MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim
Raspunsuri - Pagina 15
valentinag spune:
J,bine ai revenit!Orezul integral da?Nu da!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
sanse spune:
Ce-mi place de voi....nu va stau degetelele...
Am lipsit dar am fost cuminte.Azi am papat putin cam mult dar conform
Nu stiu ce sa mai zic....toata ziua treaba....nu v-am mai scris nici macar o reteta buna .Ce vremuri...toata ziua prajituream
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
J G spune:
Valentina deci suntem vecine! Poate ne vedem la o cafea?
Din pacate nu a fost integral... a fost de la KFC dar era asa de sec ca sigur am slabit numai uitandu-ma la el.
Mai gagici eu am observat ca daca vreau sa fiu foarte stricta ma inhib, ma isterizez. Discutia cu morcovul fiert - nici chiar asa, se poate manca!
Ma tin de regulile de aur: fara zahar, fara porumb, cartofi, paine alba si aplic regulile de asociere. La mine regimul asta e de aur! Dar nu-l tin strict ca... ma frustreaza.
Succese sa avem!
J si Carla (05.02.2006)
andanii spune:
JG bine-ai venit ... te trec in tabel ????
revin ...
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
alinam spune:
Neata!
sa nu credeti ca v-am parasit, noooo, da nici nu ma mai cantaresc pana joi ca ma demoralizez rau.
Ieri:
-grapefruit
-salata cu de toate
-aseara hmmmm paste 100% integrale cu ciuperci, ardei si suc de rosii, sa zic ca nu mi-au placut deloc? zau asa, nu aveau nici un gust, sigur nu stiu eu sa le fac drept urmare le-am "stricat" cu niste cascaval,
Azi:
-grapefruit
-la pachet am o pulpa la rotisor cu rosii
- mai vedem ...
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
ymca spune:
moment istoric: toti din casa suntem sanatosi! nimeni nu are muci!
moment mai putin istoric: aseara am reluat seria recompenselor zilnice dar am urcat azi pe cantar si mi-a zis ceva frumos.
azi: dimineata nimic
pranz: am la mine conserva peste in sos tomat dar nu am chef de ea; o voi inlocui cu piept pui la gratar si salata verde cu lamaie
acasa: nu am nimic bun
seara: mi-am facut de ieri salata de fructe cu banane, ananas si pere si azi o voi gusta si probabil termina.
am visat zilele trecute ca am ajuns la 76kg si eram asa de fericita
Androix spune:
Oho, si la mine se prefigureaza un moment d-asta istoric: doua saptamani de mers la gradi fara muci, dar mai este pana vineri si deja fi-miu da semne ca ar vrea sa tuseasca.
Ymca, bravo penru ce ti-a soptit frumos cantarul!
Si mie mi-a spus ceva frumos de dimineata asa ca am renuntat la mancarea de cartofi pe care mi-o propusesem pentru prima ora si am mancat cartoane. La pranz o sa-mi fac o omleta cu cremvursti si diseara mai vad eu, trebuie sa ajung sa-mi cumpar ceva. Seara e cel mai nasol. Ma apuca asa din senin o pofta nebuna de rontait ceva bun. Imi vine sa-mi dau singura palme.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
alinam spune:
Andreea si pe mine ma apuca rontaitul seara, de aia am in casa caju crud si migdale
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
puisorul spune:
Bine ai revenit JG
Felicitari Ymca pentru familia nemucoasa. Sa va tina cat mai mult.
De dimineata am mancat rulada de carne tocata iar la amiaza ciorba de perisoare. Mai tarziu mai am mancare de fasole cu pui. O sa incerc sa nu mai mananc nimic dupa ora 6. Sa vedem daca ma tine
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
andanii spune:
EU inca muncesc pe branci , nu am timp de povesti ... revin
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet