Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Gynie, imi pare rau... Doamne ajuta sa intrati pe fagasul normal. Probabil unii barbati sunt mai comozi din fire, si nu rezista nici la cel mai mic stress...
Bertha, ma gandesc sa incerci la o maternitate... Eu prima data (ca si de data asta, de altfel) am nascut la Elias. Si nu ne-am pregatit cu cerceii, nu am avut in minte treaba asta. I-am facut gauri la 2 luni, tot acolo. Am tinut legatura cu o infirmiera de acolo de la neonato, am vorbit cu ea, am vorbit si pe sectie (prin ea) si nu a fost problema sa ma intorc cu ea acolo. Dar tot cu taxa a fost, 50 ron...
Acum, a doua oara am venit pregatiti, aveam cerceii, i-a pus la externare.. Tot cu taxa, tot 50 ron. Nu stiu in alte parti cum o fi... Vezi la maternitatea ude ai nascut, vb cu cineva de acolo nu cred sa fie problema. Alt loc decat Medlife, nu stiu nici eu...

Cu aceesi problema ne confruntam si noi, greutatea... la fel si Ana MAria a luat fix 1 kg in prima luna (de la scaderea fiziologica) si acum in adoua luna, pana acum a pus cam 400 gr. O mai lua ea ceva pana pe 13 ian, intr-o saptamana, dar nu cta sa sparga casa. Si la fel mananca (numai de la mine) pare ca se satura, si-a mai si prelungit somnul de noapte, i-am dat la cerere...
Ca luni ii facem vaccinul, si o sa ma bombardeze dna dr cu completarea, ca e mare fan lapte praf.
Dandusa, Mav, Diana, babyzapi, amalia, spiridusul, diamisha, mamiseli, alexutza, leloo, anes, malinas, Hera si restul fetelor , va citesc cu placere, ma uit din cand in cand la pozele voastre, toate aveti bebei extraordinari.Stiu ca sunteti mandre de ei
Imi pare rau doar ca nu apuc prea des sa vorbim, sa raspund pe aici... sunt destul de prinsa. Dar mereu ma gandesc la voi.

Malinas, pana la urma ai fost la control la Tutu? Cum a fost? Si dpdv al controlului, si al aglomeratiei...
Eu inca nu am ajuns , ar trebui sa merg vineri cf programarii..sa vedem, nu am nici un chef.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
Carmendu sunt de acord cu tine.....deci cum scriem 7+ inseamna ca suntem in saptamana 7 de viata sau ca avem 7 saptamani in cap si cateva zile...sa cadem toate de acord...ca la sarcina fiecare scria cum vruia
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

eli- nu stam sa ne updatam datele, ca nu mai avem timp ca pe perioada sarcinii, ci doar sa scriem data cand am nascut. cum ai scris tu la semnatura,e foarte bine.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

bai, de ce nu mi-a spus nimeni ca eu la semnatura il aveam nascut pe victor in 2007 ??!?!?!?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui naty35

Imi dati voie sa ma laud si eu cu puiul meu
http://community.webshots.com/album/569535103zUwafZ

Ce dulce e!! E un bebe tare scumpic. Sa-ti traiasca!!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Brie, exact la fel sunt si bubitele noastre, ai descris perfect! Caty are pe lateralele obrajorilor, coboare spre urechi si gat....sunt momente in zi cand nu se vad asa de tare, de obicei seara si dupa baie sunt mai proeminente sau daca regurgiteaza si vine lapticul in contact cu ele.....sunt tare enervante.
Eu momentan i-am fiert taratze in apa de baie aseara, iar azi am spalat-o cu ceaia de galbenele, iar crema folosim de galbenele. Voi merge doar pe naturiste vreo 2 saptamani inainte de a baga creme mai tari...
Parca Mav s-a confruntat cu nenorocitele de bubitze...Oare a scapat bebe Antonio de ele??

Citat:
citat din mesajul lui brie

problema cu bubitele de pe fatza, s-a cam inrosit treaba. S-au cam extins cam pe tot obrazul si vad ca are putin si pe frunte. Nu au puncte albe dar arata cam asa: o pata rosie formata din niste bubitze mici mici de tot care se simt la mana ca grisul.
Aseara am tamponat-o pe fatza cu infuzie de tarate si azi de dimineata cu musetel, dar vad ca nicio ameliorate. A INCERCAT ALTCINEVA ALTCEVA?? VREO CREMA MAI BUNA? Eu ieri am luat din farmacie Mustela - cold cream, o crema pt vreme friguroasa, rece, vant. O sa dau si cu asta sa vedem efectul.

Fetelor cele care v-ati umplut timpul ala putin pe care il aveti cu deschiderea acestui club al cozonaceilor va dulce si felicitari.
foarte dragutz si mesajul transmis celor de la ianuarie-februarie

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Naty si mie mi s-a intamplat sa planga pana se inroseste,aproape ca nu mai respira, vroia in brate.l-am luat si l-am batut repede pe spate. Tu ce remediu folosesti?

Mari - mamica fericita de Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

carmendu, tu l-ai nascut pe Victor in 2007?

Mari - mamica fericita de Matei Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty35 spune:

Eu ii suflu in fata si isi revine instantaneu. Si eu incercasem cu batutul pe spate, la fund, mama i-a dat si o palmutza pe fetisoara, asa de tare ne-am speriat. Si am gasit pe net acest remediu : ii sufli in fata si isi revine imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si io-s cu capu'....deci si io vreau detaliile...pleeaase

Citat:
citat din mesajul lui mav

Isa, pls, trimite-mi si mie detaliile pt contul cozonaceilor! Abia acum m-am prins ca voi ati facut alt cont doar pt poze cu bebici
Nu stiu cum de mi-a scapat... E clar ca-s dusa cu capu'...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Mai mamicilor, in special de baieti, ce facem noi cu putzulica lor? vorba bancului calotat - decalotat. Eu nu stiu ce sa fac, dar parca nu m-as duce la dr, incerc sa -i fac cate ceva la baita...

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput