Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crina_mio Si fiindca am vorbit de antitermice, voi cum depozitati antitermicele si mai ales cat le pastrati dupa ce deschideti sticluta? Mie dr. mi-a zis sa nu-l pastrez mult de o luna, iar miercuri seara i-am dat din sticlutze deschise cred ca de cateva luni bune, ca nu m-am invrednicit sa iau altele noi. |
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
adelyna spune:
La multi ani pentru noul an .
Aseara ne-am intors si noi din vacanta,unde a fost mai mult decat frumos (soare,cald,plaja)si toate astea fara intamplari neplacute din partea copiilor.Ba mai mult au dormit si mancat ff bine(la asta chiar nu ne asteptam).
Se vorbea mai sus de personalitate.Cunoasteam si noi cum e cu berbecut.Nervi ,figuri in cap,si daca nu obtine ce vrea....vai mama noastra.Doar ca mami e mai tare(e varsator )si o ia cu frumosul .Noemi e un copil bun .
adelyna si piticii
stefaniya spune:
Buna si La Multi Ani!
Sa aveti un an nou asa cum vi-l doriti!
Ela - La Multi Ani,sa fii sanatoasa si sa traiesti 100 de ani!
Sa stapaniti casa sanatosi! Dar Thea n-a avut nici o teama de mosu
Mady - am ajuns cu bine,multumim,doar ca nu reuseam sa gasesc un moment sa scriu.
Lilidana - si noi va pupam Ce de poze,si ma bucur ca te-am vazut si pe tine pe acolo. Nu stiu daca mi se pare,dar te-ai mai subtiat,ideea e ca arati bine
Tu esti ca soacra mea,cu pozatul ornamentelor,florilor...dar imi place mult la ea asta,pt ca se pricepe si vad ca si tu.
Si ce te-a recompensat sotiorul,ti-a gatit...
Zapada eu nu vreau ca avem vant si zapada cu vant nu dau rezultat bun.
In concluzie,David si Karina sunt niste scumpi! David avea cadoul in mana dar tot la cadoul Karinei se uita
Noi am avut un concediu placut,mai putin prima saptamana in care am fost raciti.Am citit cate putin la voi dar erau aceleasi probleme si la noi,muci,febra,flegma,tuse super nasoala...poate ca sunt nebuna sau nu stiu,dar nu am avut curajul sa merg cu Carl la medic,Cand va citeam si vedeam ce diagnosticuri primeati,imi statea inima.Pt ca eu nu cred in toate diagnosticurile date si imi era teama ca imi spun nu stiu ce si apoi ma voi judeca ca nu-i dau ce ii vor prescrie...Bine,poate nu m-am speriat tare pt ca temperatura nu se ridica mai mult de 39.5C si Carl parea vioi,plangea doar cand tusea.I-a facut mama ridiche neagra cu zahar,otet la picioruse si asta a fost tot. M-am speriat un pic la inceput ca a si vomitat,la camin mi-au spus ca e un virus de la camin si ca din cauza asta.Si cum virusul nu se trateaza cu medicamente ce eram sa fac? Dar apoi s-a dovedit ca a fost si o raceala.
Din fericire a trecut fara sa apelam la medicamente si cat sa putem avea un concediu placut.
Ca tot mai le fac eu nebuneste asa,hai sa va spun ce am citit in ziar...dar pana si eu cred ca sunt nebuni.Cica un copil ce a inceput sa mearga la camin,23 de raceli pe an sunt normale,adica nu inseamna ca e un copil sensibilizat.Adica 23/an inseamna de doua ori pe luna Din pacate pt mine si Carl,noi ne cam incadram in cele 23 dati.Carl a racit n ori anul trecut.
Dar Carl a fost un scump si a stat cu mama mea,iar eu si Klaus am dormit in apartamentul sorei mele.Asa ca am avut concurenta mare,pe sora si fratele,la un momendat eram acolo dar era ca si cum nu eram pt Carl,nici nu ne vedea
A fost incantat de cadouri,speriat de mosul,a daramat bradul de doua ori,i-a cantat bradului..
Apropo de vizita la Mady si Razvan,nu vreau acum sa complimentez aiurea,dar Razvan e mai vorbaret decat Carl.E si mai prietenos decat Carl.Carl de cate ori s-a intalnit cu un copilas,statea langa mine.Dar a mancat din castronelul lui Razvanel,s-a jucat cu jucariile lui Razvan si mama ce de jucarii are...,dar nu s-a jucat si cu Razvan Cu sotul Madalinei se cam imprietenise.
Carl a facut foarte multi bani in Romania,nu a colindat ca nu e in stare dar cumnata mea a fost super incantata ca poate face puzzle-uri,si cine venea spunea..,"vai,uite ce poate face Carl" si ceilalti cand vedeau "tu-ti rasa ta dar,ia la nenea de aici 50 ron si i-ati inca unul,si uite asa a strans ceva banuti
La capitolul vorbit,si noi ca ceilalti,fara propozitii.Carl vorbeste foarte mult( Mady a auzit ) dar nimic concret,doar ceva de genul
" mana lolo tam bamba ko Anda(Andra) - domi damba tuta Melela(Mirela) "
A crescut,e un scump,e dupa mami tot timpul,ma pupa mereu,are zile in care e super cuminte.Cand am venit pe avion doua ore le-a stat langa mine si s-a jucat.Dar are si zile in care pur si simplu ar face nebunii continuu,mai ales sa-mi stinga intrerupatorul de la priza unde e tv-ul.
Va multumesc pt urarile de ziua mea!
Hai ca le-am scris cum mi-au venit in cap,sper sa intelegeti ceva.
O seara palcuta!
papa
lilidana spune:
Trimit asa mesajul ca am scris deja de trei ori si il tot pierd...
Stefaniya,,bine ai revenit!Mi-a fost dor de voi,am dat fuga la albumul vostru sa vad noutati si...nu ai mai pus poze din octombrie .
Deci v-ati simtit bine,ati fost singurei,ca porumbeii ,ce frumos...si ati fost si linistiti ca l-ati lasat pe Carl pe maini bune.In legatura cu racela lui Carlut te admir ca ai fost calma si nu ai fugit la doctor,eu sunt dezastru la capitolul asta ,nu pot sa ma controlez...
Si mersic de complimente,n-am slabit ca m-am cantarit la cabinetul pediatrei lui David,am 2 kg in plus si sigur le am pe...undeva unde nu-mi place.Sosu a gatit curcanul ca i-am zis ca eu nu stiu si nu-mi place sa-i bag mana in...sa-l umplu .Si s-a prostit el cand l-a pregatit,cica era doctor gine ,in fine,a fost amuzant,noroc ca nu era si Kari pe faza ...
Hai ca mai revin ca cica mai aveam ceva de scris dar ma cam doare capul,sper ca de aia am uitat nu de la batranete ...
Fetelor,eu am mari probleme cu David cu mancarea,adica vrea doar fructe,iaurt si muuult lapte!
Imi cere nana=banana,cala=portocala,ara=para,guguri=struguri,ele=mere,cachi=biscuiti si cam atat si mananca.Mai rar il pacalesc cu carne de pui tocata marunt si pusa pe paine unsa cu unt,sa nu-i simt prea tare gustul,tot rar vrea piure,orez,cuscus,ou.
La gradi cica mananca supica,paste cu diverse si ce le mai dau ei acolo,dar nu prea cred.O fi el satul si de aia nu mai vrea nimic acasa?
Am vorbit cu pediatra,cica nu e bine sa mai bea atat de mult laptic,eu incepusem sa-i dau de capra,pe motiv ca se digera mai usor,ea a zis NU!,ca nu se da la copii ...nu stiu ce sa cred.
Dar ea tot nu m-a lamurit ce ar trebui sa fac cu David sa manance normal.Ea doar m-a linistit ca e ceva firesc la varsta asta sa refuze carnea si legumele ...
Voi ce credeti?Cum sa-l fac sa accepte carnita,legume,supe?
Ce stiti de laptele de capra?
gabi78 spune:
fetelor va rog sa imi spuneti ce scaun de masina pt bebelusi mai mari (cel care vine dupa scoica - nu stiu ce grupa e) are husa de scaun din bumbac.
s-a discutat cand a fost vremea sa cumparam si noi si imi amintesc ca unele dintre voi spuneau ca au asa ceva.
multumesc
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
menuet spune:
Stefania -bine ca ati ajuns cu bine acasa si nu a fost nimic grav cu Carl.Ce frumos ca ati fost si la Mady.PUP
Ehee-e vb de ''animalute cu cornitze''??Posesoare de una bucata ''tauritza''.Ambitioasa si incapatanataCand vrea ceva..nici sa nu indraznesti sa nu faci ca ea ca e jale.Io o mai las de plange dar taica-su ii cedeaza
Invata lucruri dar spune cand vrea ea.Ca veni vb de biberon...noi numaibiberon folosim.Am modele de cani de toate felurile..nimic..nu vrea si pace.Am observat ca daca ii place un lucru, apai il place de la bun inceput.Asa ca mai perseverez in cautarea altor modele de cani poate oi nimeri-o pe cea fermecata
Pup fete
roxanici spune:
Adelyna.... sa va fie de bine vacanta. Incepusem sa te dau la disparuti iar.
Stefaniya si voua sa va fie de bine plimbarea. CE zice acolo Carl pare o propozitie adevarata.
mmm, io in ignoranta mea recunosc ca la panadol si nurofen nu am citit pe cutie cum se pastreaza asa ca le pastrez in cutia lor in sertarul cu medicamente....si cu ele desfacute m-au prins cateva luni bune..... o fi fost rau?!
De obicei citesc cum se pastreaza ca drept dovada am tinut antibioticul si flixotide-ul la frigi, dar alea le-am terminat atunci si gata.
Laina, salut revenirea. Dar tu nu erai studenta?! unde te-ai intors la munca?
berbeci incapatanati??? neeeh rares e chiar ascultator....oare e zodia mea mai tare ca a lui?
Gabi, parca nu sunt f multe modele cu husa din bumbac....asta mi-a ramas impresia de cand a mai fost discutia despre scaune, dar se gasesc huse de bumbac... nu stiu unde....hai ca te-am lamurit mai mult de o gramada.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
rein spune:
Gabi, noi avem cu husa din bumbac asa:
http://www. hellobebe .ro/product_info.php/cPath/29_57/products_id/458?osCsid=2e1b1cd25fb2898df6c0363e9e04b1e
am adaugat 2 spatii la hellobebe sper sa-l ia. l-am luat dintr-un magazin si nu a costat atat, e drept, acum vreo 1.5 ani.
rein spune:
Si io am tinut nurofen si panadol cateva luni (pana s-au terminat) in dulapul lui. Si-au facut oricum efectul. Pai daca stau sa cumpar la fiecare muc si ii dau de maxim 3 ori apoi sa le arunc... n-are domle nimic.
Mihael@ spune:
Cu intarziere va spun si eu La multi ani!
La multi ani, Ela!
Noi nu suntem prea bine, stefi e bolnavioara de vreo 2 saptamani, a inceput ca o viroza, cu febra mare, am tratat-o fara antibiotic si cand am crezut ca i-a trecut a dat in bronsiolita. Acuma tuseste rau de tot, ma ia groaza cand ma gandesc cate medicamente am bagat in ea si tot nu-i trece. Spuneti-mi si mie, tusea aia productiva cam cat dureaza? se termina odata cu tratamentul sau in timp?
Am citit mesajul Stefaniei, ce bine ca poti aborda asa racelile lui Carl, o sa fie un barbat puternic si rezistent. eu la 39,5 temperatura tremuram din toate incheieturile, nu mai nimeream supozitoarele.
antitermicele le tin in dulap, cam o luna, dar daca am consumat din ele mai mult, le arunc. de obicei am de rezerva neincepute.
Sarbatorile au trecut frumos, stefi a fost indragostita de mos craciun, de brad (nu l-a jumulit prea rau), cand l-am scos afara a intrebat de el toata ziua, de ne saturasem. vorbeste si ea tot mai multe, tot cu pasiunea pt doamne-doamne, are program clar, la 9 dimi si la 5 dupa amiaza, de ascultat slujba pe trinitas. azi isi punea un prosop in cap in loc de batic si facea plecaciuni.
poate reusesc sa incarc niste poze
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei