MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata si bine ai revenit Sylvi.

Ieri m-am tinut de cuvant si nu am avut nici o abatere asa ca de dimineata am avut un cantar tare prietenos . Mai vedem maine

De dimineata am mancat omleta cu ciuperci. La amiaza vreau sa fac supa de linte si spaghete cu ciuperci. Seara sper ca nimic sau cel mult niste cioco neagra.

Bine daca va puteti abtine sa mancati numai 50 de grame de caju sau fistic. Eu nu ma pot opri asa ca nu cumpar deloc.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Oho, si la mine se prefigureaza un moment d-asta istoric: doua saptamani de mers la gradi fara muci, dar mai este pana vineri si deja fi-miu da semne ca ar vrea sa tuseasca.

Ymca, bravo penru ce ti-a soptit frumos cantarul!
Si mie mi-a spus ceva frumos de dimineata asa ca am renuntat la mancarea de cartofi pe care mi-o propusesem pentru prima ora si am mancat cartoane. La pranz o sa-mi fac o omleta cu cremvursti si diseara mai vad eu, trebuie sa ajung sa-mi cumpar ceva. Seara e cel mai nasol. Ma apuca asa din senin o pofta nebuna de rontait ceva bun. Imi vine sa-mi dau singura palme.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Bey, nu va mai laudati ca ii deocheati. La mine e lege, daca ma ia gura pe dinainte si afirm "vai ce bine ca de x saptamani nu a mai facut cutare (muci, vomitat, racit, ceva...) " in ziua urmatoare se intampla.
Deci: ptiu, ptiu, ptiu sa nu se deoacheeeee!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

puisorul si mina nu va mai feriti chiar asa de tare de morcov, monti a dat voie in a doua carte la morcov , putin din cand in cand chiar si fiert , nu e asa de periculos pentru dieta .... va zic pentru ca eu am slabit 20 de kg mancand si morcovi, as ca .... sunt altele mai periculoare decat morcovul , hai sa ne abtinem de la praji, dulciuri, paine si alte minunatii nu de la morcov ..... nu e abatere morcovul fiert , chiar nu trebe ales din farfurie ... oki ??? pusilic

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Aha...super atunci, ca reteta aia cu peste chiar e extraordinar de gustoasa. Acusi is in super viteza dar promit detalii mai pe seara sau maine.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ymca, nu pot sa cred ca spui ca esti grasa si urita! Sa n-o credeti ca nu e adevarat deloc! Esti foarte frumoasa si grasa nu esti deloc. Esti inalta si arati foarte bine. Asa ca lasa depresarea ca nu-i de tine. Haideti sa ne mobilizam sa aratam toate beton pana la vara! Eu mi-am promis premiu daca iau licenta o excursie la Madrid la sfarsitul lui iulie cand sunt reduceri. Asa ca nu vreau sa plec de-acolo depresata ca nu mi-am gasit masura mea.

JG, ciorba de verisoare asa spune sotul meu.

Mina, pana acum vad ca nu s-a deocheat. Oricum suntem in asteptare sa vedem daca epidemia de varicela l-a sarit. Desi pe de-o parte as vrea sa scape amandoi acum de mici de boala asta nenorocita. Si atat de mult imi doresc incat nu i-am vaccinat tocmai in ideea ca boala da imunitate mai sigura.

Eu nu stiu ce o sa mai mananc azi. Ieri m-am destrabalat cu mancarea aia de cartofi de care ma tineam tare ca nu ma voi atinge. Dar mi-am facut damblaua si acum gata, inapoi pe calea cea dreapta. Dar trebuie sa cobor la cumparaturi ca nu prea am nik conform in frigider. Sau poate m-o fi lasat pe mine imaginatia.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Andanii sper ca maine sa ma pui in tabel cu greutaeta initiala de 71 kg inloc de 72. Azi m-am cantarit si am slabit juma de kil intr-o zi.
Ce am mancat ieri:
8.00 - 1 mar + o cafea neindulcita
9.00 - 500 ml iaurt 0% + cereale integrale (ovaz+ grau)
13.00 - varza calita cu o costita de porc (facuta de mine cu ceapa, ardei, bulion, morcov) - cantitate - vreo 300 gr
dupa 19.00 - 4 mere, 3 portocale

Sport:
15 min bicicleta
20 min pilates
10 min exercitii coapsee exterior
60 min mers pe jos energic

Se explica jumatatea de kil dat jos, nu?

V-am pupat si spor la slabit.
Silvy.

Mergi la inceput

Ymca, lasa depresia deoparte ca nu te ajuta sa slabesti. Fii barbata, ia-ti inima in dinti si alaturi de noi o sa reusesti.

Si un pic offtopic, eu stiti cand ma deprim? Cand incerc oaresce haine si ma vad in oglinda din cabina de proba. Se vede si ultima urma de celulita si colacel de grasime. Cred ca au o problema astia cu magazinele. In loc sa te arate frumoasa, oglinzile alea iti scot in evidenta defectele. Cel putin la mine asa se intampla.

Eu ar trebui sa ma mobilizez mai bine pentru ca la inceputul lui februarie se arata o iesire la un complex spa si e musai cu costum de baie . Chiar ma gandeam oare gasesc undeva costume de baie?

Acum incep sa mai studiez ceva retete monti ca nu stiu ce sa gatesc pe maine. L-am pus si pe sot la regim asa ca voi gati un singur fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

androix...eu am fost complexata si la 69kg, dar acum cat de mandra mi le-as plimba prin fata tuturor...arat nasol dezbracata si mai e un lucru: fiind inalta, daca mai sunt si grasa, nu mai gasesc nici macar o toala ca lumea...eu si-asa am probleme cu lungimea pantalonului(gasesc rar pantaloni cu cracul lung), cu nr de la pantof (ca traiesc pe picior mare, lat si acum din ce in ce mai gros)...de aici toate depresiile mele...si nu asa am fost dupa prima nastere, atunci mi-am revenit mai rapid...dar acum parca s-a modificat totul. deci da, primesc oferta ta de a arata bine pana la vara! ca destul am stat ascunsa dupa prosoape si umbrele vara asta

puisorul, si pe mine cabinele de proba ma fac sa ma intorc plangand acasa. daca la asta mai adaugi si probleme expuse mai sus iti dai seama ca shoppingul e "pasiunea" mea

azi am avut sedinte, intalniri si pana la ora asta n-am apucat sa mananc decat un pumn de migdale. acasa n-am nimic si voi face o omleta din multe oua...

seara sper sa fie un pomelo.

mina, la mine se deoache lumea cu somnul...daca cumva ma laud vreodata ca doarme bine noaptea una din ele, cu siguranta de a doua zi incepe un sir nesfarsit de nopti nedormite...cu boala nu stiu cum e: am zis-o si acum astept cuminte

acum intrebare: orez sarbesc e monti? sau poate fi facut intr-o varianta monti?

Mergi la inceput

Si eu voiam sa intreb: orezul salbatic sau basmati se poate asocia cu carnea? Ca nu imi e prea clar si mie tare imi place orezul.

Mi-au iesit super spaghetele cu ciuperci. O sa mai fac mai ales ca am gasit niste spaghete integrale foarte bune.

Ancaaaaaaaaaa, unde umbli fatoooooooo? Maine sa te vaz la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Vali, nu vreau sa va descurajez Daca ma vedeti ... da' mai bine dupa ce mai dau jos

Alina, eu zic, parere personala, ca n-ar trebui sa mananci zilnic, in faza I, in faza II cred ca poti, da' oricum mai tu esti slaba

Azi nu m-am cantarit, 2 zile am fost ok insa aseara m-am aruncat pe ciocolata soriceluilui

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Puisorule sa imi spui si mie exact cum ai facut spaghetele alea cu ciuperci ca am facut si eu acum vreo 2 seri si mi-a iesit o porcarie, e clar sunt zero la bucatarie.

Ica asa m-am gandit si eu sa nu mai bag zilnic, drept urmare nu mai cumpar ca sa nu ma mai tenteze si slaba nu sunt, sunt normala, imbracata mai arat cumva, dar dezbracata .... vreau sa slabesc pana o sa imi placa de mine in oglinda , cu fata nu am ce sa fac, alta mama nu mai face si io chirurgie estetica nu o sa servesc (de frica) da macar cu corpul sa fac ceva ca asa drag imi era de mine pe la 60kg, nu mai zic la 58kg cand deja devenisem suspecta de narcisism

fetelor nu uitati maine e zi de raport!!!!!!!!!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput