Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
naty35 spune:
Va rog sa-mi dati si mie parola ca vreau sa va vad si eu pozele - alea vioastre si ale copiilor si vreau sa postez si eu poze cu bebelusul meu.
babyzapi spune:
Leeloo si Mav aveti PM
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Andreyutza ai PM iubitica mea scumpica mamica
Naty trebuie mai intai sa-ti activezi PM-ul...daca nu stii cum citeste la pagina 4 a acestui capitol unde i-al explicat lui Estyanda
Mirtha iubita cum mai e cu raceala? nu i-ai venit de hac?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
mamiseli_11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bertha
Pai de-aia ma grabesc si eu, as vrea sa rezolvam cu cercelusii inainte de vaccin. Daca nu gasesc altundeva, ma duc la Medlife si gata, macar sunt conditii civilizate, e cu programare... Cum a reactionat Antonio la vaccin? Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze |
La cab medicului de fam nu poti sa vb cu asistenta sa iti dea gauri? Cu un ac steril face gaura apoi baga cercelusul care l-ai cumparat tu. Important e sa stea 12 ore in spirt cerceii apoi dupa ce ii pui, ungi urechiusele cu unguent cu tetraciclina o saptamana sau cat crezi tu ca e necesar. Mi se pare exagerat 90 lei pt pus cercei. Atat ma costa pe mine consulatia la gine.
In alta orine de idei, tu numai copii frumosi stii sa faci?? Sper sa ramana ochii Ioanei albastri (si la Miruna mea sper sa ramana tot asa) dar oricum va face furori.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isaelena Mamiseli tu unde ai mers, la ce medic, policlinica cu Miruna? |
Iubita, eu sunt din Galati, nu cred ca te ajuta informatiile mele.
Pozele mele
carmendu spune:
bertha- ce ochii frumosi. sa-ti taiasca.
brie- moaaama, ce pulpite! iti vine sa nu te mai opresti din pupacit.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav Isa, pls, trimite-mi si mie detaliile pt contul cozonaceilor! Abia acum m-am prins ca voi ati facut alt cont doar pt poze cu bebici Nu stiu cum de mi-a scapat... E clar ca-s dusa cu capu'... Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
La contul de cozonacei e aceeasi parola ca la mamicile vesele
Pozele mele
naty35 spune:
Ce mai stiti de Diana?
Parca ea a avut o pb cu bebelusul ca i s-a spus la nastere ca are un mic suflu la inimioara si ca nu i s-au inchis valevele.
Ca aceeasi pb o avem si nou. Medicul pediatru mi-a spus sa astept pana la 3 luni ca sa merg sa fac un consult la medic de specialitate. Voi ce stiti de asta?
naty35 spune:
Eu nu stiu parola nici de la mamici vesele si, de altfel, nici nu stiu unde sa cauit albumele Poate sunteti niste dragutze , ca de obicei si ma indrumati voi