Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Asa...Am vazut poze, din ce-mi mai amintesc...burtica lui Reinsi Petru, cum stateau ei la bradut...

Pisi noi bradu' l-am scos din casa cat a fost Teodora la cresa, pt ca ne temeam ca n-o sa-i convina, ea care e terminata dupa brazi, mos Craciun, beculete, globulete, beteala...
I-am spus ca mos Craciun a luat bradul la el, sa ni-l aduca de Craciun frumos si impodobit!nu stiu cat a tinut explicatia mea...

Laura su[er tare Edy! Si cu personalitateeee

Lilidana multumim de zapada din poze,ne consolam si noi cu cativa cm ,a nins frumos cateva ore, acum s-a cam terminat...
Am fost cu sotul s-o luam pe Teodora de la cresa, si-a mers pe jos, se baga prin zapada neatinsa, voia sa arunce cu zapada in noi si ii ramanea in manusi...i-a placut tare mult, mai ales ca e prima data cand vede zapada si se joaca cu ea(nu punem la socoteala anul trecut, ca a fost putina si nu cred ca-si mai aminteste)
Gata, fug s-o bag la baie si la somn, ca a obosit-o mersul prin zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Elaaa!!!!!!!!!!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Zapadaaaaa!!!
Special pentru Pisikuta,Carmen si alte fete dornice de bulgareala

Editez:da,Roxana,e viscolita zapada,dar e ceva normal aici ...

http://s277.photobucket.com/albums/kk53/otiluta/?action=view¤t=zapada001.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Kitty, multam de ratzeta ,sa-mi fac curaj sambata sa incerc ...sa fac,apoi sa mananc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Si io culc maine ceva pesti pe pat de legume...

Edit: Lilidana super poze, am vazut zapada, neobisnuit de multa pt noi, din pacate,pitici la joaca, pitici la cresa,un brad frumos, pitici la brad, curcan in cuptor(sau un pui barosan), mami si tati la treaba in bucatrie, pitic curios laga gardulet...Sa-ti traiasca frumoasa familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenefr

Si io culc maine ceva pesti pe pat de legume...

Edit: Lilidana super poze, am vazut zapada, neobisnuit de multa pt noi, din pacate,pitici la joaca, pitici la cresa,un brad frumos, pitici la brad, curcan in cuptor(sau un pui barosan), mami si tati la treaba in bucatrie, pitic curios laga gardulet...Sa-ti traiasca frumoasa familie!

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

hihihi si io mi-am bagat nasul in poze, macar asa mai vedem si noi pe David si surioara fotomodela. zapada de la voi parca e mai frumoasa e mai albaaaa si mai multaaa. Aici mereu se topeste si e un amestec de gri cu alb

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaa

poftiti la ceai, cafea capuccino sau cioco calda.care ce pofteste.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

carmen....edy de mititel a avut personalitateeee...daca nu vrea sa faca ceva pot sa stau eu si in cap ca tot nu face , mai bine tipa, urla fuge si zice : nuuuu tac (fac) !!! nuuuu nuuuuu nuuuu si da din maini si te impinge, de ma enervez si ma scoate din toti nervii ..degeaba.e capos ca doar e BERBEC ca mine .deci inchipuieti ce familie de 'zuze" suntem ..io berbec, edy berbec, ta-su taur.si pe deasupra toti 3 cu PERSONALITATE!!! ca la nebuni!fiecare cu coarnele lui.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buuuna dimineata!

Am inscris-o la cresa. Eu vroiam la o anumita grupa - la grupa mare, unde era aceeasi ingrijitoare care era cand era si Raul la cresa si care mi-a spus ca depinde doar de directoare. Directoarea mi-a spus ca numai din septembrie poate sa mearga la grupa mare. Eu m-am suparat, pentru ca in grupa cealalta este cineva care vorbeste urat cu copiii - o fetita din acea grupa se juca acasa cu papusile de-a cresa si punea papusa pe olita si ii spunea "tai in pi... ma.. acoloooo"
Pana la urma a fost bine, desi am inghetat cand Giulia a arata cu mana spre directoare si m-a intrebat "ataaa cineee-i" si apoi a intrebat la o gramada de lucruri de acolo "ata cineee-i?" , pana la urma directoarea s-a distrat copios si a acceptat ca sa mergem la grupa la care vrem.
Impresie buna :Giulia a vrut sa intre direct la copii, a fost foarte dezghetata cu personalul, lista de meniu de afara era super ok, detaliata ... incat a multumit si piticii mei tropaitori de pe creier. Copiii erau la masa, era o atmosfera placuta. Din 2 februarie incepem.

Carmen, bine-nteles ca mi se apuca piticii de tropait cand aud astea cu mancarea. Giulia a mancat mezel o singura data o inghititura cand n-am observat si a furat din farfurie, de astea mi se pare usor sa o feresc cat pot, dar ce facem cu problema cu carnea...care e si ea cum e? Stiiiiuuu, n-avem cum sa-i ferim de toate, dar tot nu mi se pare o justificare sa nu o feresc cat pot si pana pot.

Unde-i sarbatorita de ieri sa dea raportul ce si cum a primit si cum s-a chefuit?

Si eu am chefuit ieri! M-au chemat colegele de la job la restaurantul chinezesc si am crezut ca e doar asa.... cand colo m-au sarbatorit ca n-au apucat de ziua mea si mi-au luat si cadou : o caseta Givenchy cu parfum si crema de corp . M-am simtit foarte bine si m-am umplut de energie ca am ajuns acasa seara dupa 7 si am facut si lectii cu Raul, m-am ocupat si de Giulia, am pus la spalat, am pregatit si cina
Pe mine clar ma incarca f tare iesirile, daca stau in casa ma simt asa de leguminoasa ca nu fac mai nimic, in schimb cand sunt mai ocupata dau randament mai mare....si mai sunt si vesela , cred ca pentru asta nu prea comenteaza Calin cand dezertez.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

neata!
LILIDANA: miaaam, curcan...da' tot cu palmierii mi a placut mai mult
KITTY: grupa maaareee?? or sa creada copiii aia ca le au adus o papusa vie la studiu . si ai vazut, cu giuli, dezavantajele vorbirii lb romane la copii. noi perseveram in japoneza, ca tot nu intelege nimeni. da' poti si tu sa fii perseverenta, mai fa intalniri cu colejele, ca pui de o parfumerie.
CARMENEFR: mersic de info cu carnea si preparatele. da ti dai seama ca in principal consumam carne de pui...ma gandesc sa aleg dupa dimensiune: e pieptos, ciolanos, are 30 de zile inseamna.
ROX: roxy, roxanel, zi la fata daca rares se mai trezeste noaptea. ca stiu ca avea obiceiuri comune cu fie mea. (poate comunica telepatic). si ce masuri iei sau ai luat. ca ne dispera. de 4-5 ori pe noapte, intre 23 si 3 dimineata.
pup

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput