Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

am fost la dr de familie al nanei, cu specializare pediatrie. si mi a zis ca rapelul ala la vaccin antidifteric, tetanic si nu mai stiu ce nu se mai face la 2 ani jumate, se face la 4 ani.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...kitty ma bucur ca te-ai distrat,acelasi sentiment il am si eu cu cat fac mai multe cu atat as face si mai multe...ieri am fost la cosmetica iar pe la 7 am ieist in oras cu sotul si niste amici...super a fost,ne-am intors la 23....

da da da vreau si eu zapada de la lilidana...

stefanya ce faceti?ati ajuns cu bine?

razvi e bine,nazdravan....

va pup k m-a lasat inspiratia!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Delia, in grupa mare la cresa, copiii au implinit 2 ani anul trecut, deci nu e chiar asa mare diferenta de varsta.

Mady, ma bucur ca te ocupi de tine si te distrezi, ar fi pacat sa nu faci asta ca doar esti asa tanara! Uite, eu nu-s si tot ma cred!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_oana

carmen....edy de mititel a avut personalitateeee...daca nu vrea sa faca ceva pot sa stau eu si in cap ca tot nu face , mai bine tipa, urla fuge si zice : nuuuu tac (fac) !!! nuuuu nuuuuu nuuuu si da din maini si te impinge, de ma enervez si ma scoate din toti nervii ..degeaba.e capos ca doar e BERBEC ca mine .deci inchipuieti ce familie de 'zuze" suntem ..io berbec, edy berbec, ta-su taur.si pe deasupra toti 3 cu PERSONALITATE!!! ca la nebuni!fiecare cu coarnele lui.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Asta e motivul pt care ne-am dorit ca Teodora sa fie in pesti...Personalitatea prea-prea-prea...de berbec! Ganditi-va cum ar fi fost la noi in casa, io pesti, sotul rac...si Teodora berbec!
Facea ce voia cu bietii de noi si daca nu respectam ce zicea, cred ca ne punea si pe coji de nuci

Hai ca revin la mezeluri, sa va mai povestesc(daca va intereseaza) ce sa /(nu) targuim de la magazin...
Nu cremwusti de porc, deoarece sunt plini de grasime si sorici(bine si soricu' tot grasime e) si...apa(sub forma de gheata).Materiile prime se pun intr-un malaxor gigant, si metalul de atata frecat se incinge, incat risca sa topeasca grasimea , si pt a-l raci se pun zeci de kg de gheata...
Cel putin aia de pipt de pui au si carne, ca restu'...
Daca luati pastrama de porc vidata, strangeti bine pachetul si vedeti daca in punga se strange zeama, e prea "zemuit" si tre' cumparat un muschi care e mai uscat(sper ca ati inteles)Pt a avea un asa termen mare de garantie, toate sunt injectate.Insa la unele firme, se exagereaza.
Io nu zic acum sa nu mai luam nimic, dar tinand cont de niste lucruri, putem alege un pic mai ...sanatos.

Mergi la inceput

Pisi, si noi raportam treziri noaptea...Cateodata viseaza urat si plange in somn, in alte dati vrea o gura de lapte...de cele mai multe ori vrea lapte.Deci si noi ne trezim de cel putin 3 ori pe noapte. In ultima sapt i-am bagat mai muuuulte cereale in lapte sa vad daca nu cumva asta o fi motivul principat. Suntem in teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna ziua!
Am lipsit nepermis de mult. Si de nejustificat. Insa v-am citit in fiecare zi, fiecare postare, stiu pe fiecare copil care a fost bolnavior, fiecare emotie legata de gradinite si plecat la munci si sarbatori...
Si de ce n-am mai scris? de tampita. Nu mi se parea (si in continuare nu mi se pare) asa de important ce am eu de debitat aici, nu mi se pare ca ar avea asa...semnificatie deosebita, decat pentru mine. Insa...nah, mi-i dor si mie de perioada de burtici, cand stateam toata ziua calare pe compuri...Stiu ca vremurile alea nu se mai intorc, si totusi...

In alta ordine de idei: eu is bine, am inceput munca de la inceputul lui decembrie. Nu cred ca este necesar sa descriu sentimente de culpabilizare gen "ce caut io departe de copil, de aia l-am facut, ca sa plec de langa ea??" toata lumea a trecut prin asta. In plus, fiica-mea nu da doi bani pe mine, pot sa stau, pot sa plec, ei i-i totuna Pe de o parte, este biine, in sensul ca nu a suferit neam ca am plecat eu la munca. Sta cu tatal meu (restul bunicilor lucreaza), deci nu o las cu un strain, si pot pleca linistita.

trimit, sa nu pierd pana aici

Mergi la inceput

asa....Antonia e foarte bine, chiar multumim lui Dumnezeu ca am scapat pana acum fara raceli si alte de genul. Altfel...intelege toate trasnaile, da nu vrea sa se exprime nici in ruptul capului. Face tot ce-i cer (daca e si ea de acord, bineinteles), e o dragalasa si mi-i draga de lesin, da ARE O PERSONALITATEEEEEEEEEE valleeeeuuu! foarte voluntara, la limita obrazniciei, da inca nu-i obraznica. Inca e sensibila la chestii gen "mami plange", si vine si ma pupa sa-mi treaca.
Da ma scoate din pepeni destul de des, oricum, si-mi pare rau pentru asta, de fiecare data imi propun sa fiu CALMA si cu RABDARE, da de prea putine ori imi si iese.
E foarte afectuoasa cu barbatii, well, cu masculii trecuti de 18 ani. Aia mai mici nu o intereseaza

Uff...au venit sefii. Fug. Revin, daca ma mai primiti.

Mergi la inceput

din cate vad, noi cu somnul stam chiar bine. Ins ensul ca in continuare doarme in camera ei (well, in sufragerie, dar nah, nu in camera cu noi), de la aproximativ 12 pana la 9 dimineata. Nu stiu daca se mai trezeste peste noapte, oricum nu plange, daca o mai fi pufaind asa prin somn oricum toti oamenii mai fac zgomote cand dorm. Dar in esenta doarme bine. Singura problema este culcatul, care, dupa cum vedeti, se face destul de tarziu. Asta este. Dupa ce-i facem baita (inca zilnic, ne place la amandoua), papa vro 150 ml lapte (inca in bibe, desi apa bea cu caita ei cu pai - stie sa bea si din pahar normal, dar se uda maxim si mi-i frica sa nu raceasca pe vremea asta, asa ca o mai tin cu cana cu pai) si cica o culcam. Dar ea nu e de acord, asa ca o mai luam in pat la noi vreo juma de ora, timp in care se mai joaca cu noi, ne calareste, ne uitam la TV la Animal Planet, postul ei preferat... Apoi, dupa respectiva jumatate de ora, o ducem din nou in pat si se culca fara comentarii.
Ieri am schimbat foaia, dupa baie am adus-o direct la noi si am mai harjonit-o, si abia apoi am dus-o in pat la ea, si vad ca a tinut figura. Nu stiu insa cum sa-i devansez ora de culcare, in conditiile in care ea nu doarme mult peste zi, numa vreo 2 ore toata ziua, iar ultimul somn il are de la 3 la 4. Ca asa vrea ea, nu ca o pun eu la vreun program.

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Laina!
Legat de simpatii vizavi de masculi trecuti de 18 ani, ehhh, cunosc problema, ca daca nu vede copii cu care sa se imprieteneasca, se uita dupa tinerei, daca nu sunt nici d-astia sau n-o baga in seama, se uita la de-astia mai de pensie.Apoi la cucoane.Cat timp stateam la rand la posta sa luam "pensia" ea isi arunca ocheade cu un tip. Sotul a zis ca e buna Teodora la casa omului, ca uite-asa imi agata pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna,

La Multi Ani (cu intarziere) pentru Ela!! Sa fi sanatoasa, voioasa si sa te bucuri de cei dragi.

Laina - bine ai revenit. Asteptam si poze cu Antonia.

Maya mi-a facut miercuri noaptea febra. Si ea cand face febra face, nu se joaca, acum e putin calduta si pana ma mai gandesc eu daca sa-i dau sau nu antitermic e ca jarul. Miercuri noaptea si ieri i-am dat alternativ panadol si nurofen la 4 ore, de aseara am rarit-o (i-am dat la culcare si dimineata cand s-a trezit). Nu stiu de la ce a facut, e vesela ca de obicei, ceva muci miercuri noaptea ca se tot trezea ca se ineca in ei, dar de ieri nu-i mai curg nici aia. La dr. mi-a fost teama sa ma duc sa nu culegem din sala de asteoptare cine stie ce virusi. I-am dat si ieri si astazi cate o doza de osciloccocinum si asteptam, sper sa nu fie mai rau.

Si fiindca am vorbit de antitermice, voi cum depozitati antitermicele si mai ales cat le pastrati dupa ce deschideti sticluta? Mie dr. mi-a zis sa nu-l pastrez mult de o luna, iar miercuri seara i-am dat din sticlutze deschise cred ca de cateva luni bune, ca nu m-am invrednicit sa iau altele noi.

Sa va pozestesc ceva haios. Miercuri seara am fost cu ea la cumparaturi (sper ca nu de la asta se trage febra) si pe drum nu am pus-o in scaunelul ei sa nu adoarma. Eram cu ea in in brate (pe scaunul din spate) si-i aratam o stea pe cer, sa-i distrag atentia. Cand ma trezec ca-mi spune .. maii uoua (in traducere mami ou).. si arata cu mana pe geam. Ii explic ca e seara si o sa pape ou dimineata, ea in continuare arata afara si spunea uoua, pana m-am dumirit eu ca-mi arata luna si zicea ca e ou. Incerc sa-i explic ca este luna, ea niuuuuuuuuu, uoua si o las ca ea. Ajungem acasa, o dezbrac si ea fuga in camera la ea, cauta printre carticele si vine satisfacuta la mine cu o carticica in care-i aratasem eu luna (o semiluna frumoasa cu nasuc) si-mi arata zicand: unaa si aratand cu mana spre geam uoua!! Gresala mea ca nu i-am aratat niciodata luna pe cer si doar in carticele.

S-a trezit gandacel si ma striga maiiii (de lene nu mai zice mami de ceva vreme si ma striga maii), sper sa ma mai lase sa intru ca de obivcei monopolizeaza calculatorul.

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput