MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim
Raspunsuri - Pagina 19
moana spune:
Eu raportez stagnare. Aceleasi 79 kg. Si nu am calcat prea mult in strachini. O fi cantitatile de vina?
anca.b spune:
M-am apucat de facut tocanita de pui pentru baieti. eu o sa zic pas la asta. oricum nu pot sa inghit nimic de la durerea de git...macar sa se vada la cintar saptamina viitoare...tot raul spre bine...
silvy, ce te admir pt cit de mult sport faci...eu sint o lenesa...desi una din "rezolutiile" de anul nou a fosu sa facmacar pilates o data la doua zile, nu am reusit...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ymca, rules!!!!! Felicitari!!!! hai ca saptamina viitoare te ajung din urma!!! hihihi...m-am abitionat!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
olim spune:
salutare
va scriu de la munca, asa ca voi fii rapida, am 82 de kile, eu is multumita si cu 2 kile minus la abaterilece le-am avut
nu am intrat ca alex are gripa si cand ajung acasa nu ma pot misca de langa el sper sa iit reaca repede ca deja m-am saturat de atatia muci, febra si durere
va pe toate si felicitari tuturor
sper sa apuc sa citesc in wek tot ce ati scris
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
alinam spune:
ziua buna!
Hai si eu repede la raport: dimineata aveam 65.4kg, e bine avand in vedere abaterile , v-am spus ca mie mi se intampla ceva ciudat? seara cantaresc mai putin decat dimineata, asera eram chiar sub 65kg, deci per total 600g , cam putin dar asta e, ii dam inainte .
Ymca, da ne unim fortele si facem amndoua un peste hehehehehe poate asa iese, eu nu stiu sa fac mancare aproape deloc (imi face tata de cand m-am maritat si o transport cu oalele, sa il tina DD sanatos sa ne mai faca ca nu stiu ce m-as face fara el) in schimb imi place sa fac dulciuri si aperitive la astea sunt bunicica, da cu conditia sa le fac de placere nu sa le fac ca "trebuie".
Ymca se pare ca esti campioana la slabit pana acum
Moana poate si la tine se urneste greu grasimea ca la mine, "ne iubeste grasimile", da cred ca trebuie perseverat (eu vorbesc ,care ma deprim cand ma urc pe cantar si daca nu imi place sar pe ciocolata )
Olim e foarte bine 2kg , sanatate lui Alex sa se face bine repede.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
silvy24 spune:
ymca cumpar in fiecare zi fructe indrum spre casa. Cumpar cam 3 kg pentru ca si sotul meu mananca fructe seara. Intr-adevar mananc multe dar daca stai sa te gandesti ca le mananc intre orele 19.00 si 23.00 parca nu mai sunt atat de multe. Oricum asta nu este nimic fata de asta vara cand mancam impreuna cu sotul un pepene de 7-8 kg intr-o seara. Ne gandeam la sfarsitul sezonului de pepeni ca am fi putut umple dormitorul pana la tavan cu pepenii pe care i-am mancat.
anca.b fara sport nu pot slabi. As slabi foarte greu, m-as deprima si m-as apuca iarasi sa mananc aiurea. Problema mea cand ma ingras sunt dulciurile. Am 2-3 luni pe an in care o iau razna si mananc cantitati industriale de dulciuri si pun pe mine ce am dat jos cu truda.
Dar nu kilogramele sunt motivul principal pentru care fac atata sport si psihicul. Sunt cu totul alt om cand fac sport. Gandesc mai limpede, ma descurc mult mai bine la serviciu, ma organizez mult mai bine. Sper doar sa pot mentine forever ritmul asta si sa ma si stabilizez la o greutate anume (cat mai mica de preferat).
V-am pupat si astept cu nerabdare tabelul ca sa vad EXACT cu cine concurez.
Silvy.
puisorul spune:
Deci sa raportez: fix 59.2 kg. Fata de 60.4( 60 rotunjita pentru Andanii ) se face o scadere de 1.2 kg. Nu-i rau dar nici preabine mai ales ca in mare am tinut dieta. Asta este, mergem inainte cu ce avem.
Anca, dar nu e voie tocanita de pui?
Chiar voiam sa va intreb, la diverse manaruri la care se pune faina alba daca punem faina de soia sau de linte e bine? Ma gandesc la spanac la care eu intotdeauna puneam o lingura de faina.
Felicitari fetelor care au slabit dar nu numai . Important e sa ne sustinem
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
andanii spune:
silvy sa stii ca si eu slabesc ffff greu fara sport , nu esti singura , cu sport merge excelent .... cat am mers la sala am slabit frumos , fara sala ma mentin sau ma ingras .... si vorba ta psihicul meu in lunile alea a fost extraordinar, parca eram alt om, energie, psihic ... totul aveam mai bun trebe sa ma apuc , acuma s-au dus si rusii , de luni sigur merg chiar de tuna si fulgera , nimic nu ma mai opreste
puisorule ... faina ade grau alba in spanac nu pun, nu e monti, faina de soia sau linte daca pun parca nici nu mai are gust de spanac ... deci eu pun doar smantana si usturoi si iese o chestie super cremoasa si buna la gust , sau usturoi si iaurt , cu ambele e f bun
faina de soia nu-mi place deloc deloc
faina de naut folosesc doar la snitzele (ocazional) sau la clatite
asteptam toate raportarile si-apoi ma pun sa modific tabelul
apropo de rotunjirea greutatii .... acuma la raportat e ok cu sute de grame sa raportam , ideea era ca din greutatea din care tot scad saptamanal cand fac calculul sa fie rotunda , nu ambele , e mai simplu de tinut minte baba batrana , ce sa fac , asta sunt
flicitari fetele , deja am 7 raportari, am inceput bine
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
silvy24 spune:
andanii eu daca as fi stat in baza salii....
Nu am reusit sa ma tin de sala. Eu am inceput acum un an incetul cu incetul sa fac acasa si m-am obisnuit.
Ma trezesc la 6 in cursul saptamanii ca sa am timp sa fac 15 min biciclata, 20 min pilates si 10 min altfel de exercitii. Iar mersul pe jos este casa-serviciu. In plus tota vara am alergat in cismigiu, tot dimineata. Asa ca din martie sper sa se incalzeasca si sa reiau jogingul.
Ica 1975 spune:
M-am cantarit, sunt tot de unde-am plecat, acu's multumita ca n-am fost chiar cuminte ... poate reusesc pana la urmatorul raport
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !