MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ymca cu mare drag iti trimit mandarineaici la noi azsi au for 3 grade si de vreo 4 ceasuri plouaaaaaaaaaaaaaaaasi eu nici hainele toate nu am avut cand sa le spal, asa m-am saturat de iarna, mai ales de asta
va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa alaturi de cei dragi

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Olim, eu eram, nu ymca ... 3 grade zice, suna bine, mi-ar placea mie asa iarna

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata!
sunt forte suparata pe cantarul meu, azi imi arata cu 2kg mai mult ca ieri si nu e vb de problemele lunare, ce e mai interesat ca sotului ii arata cu 3kg mai mult ca ieri, a luato razna sau retinem apa hehehe

ieri am papat asa:
-o gutuie
-putin piept de pui
-o salata din:rosii, castraveti, salata verde, telemea, sunca si dressing iaurt cu oregano, e buna combinatia? am avut oarece dubii cu iaurtul adaugat la toate chestiile astea
-iahnie de fasole cu carnati ( a facut tata si nu am rezistat) cu pepene murat

sa imi ziceti si mie unde gresesc.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

lasa ica, sa trimita si la mine, ca gasim iubitori de mandarine prin casa...deci olim, ai 2 clienti

ieri
dimineata nimic
pranz: carne pui la cuptor cu castraveti murati
seara am mancat un ardei umplut cu carne de pui.
inainte de culcare?: un pomelo intreg

dar nu mi-am mai luat recompensa zilnica.

e abatere, dar parca e mai bine decat amandina.

azi n-am pus gura decat pe un pahar cu apa pana la ora asta, pentru ca tot schimb copii, alerg dupa ei prin casa, asez jucarii, etc.

Mergi la inceput

Ymca bine ca ai renuntat la recompensa zilnica

Sa va zic ca sunt ca un greiere burtos? am facut pizza monti cu de toate si m-am batut cu baietii mei pe ea, jumatate de tava a fost a mea, stiu, cam mult ,puteam sa ma opresc mai devreme, da ce buna a fost, promit sa imi fac in fiecare saptamana odata.
Acum imi sta gandul la crema de zahar ars, pardon fructoza arsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Buna dimineata la cafea cu fructoza

Ieri am fost relativ cuminte, am mancat niste ciocolata, ne-monti evident. Azi mi-a fost gandul la placinta cu branza asa ca, am mancat branza cu 0% MG +fructoza, e monti? Dar cafea cu fructoza? Dupa capul meu sunt ok, insa eu cum sunt tot mai disperata sa mananc dulce in ultimul timp s-ar putea sa ma insel

Alinam, crema de zahar/fructoza arsa e buna si-ar fi si monti

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

nu vreti sa ma auziti ...da? :D
am fost fetitza rea..am o lista luunga cu abateri...vb cuiva de pe aici ma deprima cand mananc ca scroafa...

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele, ba vrem sa te auzim da nu cu lista de abateri , esti deprimata? mie imi sta gandul numai la dulciuri de pe la pranz asa, nu stiu cat mai reusesc sa ma abtin mai ales dupa ce cantarul mi-a aratat ce a vrut el dimineata, parca m-a demoralizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Si eu m-am abatut de la drumul drept asa ca nu mi-am mai oferit recompensa promisa. Cu atat mai mult cu cat mi-am luat blugi noi astazi si deasupra beteliei am un colacutz de toata frumusetea.

Abaterile au fost - de vineri incoace: coltunasi facuti de mama (ii facuse special pentru venirea mea si mi-a fost rusine sa-i spun ca nu mananc), pizza comandata la niste prieteni si ciocolata milka cu scortisoara- cam 4 patratele.

De maine imi intru in ritm normal, adica nu mai plec nicaieri...deci ar trebui sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
fetelor dau tutoror ate o palsa de mandarine doar sa veniti dupa ele
eu ce sa va spun ca abia astept sa se faca mai cald sa ne plimbam cateva ore ca azi am mancat nic te miri ce din figider, plus cola, clatite cu branza, o ciocolata, nu ma continui ca intru in depresie.Tot ce am pierdut saptamana asta ca joi aveam 82 am recuperat ba am si plusat
am uitat sa va intreb cand e zi de raport, maine cumva ca nu am fost pe faza.
va pup pe toate si va doresc o seara minunata si o saptamana excelenta.
ma duc sa fac baie puiutului si ne pregatim petnru maine

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput