atat. Iar la picioruse si-a dat seama imediat ca are displazie sold fiindca piciorusul drept il tinea cu laba intors sper interior...ne-a zis sa facem si eco sold pt o a doua confirmare si la eco ne-a spus dr acelasi lucru : displazie sold. Iar ortopedul ne-a recomandat 2 perechi de pampers pana la 4 luni, astfel ca piciorusele lui bebe sa stea cracanate. Eu am observat la baita ca piciorusul lui bebe sta drept de acum, dar ii mai tin totusi 2 pampersi in continuare. Pup si multa bafta. Eventual ia cutine suzeta in caz ca plange bebe de foame sa o aiba pe suzi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

revin si eu cu sentimente mai bune: azi babutza face o luna! spre rusinea mea cum mi-am jelit tzatzele dis de dimineata mi-a iesit complet din cap. mama denaturata!

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Da mai, carlan este o oaie, adica un miel mai mare. Eu stiu de la bunicii mei din moldova, acolo este foarte folosit termenul

Alra, iarasi cu tzitza bolnava??!! Fa-ti repede "placinta" si ne rugam sa treaca repede

Leeloo, stai linistita ca trece repede, si nu e de la faptul ca nu i-ai facut baie zilnic, nici noi nu-i facem decat la 2 zile. Trebuie doar uns in zonele cu pliuri, mai ales daca e grasunel, si intins bine. Eu am anticipat lucrul asta, Caterina fiind mare si grasuna, incepuse sa faca genul asta de rana la pliurile de la bulanase, in spatele genunchilor, in spate la gatut, chiar sub brat. Asa ca dau cu crema de galbenele, masez usor zona si intind bine. La sub brat e mai dificil pentru ca ei nu ne lasa sa-i intindem, si a mea urla cand incerc sa-i ridic manutele si s-o intind, insa e musai.
Si inca ceva....eu n-o sterg cu servetele umede decat la funduletz, mai bine spala-l cu apa simpla, eu asa procedez: dimineata aduc in camera un lighenas cu apa calduta, o dezbrac si o asez pe un prosop (cu o musama dedesubt) si cu un prosopel moale o spal si o frec usor pe la gatut, pe fata, la funduletz, ii storc prosopelul sa-i curga apa pe ea.....ii place si sta ca porcul la scarpinat, apoi o ung cu crema de galbenele si e gata de o noua zi!

Brie, uite ca la detergentul de la Sano nu m-am gandit, desi eu chiar folosesc produsele lor de curatat si sunt foarte multumita. Voi cauta si eu, ca momentan spal cu Persil, insa e cam puternic pentru bebe, mai ales ca suntem cu bubite. Mersi de idee

Bertha, cu Persil Goldplus nu raman patate cu kk hainutele, si eu patesc dintr-astea si stiu cum e. Doar ca ma gandesc ca e prea puternic pentru bebe...

Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Leeloo,
dupa baita,incearca sa-i usuci prin tamponare toate pliurile de pe corpul lui Damian...se poate irita f usor
dupa descriere eu zic ca-i din cauza ca nu l-ai sters in zona de sub brat,nu ca l-ai spalat la doua zile
sa nu uiti de zona din spatele genuchiului,dupa urechiuse,la sub brat,la gat,pliurile de la buci din fata si din spate daca-i grasan ca al meu
te-am sunat,sa te calmez

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

alra, sa-ti traiasca babutza, la mai multe lunitze!!!

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi si eu abia astept sa le vad!

Citat:
citat din mesajul lui naty35

Babyzapi dupa ce ridici coletul de la posta sa ne spui si noua daca sunt faine lucrusoiarele si sa ne dai adresa de contact. Poate luam si noi cate ceva...

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

mi s-a stricat iara sanul drept!!!

am alaptat pe la 5 , era totul ok, dupa ce a supt era umflat din nou - si ma doareeee! ce dumnezeu se intampla?? e lapte blocat cred, din cauza pozitiei de supt. mor de draci, azi de dim la 7.30 plageam cu toata casa in jurul meu ca nu stiu ce am. antibioticele le iau inca si le-am luat la ora fixa, cu crema cu antibiotic m-am dat, ce sa mai fac ? - va zic io ce fac: azi ma duc sa imi inchiriez pompa electrica ca sa pot trage laptele ca lumea afara si ma duc si imi iau varza si branza moasei si imi pun de o placinta in sutien. bai, nu stiu daca ma intelegeti insa mor de draci! asa bine mergea alaptatul si asa frumos am lapte, zau e pacat sa am asa probleme!

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Ia incearca fara sutien. Poate strange sanul si de asta se blocheaza canalele. Eu port sutien doar cand ies din casa si ala e foarte moale si elastic sa nu stranga deloc.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mamiseli, eu de exemplu am 5 ani consecutiv lucrate, in 2007 am intrerupere din august pana in martie 2008. din martie anul trecut am cartea de munca in alta parte. la mine cum procedez??
trebuie sa am 12 luni consecutive sau cumulate? si adeverinta de venit pt cei 85% cum o iau?

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput