LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)
Raspunsuri - Pagina 19
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Eu incep sa cred ca nu e vorba de precocitate ci de normalitate, iar buburuza mea este SUB normalitate (asta, s-o spun delicat, nu chiar'brut', cum o gandesc). Pai, ea la 1 an NU MERGE SINGURA, nu zice 'ma-ma', 'ta-ta', 'pa-pa', nu face - si nici nu zice - 'pa', nu mai zic sa fie atenta la cineva (mai mult de 10 sec) sau sa spuna c-a implinit 1 an!!!! Nasoala treaba ![]() ![]() ![]() ![]() !Simt cum sta la coltz, depresia! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Helou ! Ce-ai patit , Roxana ? Lasa copilul in pace si nu te mai stresa degeaba . Mai tii minte ca erai stresata ca nu se ridica in picioare si doctora ti-a zis ca nu e nimic in neregula...asa si acum , vei vedea ca va merge , ca va vorbi , ca este un copil perfect NORMAL. Nu uita ca este prematura ...si Sara s-a nascut cu 3 sapt inainte de termen si , drept urmare , i-au iesit dintii tarziu , avem inca probleme cu regurgitatul din cauza sfincterelor insuficient dezvoltate intrauterin , nici ea nu merge la 1 an , zice destule cuvinte , ce-i drept , dar probabil ca asta este mostenire genetica pt ca eu am inceput sa vorbesc la 8 luni.
Ma alatur si eu Monicai si-ti promit un shlap daca o mai compari cu cutare sau cutare copil.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
cati_magureanu spune:
Va pup fetelor! Un mare pupic fetelor care mi-au transmis ganduri bune si sustinere! Am venit si eu acum vreo 2 ore de la dentist si zici ca mi-a facut cine stie ce operatie! Am stat vreo 2 ore pe acolo si m-am chinuit..am avut o mare, mare infectie...Mi-au facut obturatie de canal, vreo 6 radiografii (si acum ma straduiesc sa inteleg de ce atat de multe), vreo 4 injectii (cred ca anestezii toate)..astfel incat ma simt ca si cum m-ar fi lovit trenul in falca! Ma doare capul, fatza...of! Sper din suflet sa nu fie cazul de o alta obturatie de canal si la dintele de langa asta bolnavul ca ma impusc! Ca sa nu mai zic ca mi s-a dus naibii o mare parte din asigurare (numai pt obturatia asta de canal)..vreo 600$...o nimica toata!
Am citit pe sarite in timp ce-i dadeam lui Matei sa manance...
Am aflat ca Elenita noastra este bolnavioara (sau a fost si acum este mai bine)! Pup-o mama pe ea! Esti o frumoasa! Zi-i lu' mami a ta sa mai puna poze noi!
LauriciuleD, te pup! Sa fii, mama, tot anul vesela si sa-ti mearga bine! Asa te vreau!
La multi ani pt. Ioana sorei tale, de Sf. Ion!
Lala_D pupici de la noi si urari de insanatosire pt. tot familionul! Ne pare tare, tare rau sa auzim vesti din astea .. ca sunteti cu totii bolnaviori! Imi imaginez cum te simti, draga de tine! Nu stiu cum faci fata cu calm si tact...ca pe mine m-a innebunit durerea asta de dinti si am tipat la Matei de ziceai ca sunt apucata! Saracutul...
Dana, suntem alaturi de tine si te sustinem! Imi pare rau sa citesc de problemele cu diabetul si de col...Hai, ca trec repede si saptamanile astea care au mai ramas...Imi dau seama ce greu trebuie sa-ti fie dar mai este un pic!
Grati, cu sta Tudorashul mic cu pojarelul? N-am vazut mesajul tau..este mai bine?
Am vazut multe poze..de Miri, de Ramo, de Elle, de Mada, de Eliza, de Gatta, de Ceska, de Moni, de Lala_20, de Alina (ct), de Dani, de Cretzulina, de Natalia, de Tinna, de Roxi, de Laurici de Piatra, de Florina, ...si am mai vazut dar nu-mi mai amintesc in momentul asta..Oricum, m-am amuzat, am apreciat clopoteii, i-am aratat lui matei...toti super frumosi!...
Elle, daaa..i-am taiat un pic din breton ca ii intra rau in ochi...am incercat sa i-l prind cu clame sau cu elastic dar nu statea..este f. moale si aluneca toate alea..asa ca am hotarat sa taiem un pic din el!
Saru'mana de aprecieri...Bradutul n-a fost el cine stie ce dar, avand in vedere ca l-am luat pe gratis a fost mai mult decat ok! Eu as fi vrut unul mic, ca sa il incadreze mai bine globurile (ca n-avem f. multe) dar nah..daca Alex l-a obtinut for free...no comment!
Eva este mortala! Sa pui poze si de la rev.!
Al cui este cutul acela? Si socrela are o catelusa aceeasi rasa!
N-a fost Eva fascinata de catel? Noi avem, aici, prieteni care au un pisic mic..si de nu la luat la smotocit matei...l-a capiat! Este innebunit cand il vede!
Am vazut ca Ceska este pe picior de "decolare" catre noua locuinta! Sa fie toate bune si sa va smtiti bine acolo!
Am vazut si Benji ce ajutor de nadejde este el acolo!
Moni, bine ai revenit de pe taram romanesc! Imi dau seama ce tristete pe tine dupa ce ai petrecut asa de bine cu ai tai! Pupam Clara mica!
Mada, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa!
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare!
LA MULTI ANI, DE SF. ION TUTUROR CLOPOTELELOR SI CLOPOTEILOR, IOANA SI IOAN, PRECUM SI MAMICILOR SI TATICILOR DE CLOPOTEI CARE SE NUMESC IOANA SI IOAN (ION)!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 25 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
cati_magureanu spune:
Elizaaa..am vazut jucaria aia minune de la fisher-price pe care o vanez si eu (aia care apare in ultimele poze cu maimutica, elefantul .. cu bilele)! Am primit o chestie cu un concurs de la Earthbest si acolo am vazut-o! Am vazut si demo-ul pe site-ul lui fisher si mi s-a parut tare draguta! Ii place Emmei?
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 6 ZILE
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Lala D , sper ca familionul racit este deja pe drumul spre vindecare si ca Andrei nu va trebui sa ia antibiotic. M-am ingrozit de cati clopotzei bolnaviori sunt pe-aici si eu n-am mai scos-o pe Sara din casa de vineri...de fapt am iesit azi un pic pana la Nemary ca a fost ziua noastra de intalnire...dar am mers cu masina.Macar nu ninge ca poate s-ar mai inmuia gerul...eu deja simt c-o dau in depresie de-atata stat in casa[plang] Lala D , ti-am simtit lipsa ca tot am intrebat despre vaccinele de la 1 an si n-a putut nimeni sa ma lamureasca...zi-mi si mie care ar fi schema , care sunt obligatorii si care nu. Eu vreau sa-i fac optional Prevenarul si nu prea as vrea sa-i fac Priorix-ul. Banuiesc ca Infanrix-ul este obligatoriu , insa nu stiu daca si Priorix-ul. Deci , cum ar trebui sa procedez ? Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Simona sunt obligatorii asa :
- rapel la vaccinul de 6 luni ( in cazul tau infanrix doar ca va fi penta nu hexa ) si ROR ( priorix sau trimovax in functie de ce faci : vaccin de la stat sau cumparat )
-optionale : Prevenar, Varilix si vaccin antimenigoccocic
Eu fac pentru Andrei peste 2 saptamani : infanrix penta si la sfarsitul lui februarie ROR cu trimovax.
Optionalele le las mai pe la vara : prevenar si la anu' varilix
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Aventuri
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Sa nu uit: LalaD, daca ai timp si citesti si te simti in stare sa scrii si stii ceva: -daca se scarpina insistent in nas (ce copil am si eu!) e semn cumva ca are viermisori? Am innebunit dar na, se mai pune? LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
nu-i obligatoriu sa fie semn de viermisori
pot fi ceva secretii uscate
Semne de viermisori : inapetenta sau apetit exagerat, preferinta excesiva pentru lapte sau dulciuri ( inca nu-i cazul), cearcane, paloare si scaune ciudate. Sau in cazul unui apetit marit nu i-a in greutate.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Aventuri
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Gata, a adormit Daria si am intrat sa va povestesc ce am mai facut astazi. Cand am ajuns acasa Daria tocmai se trezise si avea temp. 39.5 asa ca am fugit la Gr. Alexandrescu A ascultat-o o dr la plamani, a zis ca nu se aud decat niste mucozitati si ne-a trimis la orl sa vedem dc nu cumva a facut vreo infectie. La orl totul bine...asa ca ne-am intors la dr. Si se apuca sa-mi scrie tratamentul: sa continuam cu zinnatul si in acelasi timp sa facem si gentamicina jumatate de fiola la 12 ore . Sa o bag pe regim alimentar ca i-am spus ca astazi a avut si un scaun mai slabut, sa-i dau si hidrasec si smecta , sa-i dau si vreo 3 tipuri de siropuri pt tuse...![]() Sunt batuti in cap serios unii doctori. O analiza nu ne-ar fi dat sa facem...Asa ca am sunat-o pe o dr care a fost la noi acasa odata si la sfatul ei am fost la medlife si i-am facut niste analize de sange: hemograma, vsg, crp. Dupa amiaza am primit si rezultatele si se pare ca nu ar fi nici o infectie - leucocitele sunt ok, vsh la fel, doar limfocitele si monocitele sunt in afara limitelor din cauxa racelii...Am vb cu dr si a spus sa nu-i mai dau zinnat doar antitermice. O fi bine? In seara asta a inceput sa faca iar febra, a avut 38.2 si i-am bagat repede nurofen. Dar din ce cauza face febra oare? Sa nu-i mai dau antibioticul? Nu mai stiu pe cine sa ascult.. Hai ca m-am intins... Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |

Alina daca inca face febra dupa antibiotic infectia exista .
Eu una as continua cu Zinnat macar sa ajung la 5-6 zile de tratament.
Iar faptul ca ti-au dat 3 siropuri de tuse diferite e normal .
Si Andrei ia Sinupret, Eurespal si Ambroxol. Fiecare are calea lui de actiune.
Multa sanatate
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Aventuri
Lala_D spune:
Multumim pentru incurajari, pup zuzele mele dragi 
Noaptea a fost mai buna decat ma asteptam, m-am plimbat cu antitermice o tura la fiecare baiat, apoi cu antibioticul dar per total amandoi au dormit.
Andrei chiar nu s-a sculat sa pape cand am incercat sa-i dau bibe a crezut ca e tot vreun medicament si s-a pus pe urlat. Nu a fost chip sa il lamuresc ca e doar lapte.
Asa ca are o tura de antibiotic luata pe stomacul gol.
Nu chiar ideal dar ma rog, trecem peste.
Sper sa fie mai bine azi .
La multi ani sarbatoritilor de Sfantul Ioan !
La multi ani fericiti SAARA MARIA !

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
cynthia_ spune:
buna dimineata!!!
Saara 
tuturor celor care poarta numele de Ion, Ioana, Ionela, sau alte derivate!!!
Am vazut poze cu doua fete tare dragalase, care erau imbracate in rochite superbe : Stafania si Bianca.
Eliza spune:
Lala, Laura, Alina, Dany, Gratiela sa dea Dumnezeu sa se faca puiutii bine repede.
Cati, am citit de peripetiile cu dintele. Eu sunt patita, in primul an am dat 3000$ pentru un dinte pe care a trebuit sa mi-l refac in Romania. Daca reusesti sa ajungi la un punct in care sa nu te doara sfatul meu e sa nu iti mai lucrezi in US dintii ci sa te duci in Romania la un dentist. Intreaba la asiguare daca iti deconteaza daca ti-i faci in afara(noi ni i-am facut in Rom si ne-au decontat banii - 85% ce-i drept ca atat acopereau ei, dar cu 1500 cat era limita ne-am facut toata gura nu un dinte). Jucaria e un mare succes(ea a primit-o de la niste prieteni), ii place sa traga de toate animalutele alea, sa se joace cu bila si sa faca maimuta sa cante. Uite si un mic exemplu: http://good-times.webshots.com/video/3051627200102710211JeNsUl .
Pupam si sa nu mai tipi la minunatie de Matei ca ne suparam.
Acum un mesaj pentru Roxana: cati dintre clopotei tin "concerte" noaptea la interfon?
fata frumoasa si mama panicoasa.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii