Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)
Raspunsuri - Pagina 5

Yaia spune:
Sper sa nu se supere pe mine fetele, dar eu nu prea sunt de acord cu bautul de lapte noaptea. Pai nu mai sunt bebelusi. Si nu cred ca este un obicei sanatos sa mananci noaptea. Asa ca, in noptile in care Tudor se trezeste (foarte putine la numar, ce e drept) eu nu-i dau lapte. Eventual apa si apoi inapoi la nani. Dar e doar o idee, voi stiti mai bine.
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

prisi spune:
buna ziua si La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

prisi spune:
Alinush de aspirina saracului era vorba, dar azi am fost la dr si e tot ok, diseara pot sa-mi ajut sotul sa transpire
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Yaia spune:
Adimercedes, unde sunteti? Hai si spune-mi cum s-a acomodat Lisa in pat de om mare...ma paste un gand sa-l trec pe Tudor in pat de om mare (ies caninii si se mai trezeste noaptea, vreau sa il trec in pat de om mare sa ma intind langa el pana adoarme la loc).
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mada28 spune:
Salutare si de la Constanta!
Yaia sunt si eu de acord cu tine. In privinta laptelui noaptea. Spre norocul meu dupa ce l-am intarcat Luca nu se mai scoala decat o dat pe noapte si atunci bea apa.
Fetelor, care va plangeti de oboseala si depresii, va inteleg perfect asa ma simteam si eu inainte de a incepe serviciul. Dar de cand am inceput serviciul (1 sept) totul e mult mai bine, chiar daca vin obosita ma relaxez cu Luca si am mai multa rabdare cu el decat cand as sta cu el o zi intreaga acasa. Probabil mintea noastra are nevoie de varietate.
Noi suntem ok. Multumim lui Dumnezeu avem o bona f ok. Il invata multe lucruri. De doua zile spune clar: apa, papa, peste, stai,bebe. Invata ceva nou in fiecare zi si are multa rabdare cu el. Mult mai bine e cu bunicii, cine-i are disponibili, dar in cazul nostru e ok cu bona. E o doamna respectabila si cu credinta in Dumnezeu. La noi gradinita pt asa mici nu exista doar cresa si nu recomand decat in caz de forta majora.
Va pup si doresc sanatate celor mici si bolnaviori
La multi ani ! Ionilor si Ioanelor . Sa ne traiasca ( eu am sotul, mama si socrul)Asa ca azi petrec.
Mada 28 si Luca

danuta36 spune:
La multi ani celor care sarbatoresc azi onomastica1Ioni si Ioane!
Yaia Miru a mea se trezeste o data pe noapte,dar ea intotdeauna a vrut laptic,daca am incercat sa-i dau altceva,a inceput sa maraie...deci? Observ ca,daca papa bine seara,nu se mai trezeste pt laptic decat pe la 6-7 dimineata..

papanash spune:
Yaia, depinde de copil, eu cand am incercat sa-i dau apa m-a stiut tot blocul, a plans tare si s-a dat jos din pat tipand 'papa' si s-a dus la bucatarie. Spre bucuria mea, episoadele astea erau in perioada cu raceala si dupa, acum s-a reglat, mananca pe la 22 ultimul bibe si apoi doarme pana pe la 6, cand iar mananca un bibe si doarme pana la 9.
nu-i nici o tragedie sa manance noaptea, si eu mananc daca mi-e foame.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

danuta36 spune:
Zana Maseluta a poposit si la noi,asa ca au aparut dintisorii 5 si 6 plus o masea,jos.. Ce sa mai zic de strungareata enorma,e leita ma-sa
Of,ca mie nu mi-a placut deloc,mi-a dat un complex de inferioritate..

luy spune:
La multi ani !
tuturor dulcetzurilor si papanashilor ce poarta numele sf.Ion:
Iarina de mrl_dumitriu
Miruna de Lia_B
Olivia de alinkav
Yannisa de Marunzika
Sara de Gabriela
Yanis de Annisia
Miruna de Lia_B
Natty de Tomitza
Miruna de Lia_B
Oana de Amar
Miruna de andreea1002
Ioana de carpatina
Teodora de jojo_miha
Ioana de anomar12
Alexandra de balaceanu_l
Tudor de doinidoini
Ioana de dorabora
Eliza de gabitz incognito
George de RGE
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si curiosi ! SA descoperiti cele mai frumoase lucruri care sunt pe lume !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )

valentina_22 spune:
LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME PENTRU SARBATORITII NOSTRI DE ASTAZI!
Iarina Andreea,- mrl_dumitriu
Miruna Ioana- Lia_B
Olivia Ioana- Alinkav
Yannisa Milena -Marunzika
Sara Ioana -Gabriela77
Yanis Luca - Annisia
Natalia Ioana - toma_lly
Oana Isabella-Amar
Miruna Ioana -andreea1002
Ioana -carpatina
Teodora Ioana- jojo_miha
Ioana- anomar12
Alexandra Ioana- balaceanu_l
Tudor Ianis - doinidoini
Ioana teodora- dorabora
La multi ani si pentru toate mamicile, taticii si toti cei dragi lor, care isi serbeaza onomastica astazi!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu