LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)
Raspunsuri - Pagina 18
grati.ela spune:
Natalia ai doua fetitze delicioase! Cea mica a avut o rochitza splendida! Toti sunteti frumosi!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
LaLa_20 spune:
...v-a fost dor de noi?Daca vreti,avem si poze noi la semnatura.
alina023...
...toti clopotei si fratiorii bolnaviori sa se faca bine repede.
Raxana...facem un club?!Nici Bia nu merge si se presupune ca in jurul varstei de un an si-a recuperat prematuritatea.Doar se ridica in picioare tinandu-se de mobila,aspirator,umidificator...si acolo ramane pana face buf(azi a reusit sa-si sparga si buzita)...doar pe canapea mai merge,dar destul de incet(greu) cu plansete.Doctora ei a zis sa am rabdare ca e si grasa...eu eu zic ca pt inaltimea ei nu e grasuna.Ea vorbeste detul de mult(pe limba ei),doar mama e cu directie,pa si "coa"(face si semn cu mana sa vi la ea),arata cu degetul cand vrea ceva,a si in 4 labe a mers bine la 11 luni...incerc sa nu mai imi fac tot felul de ganduri...va merge cand se va simti pregatita.
Elle...parca ai zis ceva de poze cu eva in actiune cu mopul?!![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Bibi se face mare!
POZE-nou!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!![/red]
Ioanact spune:
Lala 20 ce bine ca ai pus poze cu Bianca, chiar vroiam sa o mai vad..tare scumpa e..
.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 5 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ceska777 spune:
Laura Ioana,
multumesc,
!
LalaD,
nasol de tot ca v-a prins asa rau pe toti. Dar trece...speram repede!
Lala20,
de ce v-ati ascuns? Bibi e superba!
Am mai vazut poze cu Bianca de aurel cris, fetele Nataliei, Clara si imi mai las si pe maine ceva.
Azi am trecut la impachetat haine si m-a luat depresia: am doua cartoane burdusite (vol 84 l fiecare) cu hainele cu care am venit in DE! Marimi de marimi, imi incap acuma pe un crac sau o maneca! Camasi, helanci, bluzite, tricouri, lenjerie, un sutien miiiiiiic, blugi, geci blugi, veste, jachete, costumase (unul chiar roz care ii statea brunetei de moi superb acum 3ani)! Imi venea sa mor langa ele!
Monicaa,
vin si eu la WW! Ma primiti? Imi dai un PM cum ai facut tu? Please!
O sa imi bag picioarele si ma apuc sa fac ceva dupa ce ne-am mutat: ma refer la miscare! L-am dotat sambata pe sot cu training si adidasi pt indoor, poate fugim la badminton iarasi. Ii fac antrenament socrului sa stea cu Benji si dispar!!! Nu cred ca imi mai revin sa intru in hainele alea dar le iau cu mine sa... ma uit la ele!!!!!
Halal zi ma asteapta maine!
Noapte buna!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Sa nu uit:
LalaD,
daca ai timp si citesti si te simti in stare sa scrii si stii ceva:
-daca se scarpina insistent in nas (ce copil am si eu!) e semn cumva ca are viermisori? Am innebunit dar na, se mai pune?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
LaLa_20 spune:
Multumim de aprecieri...
Cescka...nu ne-am ascuns...doar ca abia apuc sa citesc sa scrieti,si de fumat m-a facut copilu asta sa ma las(mai fumez 3 tigari pe zi si astea cand doarmea ea),nu mai sta o clipa singura...si chiar daca ii las ei laptop-ul si eu intru la calc...nu-i convine le vrea ea pe amndoua si se pune pe un urlat.Si cred ca nici nu am avut ceva interesant de zis...noi suntem sanatoase,tot fara nici o raceala intr-un an si aproape o luna...
Elle eu inca astept pozele...![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Bibi se face mare!
POZE-nou!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!![/red]
gattasalvaje spune:
Hello !
Am reusit in sfarsit sa culc pitika si ma bag sa citesc capitolul de fatza si sa dau niste raspunsuri pe masura ce citesc.
Florina ( Ancasoare ) , tortuletul lui Stefan a fost super , nu mai vorbesc de sarbatorit! La multi ani , chiar daca un pic cu intarziere !
La multi ani si lui Cristian Stefan (Mary B ) si lui Roberticu ( Jelimoni )! Sa cresteti mari , sanatosi si frumosi !
Cati , imi pare rau sa aud despre problemele tale cu dintzii ...sper sa rezolvi repede ca stiu cat de nashpa sunt durerile astea.
Laurici D , esti de admirat pentru buna-dispozitie si umorul pe care le ai chiar si cand puiutza ta e bolnavioara . Pupam fetele sa treaca repede problema 
Roxana , si Sara mananca seara solide...un iaurt la ora 19.30 urmat de un bibe de 100-150 ml , apoi la 22.30-23 , inca un bibe de 200-230 ml. de lapte cu cereale.
Lala D , sper ca familionul racit este deja pe drumul spre vindecare si ca Andrei nu va trebui sa ia antibiotic. M-am ingrozit de cati clopotzei bolnaviori sunt pe-aici si eu n-am mai scos-o pe Sara din casa de vineri...de fapt am iesit azi un pic pana la Nemary ca a fost ziua noastra de intalnire...dar am mers cu masina.Macar nu ninge ca poate s-ar mai inmuia gerul...eu deja simt c-o dau in depresie de-atata stat in casa[plang]
Lala D , ti-am simtit lipsa ca tot am intrebat despre vaccinele de la 1 an si n-a putut nimeni sa ma lamureasca...zi-mi si mie care ar fi schema , care sunt obligatorii si care nu. Eu vreau sa-i fac optional Prevenarul si nu prea as vrea sa-i fac Priorix-ul. Banuiesc ca Infanrix-ul este obligatoriu , insa nu stiu daca si Priorix-ul. Deci , cum ar trebui sa procedez ?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| Citat: |
Elle, mereu ma uimeste Eva cu ce stie sa faca, mi se pare deosebit de precoce si receptiva. Cred ca e foarte atenta la ce vorbiti cu ea, nu? Pare si foarte serioasa. Din pacate, Sofia ma ignora cand vreau sa-o invat cate ceva, cateodata deliberat parca. Stau in fata ei si ii zic de exemplu: "hai spune si tu : ma-ma" etc, si intoarce capul intr-o parte, cu nasul in sus, ca si cum ar zice: "cu mine vorbesti"? Sau rade la mine si spune: "chi". Deci, nici o sansa s-o invat cu de-a sila, cred ca o sa spuna ceva cand o sa vrea ea. E asa independenta... |
Stancuta , desi aparent te ignora cand incerci s-o inveti ceva , eu zic ca vei constata cat de curand faptul ca eforturile tale nu sunt desarte si ca , toate acele cuvinte se intiparesc in creierul ei micut , insa nu le repeta cand vrei tu , ci cand vrea ea. Asta am constatat la Sara care se incapataneaza sa nu repete dupa mine , insa , la scurt timp o aud spunand cuvantul respectiv , de ex. ma chinuiam s-o invat sa spuna "bebe" aratandu-i bebelusul de pe pachetul de servetele Pampers ...era total dezinteresata insa , zilele trecute , m-a surprins total cand , cu pachetul de servetele in mana , imi arata poza bebelusului si zicea plina de incantare "be-be , be-be " .
Asa ca nu renunta , persevereaza si o sa fi uimita de progrese.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Fetelor va multumesc din suflet pt urari! A nascut intr-o zi mare de Boboteaza o fetita micutza 2900gr dar perfect sanatoasa Ioana Stefania! Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Madalina , sa-ti traiasca nepotica , sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa !
Ce frumos ca Sofia are o verisoara apropiata de varsta ei ! Eu tot incerc s-o conving pe sora-mea sa faca un copil dar parca vorbesc cu peretii...este prea ocupata cu serviciul , workaholic-a in adevaratul sens al cuvantului , si nu-si da seama inca ce este cu adevarat important ...sa lasi in urma ta o alta viata.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Si acuma question: poate am retinut gresit dar daca se scobesc des in nas picii e semn de ceva???? Viermi intestinali sau chiar eu????LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska , se zice ca asta poate fi un semn ca piciul are limbrici.Si eu am fost stresata acum vreo luna ca Sara statea numai cu degetul in nas , si mai intrase si in contact cu un copil care avusese limbrici , insa i-am facut coprocultura si i-a iesit negativa
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
Povestea nasterii

eu????