Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

LA MULTI ANI ELA!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Si eu , si eu LA MULTI ANI DRAGA CAPRICORNULE!!!!

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Apropo de aspirator, am fost la targ la Romexpo si prezenatau aspiaratoare care aspirau singure si se duceau la loc. Am fost tare incantata de ele. A doua zi sotul meu mi-a luat unul. Credeti-ma ca mi s-a usorat munca cel mai mult. Ma saturasem sa sterg toata ziua si sa aspir. Face o camera cam in 30 minute , nu face deloc praf, si aduna mai bine decat aspiratorul normal, mai ales pe covoare. Cine a fost la targ, probabil ca le-a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

riloasa cat costa un aspirator si ce marca e?si unde s-ar m-ai gasi?

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ELA! Sa aveti parte de sanatate si de tot ce e mai frumos pe lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

oooooooooooooooo,

invidia ma roade Riloasa!!!!!!!!!

Sunt 2 variante:

1)sa-mi inchiriezi sotzul(si uite asa ma fac si eu cu un aspirator)
2.mi-l imprumuti(aspiratorul) sa-mi fac si eu o poza cu el!!!

Sa-l stapanesti sanatoasa,sa ai mare grija de el ca e minune la casa omului .Eu imi ador masina de spalat! Am zile cand imi vine sa o pup!!!!

Astepam poze cu minunatia!! Pupici!!!!

Mergi la inceput

Cauta pe google, IROBOT, costa 1000ron. Isi merita tori banii. La mine merge in fiecare zi, ca Mihai care paine peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Helau, helau!

De doua zile dau ixamene si cum imi este firea morcovu' e intrat de freo saptamana. Ieri am avut ora deschia, azi proba scrisa si orala. Acu' .... ce o vrea Dumnezeu! Pana nu vad decizia finala tot mai am neshte frunze infipte .... pfiu... si decizia vine de abia la sfarsitul lui februarie.

Ca tot zicea si Eliana pai si eu m-am bagat sa mai fac si un masterat, dar nu ma intrebati de ce, ca nu stiu .... cred ca il fac numa' ca nu dau bani ........ si in februarie o sa am si eu sesiune .... he he ... sa traim pana atunci!

Pentru ziua de ieri: LA MULTI ANI, ION SI IOANA sa fie sanatosi si sa ii avem alaturi multi multi ani! La sarabatoriti intru si eu ca ma cheama si Ioana si pe tata Ioan. Noi de serbam sambata cu tot neamu pomenindu-neeee .....

si mare zi mare!

LA MULTI ANI, ELA sa fii sanatoasa si fericita si iubita si cum am citit ca au zis si fetele ..... la casa noua ..... om nou! Pune-te pe treaba!

Cam atat? A, nu!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Special pentru Alina .... vocabularul lui Tudor:

- clar si fara indoiala: mama, tata, da, nu, tataie, mamaie, caca, baie, apa, papa, pa-pa, ham -catel, mu - vaca, dii - calul, baby - canalul de desene animate cu acelasi nume, bea, ia
- noi intelegem dar restul nu: chitaa-chitara, co-corn, goo-globuletele, dge-dge - suzeta, po - poveste, paa- pantalon, pantofi (la alegere), apia- bateria, coo- acolo, aide - haide

O sa mai scriu cand imi mai vin in minte ca stiti ca nu lle am scrise in alta parte si aici raman ca si cand ar fi un jurnal al lui.

In privinta soacrei ..... nu mai tin minte cand ... dar cu ceva luni de zile in urma, mi-a dat un clopotel sa ii dau sa bea apa din el duminica atunci cand bate clopotul la biserica si parca trebuie chiar 3 duminici la rand. L-am luat, i-am multumit si i-am spus ca o sa fac asta daca pana la 3 ani nu v-a scoate nici o vorba. Am spus asta de fata si cu sotul si fara nici un fel de scandal, ca eu m-am saturat de poeziile pe care fi-su al' mare le spunea la 1 an jumate...... a spus atunci tot si acu e mutulache, ca ii scoti vorbele cu clestele!

Va pup! O seara linistita sa aveti!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Ela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Sa scriu repede ce am de zis, ca iar uit!
Multumim frumos pt urarile de ieri!
Alina , lasa fata in pace, ca n-are nimic! Cum au zis si fetele, fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Vara-miu avea mai mult de 3ani si nu vb ioc!!! Era la tara si baga mana printre ulucile gardului si zicea : Fuuu, fuuuuu! la diverse oratanii de prin curtile oamenilor.Nu pot sa-l uit...
Cat faza cu soarca, da, nene, asta e, vrea sa se dea mare si ea!Eh, sa-i mai treaca si sa-i vina minte la cap!

Inca o chestie, vreau sa va spun ceva legat de pastrama de pui. Sa nu mi-o iei in nume de rau, sau cele care consumati asa ceva. Sa va spun de ce. Noi avem un prieten care e inginer zootehnist, a lucrat la Caroli si am lucreaza la Ploiesti la Matache macelaru', si ne-a spus cum se face pastrama de pui. Cand copanele de pui (cele necongelate)nu se mai cumpara(si expira intre timp...), ele nu se arunca
ci se iau, se spala bine sa le dispara mirosul si culoarea verzuie, se injecteaza cu niste zemuri pe baza de sare si alte minunatii, se afuma...et voila! un produs "bun" de consumat la un pret muuult mai mare decat cel initial!Chiar o delicatesa!
Noi l-a intrebat ce mai putem consuma...daca vrem cremwusti, sa luam numai din cei de piept de pui.
Alte tipuri de carne pe care ni le recomanda a fi mai sarace in anabolizanti si-alte alea : vita si pestele(nu cei din crescatorii, ci de pe Dunare sau oceanici).am intrebat da' ce-i cu puiu' de nu prea e ok.El inainte a lucrat si la o crescatorie de pui si stie ce mananca bietii de ei...concentrate, astfel incat un pui la varsta de 30 zile e bun de taiat(cele care ati mai crescut la tara stiti ca la varsta asta de-abia le-a trecut puful si le-au dat fulgii),de-aia copanele au oasele sparte, sau mult prea scurte pt o asemenea cantitate de muschi:ei sunt obligati sa creasca mari fff repede!

Mergi la inceput