Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
brie spune:
am bagat ceva rufe la spalat pt ca s-au facut porcoi de multe, daca au fost zilele astea cu sarbatori nu am spalat.
vreau sa va zic ca detergentul pt bebelusi MAXIMA SENZITIVE de la SANO este exceptional de bun. doar ce am spalat o masina de rufe cu lucrusoarele ei si au iesit impecabile iar mirosul nu va mai spun.....imi vine si mie sa imi spal rufele cu el.
am avut pana acum detergenti de rufe aduse din Grecia dar nu se compara.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
bertha spune:
| Citat: | ||||||||||||
citat din mesajul lui manumanu
ce-i ala carlan? A mea face ca franele de masina in curbe... ![]() manu mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
A mea fornaie ca un cal si scartaie ca o usa neunsa.

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Olivia26 spune:
Neata, fetili!
Multumim pt vb frumoase
Oti, noi suntem in Cipru, nu in Italia si de aia a fost mai usor ca fiind in partea greaca aici sunt ortodocsi. Pup mamica de 2 frumuseti.
Fetelor, voiam sa va spun ca sunt cantecele pt copii trimise de mav pe email si apoi retrimise de Mamiseli.
Va pup si va doresc o zi tihnita.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 

Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
babyzapi spune:
Brie bebe Raphael e si roman si francez, ca a zis tati ca mai bine sa aiba de unde sa aleaga. Si pasaport o sa-i facem cat de curand : unul francez si unul romanesc...depinde unde o sa calatoresaca sa-si declare ce nationalitate vrea el ![]()
Ai zis foarte bine de sotz ca vb ca un copil de 2-3 ani, exact asa si al meu, imi place cum zice : mose creciun, am un bebeluse acasa
, raciusca in loc de ratzusca. Si intr-un sms o data cica : "am frig fara tine" si altadata : "sunt fier de tine"...si eu ma gandeam ca are vreo erectie
dar el vroia sa zica : sunt mandru de tine 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
naty35 spune:
Babyzapi dupa ce ridici coletul de la posta sa ne spui si noua daca sunt faine lucrusoiarele si sa ne dai adresa de contact. Poate luam si noi cate ceva...![]()
alra spune:
mi s-a stricat iara sanul drept!!!
am alaptat pe la 5 , era totul ok, dupa ce a supt era umflat din nou - si ma doareeee! ce dumnezeu se intampla?? e lapte blocat cred, din cauza pozitiei de supt. mor de draci, azi de dim la 7.30 plageam cu toata casa in jurul meu ca nu stiu ce am. antibioticele le iau inca si le-am luat la ora fixa, cu crema cu antibiotic m-am dat, ce sa mai fac 

? - va zic io ce fac: azi ma duc sa imi inchiriez pompa electrica ca sa pot trage laptele ca lumea afara si ma duc si imi iau varza si branza moasei si imi pun de o placinta in sutien. bai, nu stiu daca ma intelegeti insa mor de draci! asa bine mergea alaptatul si asa frumos am lapte, zau e pacat sa am asa probleme!
babyzapi, io am calorifer electric in camera (il plimb intre laura si noi) care e pe ulei si are un termostat. il pun aproape pe minim si tine 20° noaptea in camera. "la belgia" se culca puradeii sub 2 luni la 20° si peste 2 luni la maxim 18° (teoretic, ca belgienii nu incalzesc dormitoarele in majoritate, deci sigur au mult mai putin!)
otilia, apropo de gradinita anei - noi cand o ducem pe laura la scoala vedem copiii care sunt la ora de sport in curte: si iarna alearga afara in tricou, chiar si in noiembrie pe ploaie tot in tricou ii scosese afara!!! (aia de liceu) exact asta comenta si maica-mea ca in romania ar fi sarit parintii ca rachetele in sus cu reclamatii la directori, la ministere si la comisia europeana pentru drepturile omului.
editez: colegii mei belgieni nu pot pronunta "g", zic un "h" foarte puternic din gat, si evidenta "a" din "maciuca" si "a" din "roman". eu ma distrez punandu-i sa zica "gaina" (colegii mei romani ii pun sa zica "lamaie" insa asta, personal, imi pare indecent
)
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
leeloo5979 spune:
Sunt disperata...aseara la baie, dupa ce l-am spalat si sters, observ la subrat niste dungute albe...zic...mamaaaa ce bine te-am spalat, si iau niste servetele umede si incep sa il sterg.Si unde nu incepe copilu meu sa urle, de ziceai ca il tai. Intreaba soata ce are, eu de colo...sunt reci servetelele si l-oi fi deranjat. Cand ridica mana sa vad totusi mai atent, observ ca al meu copil nu mai avea piele la subrat, ca si cum ar fi fost la plaja si s-ar fi ars, exact asa arata, asa se curatase de pielicica si pe bietul il ustura cand eu dadeam ca proasta cu servetele umede. Imediat am dat cu unguent de gabenele. Mi-am facut mustrari de constiinta ca e din cauza ca nu i-am facut baie zilnic...care a mai patit asa???
Si in al doilea rand, copilul meu a inceput sa se constipe...pana acum nu am avut probleme, vad ca acum o zi face una nu...si am bagat un sfert de supozitor cu glicerina pentru copii, dar nu vreau sa apelez la el in fiecare zi sau la doua zile... Ce metode mai naturiste cunoasteti??? Nu inteleg ce e cu constipatia asta, se strange tot si plange de imi rupe sufletul, basca plang si eu cu el ca imi vine sa mor cand vad cat il doare, nu am mancat prostii, nici orez nici cine stie ce altceva, din contra am mancat si iaurturi, am baut si lapte...HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
alra spune:
mai carmen, dadusi cu bomba si plecasi! nu gasi "carlan" nici pe google.ro nici pe wikipedia.ro. e vreun regionalism din margine de salaje_aann cumva? ![]()
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Eli si Naty o sa va spun si de calitatea hainutelor si daca-mi merge netul bine va pun si pozicile sa vedeti 
Alra chiar ca e pacat sa ai asa problemutze cu tzitzi...sper ca in curand vei gasi o solutie pt ele 
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Leeloo subratul lui bebe arata bine mereu, noi ii facem baita zilnic...acuma nu zic ca asta ar fi motivul de n-am avut pb, dar asa ca o completare ca sa-ti faci o idee i functie si de rasp celorlalte fete.
Cu constipatia...bebe meu face kk o zi da una nu, rareori si 2 zile fara kk, dar nu iau nici-un fel de masuri, il las sa faca cand ii vine lui...nici nu se chinuie...si de fapt in cazul lui bebe meu nici nu as numi-o constipatie pt ca face moale.
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii

, a noastra face ca un calut, ii spunem `calutza` si `nechezol`.