Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
brie spune:
leeloo, si fetita mea la fel a patit cu pielicica. am dat-o cu ulei de masline amestecat cu vitamina A. stai linistita trec repede. nici eu nu o sapl zilnic, doar in primele 2 sapt am spalat-o zilnic. dar in fiecare dimineata dupa ce se trezeste ii fac toaleta insemnand: schimbat pana la piele, spalat doar funduletul la chiuveta, apoi fatzuca cu apa rece, sters cu servetele umede gaticul, mainile si sub bratul, uns gaticul si sub bratul cu ulei de masline (fiert si apoi incorporat fiolele cu vitamina A), uns pasarel si fundic cu crema de galbenele, imbracat ....si gata de pupacit!
babyzapi,
si eu m-am gandit la acelasi lucru la faza cu "fierul". al tau poate pronunta grupul de litere "ce, ci" al meu nu poate si pronunta foarte multe cuvinte cu "tz", iar "a" din "paine" il pronunta "u" si e haios cand zice "puine" "muine" "laia o pauza" (si se fereste la restaurant, de fata cu ai mei si spune "lemon" )
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
babyzapi spune:
Alra mie CARLAN parca imi suna cunoscut...doar dupa nume nu si dupa 'look'....si cred ca e o pasare....dar nu stiu cum face....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Alra mie CARLAN parca imi suna cunoscut...doar dupa nume nu si dupa 'look'....si cred ca e o pasare....dar nu stiu cum face....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Ce probleme aveti voi fetelor
...din cate stiu eu carlanul e un fel de berbec.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 

Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brie am bagat ceva rufe la spalat pt ca s-au facut porcoi de multe, daca au fost zilele astea cu sarbatori nu am spalat. vreau sa va zic ca detergentul pt bebelusi MAXIMA SENZITIVE de la SANO este exceptional de bun. doar ce am spalat o masina de rufe cu lucrusoarele ei si au iesit impecabile iar mirosul nu va mai spun.....imi vine si mie sa imi spal rufele cu el. am avut pana acum detergenti de rufe aduse din Grecia dar nu se compara. http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
Brie, te rog, poti da niste detalii, de unde l-ai luat, cat costa, gramaj, sa-l pun si eu pe sot sa cumpere (de cand am nascut, mai mult el e cu cumparaturile si trebuie sa-i scriu pe lista exact ce vreau).
Nu stiu daca la voi se intampla, da' la noi aproape nu trece zi sa nu-si pateze Ioana hainutele cand face kk. Face de 5-6 ori/zi si lichid, astfel incat uneori pampersul n-are timp sa absoarba.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
brie spune:
bertha, in primul rand nu mai folosi Vanish, exista rsicul sa faca alergie puternica la pielicica de la inalbitori.imediat iti spun.....stai sa iau punga....
punga este de culoare mov cu roz, scrie pe ea mare MAXIMA SENZITIVE, e de la Sano si arata un cap de bebelus in coltul din stanga jos. Punga este de 1,25 kg este praf, concentrat si se pune la o masina cu 5 kg rufe bebelusi o cantitate de 65 grame, are si masuratoare in interior. Am cumparat de la Carrefour, dar am descoperit ca intr-un market de aici de langa mine au multe produse SANO si au si detergentul asta pt bebelusi. Nu este foarte scump, sa zic ca este cam 10-15 roni, depinde de unde il cumperi.
si eu patesc acelasi lucru cu body-urile micutzei, se cacacesc toate jos de la caca si nu ieseau la spalat. eu de ex imediat cum am scos body-ul de pe ea sau ce a murdarit pun repede apa rece doar pe locul respectiv si putin detergent frec si clatesc. (cat sa iasa putin din pata aia si sa nu se usuce pt ca pe urma iese tare greu la spalat)
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
Amalia spune:
Brie o cafeluta calda cu un croissant as vrea si eu.
Babyzapi tocmai iti scrisesem ca nu esti singura..sunt si eu pe aici...si a murit netul si s-a dus mesajul meu..
Doamne ce am mai ras la faza cu "fierul"

Ia uitati ce am gasit eu legat de "carlan"
dex98
1. CÂRL'AN, cârlani, s.m. 1. Miel sau ied care a încetat sa; mai suga;, care a fost întarcat; miel sau ied pâna la vârsta de circa un an. 2. Manz sau cal tânar, pâna la vârsta de circa trei ani. - Et. nec.
dor
2. cârl'an s. m., pl. cârl'ani
nodex
3. CÂRL'AN ~i m. 1) Miel întarcat. 2) reg. Mânz sau cal tânar pâna la trei ani. /Orig. nec.
sino
4. CÂRL'AN s. v. noaten.
Nici eu nu stiam ce e ala!
Asa mai invat si eu ceva..![]()
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Ramo2007 spune:
Babyzapi, poti te rog sa-mi explici ce o sa-i faca printesei dr. ortoped?Stiu ca ai fost cu bebe al tau.
E aiurea ca am progr. la 19:15 si dupa calculele mele atunci e ora de masa.Ca papa acum, la 16 si apoi 19...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
Amalia spune:
In concluzie...si al meu face ca un CARLAN...

pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Amalia spune:
Ramo ma bucur ca e mai bine Sara!
Sa ne spui cum a fost la ortoped! Eu sunt sigura ca o va gasi bine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Buna, Pitica e un pic mai bine, cred ca si de la Baby Drink.Acum e la mine in brate, ascultam muzica si se uita fix in monitorul de la laptop. Diseara mergem la ortoped, sper sa venim cu vesti bune. Azi noapte s-a infundat iar , dar n-am indraznit s-o mai aspiram, doar cu pompita un pic...Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si