MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ymca,felicitari si multumesc,da uite ca meniul meu nu m-a dus la cine stie cedoar 500gr am slabit si nu inteleg de ceam avut destul de putine abateri la mancare,de baut nu beau,am renuntat la cantitatea de cola pe care o beam,acum beau maxim 2 pahare pe zi si tot nu e mare schimbarea.Ma mai consolez cu gandul ca sunt cu scirbele pe cap si poate si de aia nu s-a dus foarte mult..in fine,sa nu-mi mai plang de mila,vedem joia viitoare!
Azi asa:
o banana
un covrig,3 felii de muschi cu rosie
escalop de porc cu ciuperci
Mi-am facut ciorba de praz si maine numai asta mananc si poate niste ciuperci fripte,am zis!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Mai primiti un raport intarziat?
Am si eu 68,7 kg
Sa nu ma uiti Andanii pentru ca cine stie cand mai vad si eu o miscare a cantarului

Anaca b sa o iei pe cea nr. 12 ca sa te ambitionezi si sa intrii in ea pana la...primavara...sau... toamna.

Maine am zi de pascut pentru ca-i Vineri si ma ingrozesc .Poate-mi fac niste chiftelute de naut si un spanac,vad eu.

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

PE LA 13.00 plec , sa fiti cuminti cat lipsesc eu , sa umpleti cel putin 10 pagini ... eu pana luni nu mai intru asa ca ....

aveti capitol nou aici

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput