MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
silvy24 spune:
Salutare fetelor,
Vreau si eu in "concursul" vostru. Eu am mai fost pe aici acum un an. Aveam vreo 75 de kile si am reusit sa slabesc 10 kile in jumatate de an. In ultimile 2-3 luni m-am ingrasat pana la 72 kile si vreau sa le dau rapid jos.
Deci: greutate actuala - 72 kg, greutate tinta - 55 kg, IMC - 24,65, inaltime - 1,71 cm. Tin sa precizez ca si cand am dat 10 kg in 6 luni jos, pe langa faptul ca am mancat Monti, am facut spor in fiecare zi. 15 min bicicleta medicala, 20 min joging (afara ca era cald), 20 min aerobic Pilates (pun DVD pe TV) si din cand in cand si 15 min aerobic doar pt coapte sau fese. Asa ca asta fac si acum.
Sper sa dam impreuna cat mai multe kilutze jos.
Revin mai incolo cu ce am mancat azi.
Spuneti-mi si mie cand e ziua de cantarit.
Va pup,
Silvy.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
silvy24 spune:
Voi scrie ce am mancat cu o zi in urma:
- 8.00: 1 mar, o cafea (neindulcita)
dupa 30 min - 500 gr iaurt 0% + cereale integrale (ovaz + grau)
- 15.00: 100 gr kaiser + 1 borcan 400 gr zacusca (fara zahar sau orez)
- dupa 20.00: o gutuie, vreo 4 mere, 4 mandarine, 2 portocale
Eu seara mananc foarte multe fructe. Cred ca multe ati plesni.
Sport:
Dim: 15 min bicicleta medicala, 20 min Pilates, 10 min exercitii coapse exterior, 50 min mers pe jos energic.
Va pup si spor,
Silvy.
Ica 1975 spune:
M-am vazut in niste poze de sambata pe de o parte si motivatie 500% pe de alta, sa speram ca de data asta ma tine ca de nu
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
J,cand vrei tu zi si in functie de cum lucrezne vedem cu cea mai mare placere!
Silvy,bine venisi si spor la slabit!
Ica,pana nu te vedem nu putem sa ne dam cu parerea daca esti motivata500% sau nu
Io azi asa:
un iaurt mare
2 patratele de cioco neagra
o jumatate de piept de pui la rotisor cu salata de varza cu maioneza
acasa o omleta cu conopida murata langa si un pumn zdravande fistic
acum o banana
Nu ma cantaresc,ca am rusii in vizita si sigur e mai mult decat realitatea,plus de asta sunt constipata
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
hello,
azi:
- un mar
- o salata cu de toate
- o portocala
- ciorba de verisoare
- iarasi fibrobar!! (dar e ultimul si altele nu mai iau).
Insa nu beau apa! Deloc! Nu stiu daca ma credeti dar pot sa nu beau apa/suc o zi intreaga fara probleme, cred ca sunt complet anormala.
J si Carla (05.02.2006)
ymca spune:
J eu te cred. mama mea asa e si asa a fost mereu...nu bea apa si cica nu poate inghiti pastile...ea bea doar cafea (zilnic), bere (vara), sprit (rar). cica nu ii e sete niciodata.
eu ma hidratez f bine de luni pana vineri, pentru ca stau la birou, cu sticla si pahar langa mine. acasa, alerg prin camere, bucatarie, mai plec, mai vin si uite-asa trece ziua pe langa mine.
eu sunt in continuare deprimata...parca nu-mi mai gasesc nici o motivatie...simplul fapt ca sunt atat de grasa si urata ma deprima constant.
voi lua si eu modelul valentinei si voi raporta seara ce-am mancat, pentru ca una scriu ca voi manca si cu totul altceva mananc...azi a fost monti dar cu recompensa ca altfel nu se putea
alinam spune:
neata
Silvy bine ai venit!
Ymca si eu deprimata ca se incapataneaza cantarul ,am rezistat eroic si nu m-am mai cantarit de duminica pana aseara si asera iar am gresit, iar mi-a aratat ce nu vreau sa vad, iar am dat boii pe gheata, maine e zi de cantar, eu zic de acum ca ma aleg cu un cel putin.
In we cand ajung la mama ma cantaresc si pe cantarul ei ca nu se mai poate , abateri ,abateri da la cum mananc acum fata de cum mancam tot ar trebui sa se vada.
Ma tot gandesc daca nu fac ceva gresit, singurul pacat (in afara de cele 2 seri cand am dat iama in dulciuri) ar fi migdalele si nucile caju pe care recunosc ca le pap zilnic, dar nu cred ca depasesc cele 50g recomandate.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
bine ai venit silvy .... maine e zi de raport si maine te pun in tabel si pe tine ... sunt f ocupata azi si nu cred ca apuc
va pupilic
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
moana spune:
Alinam - migdalele sunt un pacat? Pai au IG 15. Intreb ca si eu rintai des. Astazi, petru ca stau acasa, mi-am luat seminte de dovleac.
Montignac zice undeva ceva de cantitati? Ca eu mananc cam multisor. Si daca nu e musai nu as mai reduce din ele.
Ziua de cantarire e joi?
alinam spune:
Moana migdalele nu sunt un pacat iar despre cantitate parca am citit undeva sa nu depaseasca 50g/zi (nuci, caju, migdale &co).
Despre cantitati nu stiu ce sa zic in general, daca e salata si poti baga un sac, daca sunt grasimi mai cu lingurita asa .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)