Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brie

bertha, in primul rand nu mai folosi Vanish, exista rsicul sa faca alergie puternica la pielicica de la inalbitori.imediat iti spun.....stai sa iau punga....

punga este de culoare mov cu roz, scrie pe ea mare MAXIMA SENZITIVE, e de la Sano si arata un cap de bebelus in coltul din stanga jos. Punga este de 1,25 kg este praf, concentrat si se pune la o masina cu 5 kg rufe bebelusi o cantitate de 65 grame, are si masuratoare in interior. Am cumparat de la Carrefour, dar am descoperit ca intr-un market de aici de langa mine au multe produse SANO si au si detergentul asta pt bebelusi. Nu este foarte scump, sa zic ca este cam 10-15 roni, depinde de unde il cumperi.
si eu patesc acelasi lucru cu body-urile micutzei, se cacacesc toate jos de la caca si nu ieseau la spalat. eu de ex imediat cum am scos body-ul de pe ea sau ce a murdarit pun repede apa rece doar pe locul respectiv si putin detergent frec si clatesc. (cat sa iasa putin din pata aia si sa nu se usuce pt ca pe urma iese tare greu la spalat)

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Multumesc mult, o sa incerc sa gasesc si eu.
Stiu ca exista risc la inalbitori, dar am incercat la inceput, ca nu mai stiam cum sa scap de pete, am urmarit si a fost ok pielea. Procedez asa: pun Vanish pe pata, spal manual si apoi pun in masina cu celelalte hainute si se mai spala o data.
O sa caut Sano, sper sa gasesc, noi mergem mai mult la Cora.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Sa-ti traiasca si sa creasca mare
Io alaltaieri, cand a facut o luna, nu mi-am amintit deloc iar seara vin ai mei in vizita si cand ajung cica hai sa sarbatorim. Io, ce sa sarbatorim??!! Ei, pai ziua lui fii-ta, nu face azi o luna??!! Si cu aocazia aia, am baut un pahar de vin

Citat:
citat din mesajul lui alra

revin si eu cu sentimente mai bune: azi babutza face o luna! spre rusinea mea cum mi-am jelit tzatzele dis de dimineata mi-a iesit complet din cap. mama denaturata!

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli stii care e culmea? Zilele astea chiar am avut mare grija ce mananc, pentru ca a fost David stricat la stomac si ca sa nu-i fac lui pofta cu ceva, am mancat ca el...piept de pui la gratar, orez, etc..
Acum doarme mititelul de vreo 2 ore...e frant!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
amalia imi pare rau ca iar au aparut nenorocitele de colici ...la mine am obs ca daca pap ou imediat bb sufera cu burtika..si compot de mere sau rosii...asa ca evit si parca numai avem asa episoade de urlete...ia vezi analizeaza ce anunme ai fi putut papa de la facut sa planga....numai bine la bb mic

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai, care o fi diferenta intre Aptamil si Milumil??? Inafara de pret, of course.....si inafara de immunofortis-ul ala....O fi mai bun Aptamilul? Merita sa schimb??

Si tot legat de lapte praf, cat se poate pastra in biberon laptele reconstituit, adica facut deja?? Ca eu ii mai fac de seara cate o completare celei mici pentru noaptea daca am nevoie (ca sa nu mai cobor la parter in bucatarie sa-l prepar, in timp ce bebe urla de foame si trezeste si pe sor-sa) si de cele mai multe ori nu-i trebuie, sau ii trebuie la a doua masa de noapte....Deci cat il pot tine?

Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Laura, Alra sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele! Frate ce repede trece vremea...Alra parca mai ieri ziceai ca nu mai nasti o data.. Multa sanatate cu tzatzicile alea!

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Sa-ti traiasca si sa creasca mare
Io alaltaieri, cand a facut o luna, nu mi-am amintit deloc iar seara vin ai mei in vizita si cand ajung cica hai sa sarbatorim. Io, ce sa sarbatorim??!! Ei, pai ziua lui fii-ta, nu face azi o luna??!! Si cu aocazia aia, am baut un pahar de vin

Citat:
citat din mesajul lui alra

revin si eu cu sentimente mai bune: azi babutza face o luna! spre rusinea mea cum mi-am jelit tzatzele dis de dimineata mi-a iesit complet din cap. mama denaturata!

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

pozici

Mergi la inceput

Olivia foarte frumoase pozele de la botez! Sa va traiasca micul crestin!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

lauramiron, sa-ti traisca fetita, la mai multe lunitze!!! eu zic sa nu-i schimbi laptele praf pe criteriul "poate altul e mai bun" daca ai inceput cu unul. eu ii dau milumil, am vazut si Aptamil, am comparat continutul lor si vreau sa-ti zic ca este acelasi!!!! difera doar faptul ca Aptamilul are Immunifortis-ul ala.
eu tin laptele in biberon cam o ora, o ora si jumatate maxim. am verificat pe "incercate" sa vad cam la cat timp se strica. Deja dupa o ora si jumatate incepe sa-si schimbe gustul si da in acreala.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Anes, Eliza, multumesc pentru raspunsuri!

mihaela

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra la multe lunite babutzei tale

Lauramiron eu ca sa nu mai ma stresez noaptea cu preparatul laptelui pt bebe, pregatesc deja 3 biberoane cu apica pe care le tin pe calorifer ca sa fie calde (am incercat si in termostat sar nu tine cald prea mult timp) si masurile de lapte in recipient de la avent...asa ca atunci cand bebe se trezeste sa pape, iau biberonul de pe calorifer si pun imediat lapticul din recipient si gata! are lapticul proaspat preparat si fara niciun efort din partea mea

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Eli stii care e culmea? Zilele astea chiar am avut mare grija ce mananc, pentru ca a fost David stricat la stomac si ca sa nu-i fac lui pofta cu ceva, am mancat ca el...piept de pui la gratar, orez, etc..
Acum doarme mititelul de vreo 2 ore...e frant!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
amalia imi pare rau ca iar au aparut nenorocitele de colici ...la mine am obs ca daca pap ou imediat bb sufera cu burtika..si compot de mere sau rosii...asa ca evit si parca numai avem asa episoade de urlete...ia vezi analizeaza ce anunme ai fi putut papa de la facut sa planga....numai bine la bb mic

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

pozici

Amelia, si gainusa mea e tare plangacioasa de 2 zile, nu-mi explic de ce. Ea n-a prea avut dureri puternice de burtica, dar acum plange la fiecare gaz eliminat, sa nu mai zic de kk, rareori face in liniste, ea care era f calma cand planta ceva in pampers. E cam agitata, se linisteste cand o tin in brate. Aseara a adormit pe burta mea si n-a fost chip sa stea in patut, urla de parca o puneam pe ace. Nu pot face legatura cu nimic din alimentatie.

Fetelor, ninge atat de frumos afara!!!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput