Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)
Raspunsuri - Pagina 4

alinus_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Moldoveanco, de nu ne-om lua-o noi de la dumanca C, stai numai sa vezi. Oricum mesajul a starnit curiozitatea tuturor...mai ales de cand e avalansa de gravidutze la noi aici. |
Ia-te dragutza de Luy, ca ea a lansat barfa si a disparut in ceata.
Si ia-te si de prisi ca si ea se zambileste pe aici fara explicatii
citat din mesajul lui prisi ma duc sa-mi doftoricesc sotu' ca se pare ca il incearca o raceala si aspirina nu pot sa ii dau ca maine ma duc la dr. ![]() |
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!

Roxali spune:
Yaia a ramas in casa ca batea un vant si nici nu avea costum de schi...zapada pe la noi tine putin si trebuie aprofitat repede, nu e zona de munte ...ptr cea din poze au mers cam o 40 min cu masina
Am auzit ca exista un hotel de ghiata la voi,deci sa inteleg ca fara incalzire?
Ayumi cresc gemenasi...imi pare bine ca ai rezolvat cu biletele
Betty ma bucur ca ia placut la gradi
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

alinus_25 spune:
Noi acum 6 zile am inregistrat o premiera, ce s-a transformat in obicei de atunci. Doarme baiatul de la 22-23 pana dimineata la 7-8 cu un singur bibe de lapte.
Prima oara am crezut ca e si el obosit dupa levelion, ca a petrecut si el seara dintre ani pana la 1:45, cu o fetita de 4 ani(l-a pupacit de i-au mers fulgii) si 2 canari.
Doarme noaptea atat de profund, atat de calm si de linistit ca nu-mi vine sa cred. Ce nu am reusit eu cu alimentatia, rutina si dragostea mea, a reusit natura. Ori probabil stie baiatul ca mami avea nevoie disperata de un soooooomn de 7 ore.
Si uite asa presimt ca se aseaza lucrurile pe la noi.
Sunt convinsa ca a avut un super puseu de crestere de l 1 an si 2 sapt si pana acum, ca eram disperata cat lapte manca. Chiar ii spusesem intr-o zi sotului ca o sa-i dau baiatului lapte pe pofta lui, pana o sa pice in greatza. Oare n-o fi ascultat pe la usa???
La multi ani Teo! (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

alinus_25 spune:
Ioanelor de Carpatina, Lia_b, Alinkav, Gabriela, toma_lly, andreea_1002, jojo_miha, balaceanu_l si lui Ionut ursulet de RGE, tuturor mamicilor, taticilor, bunicilor, frati, surori purtatori ai numelui Sf Ioan.
Sarbatoresc si eu, de la distanta, pe fratiorul meu si pe tataia.
La multi ani Teo! (10.10.2007)
[b]Bondarul bzz-bzzzz

urmychance spune:
Buna dimineata,
La multi ani de Anul Nou, La multi ani de sf. Ion, va doresc tot binele din lume si distractie la maxim.
Felicitari proaspetelor gravidute, m-am bucurat tare mult si am retrait emotii alaturi de voi. Mai mai ca ma incanta si pe mine ideea unui alt copil, dar am zis un NU hotarat pt ca mi-a fost si inca mai imi este tare greu cu Tudor. Asa ca mai am de asteptat cativa ani DACA e sa mai fac unul. Pe noi Tudor ne-a destabilizat rau de tot financiar, nu dorm noptile, de cand am ramas gravida nu am dormit o noapte cap la cap, cu sotul nu prea mai am clipe de tandrete...a fost greu. Poate ca nu am stiut eu sa fiu o mama si o sotie ca la carte, poate ca Tudor a fost mai dificil, poate pt ca nu am avut niciun ajutor,...asta e...primul copil e cam de sacrificiu cum zice mama.
Betty - ma bucur tare mult ca Mario s-a acomodat asa de bine.
Sanatate puiutilor bolnaviori.
Tudor de vreo 6 sapt tot e racit, nu rau, dar cu mucisori si acum tuseste. Mai mult, ieri am fost la Medicover si cica ar avea salmonella. Parca m-a lovit in moalele capului. Tudor nu face diaree, nu are varsaturi, nici febra...sper sa ii fi incurcat analizele. O sa le mai repet in alta parte.
trimit mesajul ca s-a sculat printul si revin cand mai pot.

papanash spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, pitici, mamici, tatici si tot ce mai aveti pe langa casa si poarta numele sfant !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

cecilia L spune:
citat din mesajul lui alinus_25 Noi acum 6 zile am inregistrat o premiera, ce s-a transformat in obicei de atunci. Doarme baiatul de la 22-23 pana dimineata la 7-8 cu un singur bibe de lapte. Prima oara am crezut ca e si el obosit dupa levelion, ca a petrecut si el seara dintre ani pana la 1:45, cu o fetita de 4 ani(l-a pupacit de i-au mers fulgii) si 2 canari. ![]() Doarme noaptea atat de profund, atat de calm si de linistit ca nu-mi vine sa cred. Ce nu am reusit eu cu alimentatia, rutina si dragostea mea, a reusit natura. Ori probabil stie baiatul ca mami avea nevoie disperata de un soooooomn de 7 ore. Si uite asa presimt ca se aseaza lucrurile pe la noi. Sunt convinsa ca a avut un super puseu de crestere de l 1 an si 2 sapt si pana acum, ca eram disperata cat lapte manca. Chiar ii spusesem intr-o zi sotului ca o sa-i dau baiatului lapte pe pofta lui, pana o sa pice in greatza. Oare n-o fi ascultat pe la usa??? ![]() Alina, mama lui Teutzu - dragutzu La multi ani Teo! ![]() ![]() |
Zi-mi si mie pontul cu somnul toata noaptea, noi in loc sa dormim mai mult, ne trezim tot mai des,bea si el multttt lapte......

Cecilia si

poze noi
asa crestem

cecilia L spune:
La multi ani!tuturor celor cu nume de sfant, fie mici sau mari
Eu sunt zombi, nu cred caam dormit 2 ore azi noapte.......Bernix si eu simt uneori ca nu mai pot, drept petru care in primavara o sa incep sa-i fac pasaport de teleorman, nu ca vreau sa scap de el, dar tb sa-mi fac lucrarea si mai am de invatat pt un examen, asa ca tb sa gasesc o solutie, sa le aduc pe mamaie sa stea cu el nu este, ca tot nu pot face nimic......... asa ca o sa facem noi naveta...asta zic acum, vedem atunci
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem

gabitz78 spune:
neatza.
uram si noi la multi ani, sanatate, viata lunga si imbelsugata si multa fericire tuturor sarbatoritilor de azi!
si eliza e sarbatorita...incognito...nu stie de ea decat familia!
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Yaia spune:
citat din mesajul lui Roxali Am auzit ca exista un hotel de ghiata la voi,deci sa inteleg ca fara incalzire? |
Cred ca e unul, dar mult in nord, in Laponia, nu aici, la noi, la sudisti.

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze