Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

copilul meu roade tot ce prinde. Daca scapa suzeta nu mai tipa dupa ea, asa cum facea inainte, a descoperit ca are manute asa ca le indeasa pe amandoua in gurita si roade la ele. Sau...roade vvreun colt de paturica, guleras sau orice prinde. Ai vostri fac la fel?Mai nou il suspectez ca ii plac mai mult manutele lui decat suzeta, ca practic o arunca din gura cand intorc spatele.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas de vreo saptamana face si Luca la fel. Dar deocamdata isi roade doar pumnul. Daca-l tii de manuta si-l apuca rosul, trage manuta cu tot cu mana ta si o baga si pe aia in gura.
Mai nou, daca ii dai cate un deget, il apuca cu manutele si tine strans, ca-l poti ridica in poponet pentru cateva secunde. Sta si priveste mirat cu niste ochi maaaari si casca gurita aia ca-mi vine sa i-o mananc cand il vad ce dulce e!

Citat:
citat din mesajul lui malinas

copilul meu roade tot ce prinde. Daca scapa suzeta nu mai tipa dupa ea, asa cum facea inainte, a descoperit ca are manute asa ca le indeasa pe amandoua in gurita si roade la ele. Sau...roade vvreun colt de paturica, guleras sau orice prinde. Ai vostri fac la fel?Mai nou il suspectez ca ii plac mai mult manutele lui decat suzeta, ca practic o arunca din gura cand intorc spatele.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty35 spune:

Al meu suge tot. Daca il tin lipit de pieptul meu, incepe sa-mi suga tricoul sau daca prinde vreun loc "cu piele" ma suge pana imi face vanatai.

Mergi la inceput

Imi dati voie sa ma laud si eu cu puiul meu
http://community.webshots.com/album/569535103zUwafZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Naty tare dulce e puiutul tau! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! Ce incantat statea el acolo pe burtica!

Citat:
citat din mesajul lui naty35

Imi dati voie sa ma laud si eu cu puiul meu
http://community.webshots.com/album/569535103zUwafZ

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

naty- sa-ti traiasca puiul. faci bine ca te lauzi.
mi-ai dat o idee. eu pana acum nu l-am fotografiat pe victor decat imbracat. o sa-i fac si eu niste poze nud.
am tot vorbit cu sotul meu sa-l luam langa noi si sa-l punem gol pe pielea noastra, da' uite ca n-am apucat.

fetelor, am o rugaminte. asa cum la odisee fiecare graviduta avea scris numarul de saptamani, haideti ca si aici sa ne scriem la semnatura data cand am nascut puiutii. vom avea niste puncte de reper mai bune.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

malinas noi nu avem problema mantelor...insa suzeta se enerveaza si o scuipa sau daca are nervi (face kk) o roade in gingi de zici ca rupe suzeta nu alta....mai si radd cu sotul mmmm ce bun e latexul
naty vai ce cumintel sta bb al tau...mah pai al meu de il lasi asa la pielea goalaurla...valeu vb Mirthei de ma stie lumea pe 14 strazi ...sa iti traiasca sa te bucure toata viata

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Mirtha mah ce faci chiar asa de rau te luasi la tranta cu raceala...nah ca scot biciul pe microbi sanatate multa iubita
Carmendu sunt de acord cu tine.....deci cum scriem 7+ inseamna ca suntem in saptamana 7 de viata sau ca avem 7 saptamani in cap si cateva zile...sa cadem toate de acord...ca la sarcina fiecare scria cum vruia

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Multumim pentru cuvintele frumoase. Va dorim si voua acelasi lucru.
Al meu bebe , atunci cand il dezbrac este cel mai fericit, facem "bicicleta" si masaj la picioruse la fiecare schimbat de scutec. Eiu, dar daca trebuie sa-l imbrac la loc este dezastru. Nu va spun ce scandal este atunci cand trebuie sa-l imbrac ca sa plecam undeva. Tati il ameteste vorbindu-i si eu il imbrac. Ca face crize urate de plans....ceva in genul spasmului hohotului de plans... (aproape de lesin). Prima data cand a facut asa am zis ca mor; era la mama mea in brate si se incapatana sa nu mai traga aer in piept...de am zis ca mor
Noroc ca am citit pe net remediul si acum il aplic - sunt mult mai relaxata stiind cum sa-l fac sa-si revina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mor de ciuda.
am iesit cu victor afara, in curte, la plimbare. noi avem 2 pui de pisicuta, ramasi de asta vara, din cei 9, plus mamica lor. ii tinem in curte, nu intra niciodata in casa. pisica cea mare e are curiaosa si se tine dupa mine da fiecare data cand ies afara cu caruciorul. vrea sa stie ce e in el. la un moment dat m-am oprit, am vazut pisica, ea se dadea pe langa picioarele mele si dintr-o data tzup in carucior, peste fi-miu. am dat-o repede jos, panicata, i-am tras cateva si cand ma uit la victor avea doua zgarieturi pe fata din care ii curgea sange. m-am dus in casa repede, l-am sters cu alcool, cu apa oxigenata ca sa-i opresc sangerarea si l-am sunat pe medic. acume ok, zgarieturile sunt superficiale, da' m-am speriat rau, sa nu ia vreo boala de la pisicile astea.
stiu ca pisicuta nu a avut intentia sa-l zgarie, era doar curioasa. n-as vrea sa le gonesc din curte ca iubim animalele (avem 5 caini in curte, 7 papagali si o broasca testoasa in sera) . si apoi vreau ca la anu sa traga fi-miu pisicile de coada.
ce am sa fac de acum in colo e ca de fiecare data cand ies cu caruciorul sa am si un sul de ziar ca sa gonesc pisicile de langa mine.
mi-e asa ciuda ca mititelul la 7 saptamani de viata a avut asa experienta. of!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput