MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Olim joi e zi de raport.

eu sunt foarte dezamagita, drept care m-am aruncat pe ciocolata, sa va zic de ce: sambata dimineata ma urc pe cantar si zburd de fericire:64.8, bun, e ceva, sub 65, azi dimineata ma urc pe cantar 66.8 nooooo cad in depresie, sambata nu am avut nici macar o abatere, acum seara ma urc iar si ce sa vezi 68.2kg, adika io greutatea asta nu am avuto nici de sarbatori cand am mancat ca porcu'. ma gandesc ca nu imi prieste regimul asta, nici nu stiu ce sa zic

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

GATA! Imi ajunge atata mancare, nu mai pot! Dupa ce ma simt plina si satula de atatea mese grele ma apuc sa fac un research pe net. Si degeaba. Nu exista nimic mai usor si cu rezultate mai notabile decat dieta lui monty! Asa ca va rog sa ma acceptati si pe mine iar in randurile voastre. Plina de avant proaspat (atat cat imi permit sarmalele si salatile de boef) si plina de promisiuni solemne de cartoane cu lapte dimineata si fructe pana la refuz in timpul zilei
Asa ca nu stiu ce faceti voi, ca nu am reusit sa tin pasul foarte tare cata mobilizare aici, dar concurs sau nu eu vin de maine si semnez condica zilnic aici. AM ZIS!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andreea imi place promisiunea ta solemna de mancat cartoane.
Tot ma uit la semnatura dar nu vad nimic in plus. Eu azi de ciuda ca am imbalotat tot we prostii am executat bratara aia tubulara.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

alina multumesc de info
androix bun venit in gasca te asteptam la raport
va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salutare!
Ieri am dat-o in diverse,asadar azi asa:
o banana
un iaurt mare
mandarine
supa de gulii

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Salutare!
Ieri am dat-o in diverse,asadar azi asa:
o banana
un iaurt mare
mandarine
supa de gulii

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Neata!
Vali mi se pare asa putin...dar daca poti e bine.
Ieri am incheiat ziua bine dar nu se mai pune dupa un we plin de porcarii. Sa vedem azi ce o fi..

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Alinam...poate ar fi o solutie sa te mai cantaresti decat o data pe saptamana. Ca sa nu mai ai motive de depresie si mancat ciocolata.

Eu am fost prietena cu rusii pana aseara si nu m-am mai cantarit. Caci oricum probabil ar fi aratat ceva peste greutatea initiala. Si daca nu m-am cantarit pana acum o sa ma abtin pana joi. Sa vedem ce va iesi.

Ideea e ca ma simt psihic mai slaba cand nu am abateri, cel putin abateri majore. Asa ca tot e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ooo feteleor m-ati dat disparuta ?????
am suferit zilele trecute , m-am simtit tare rau, dureri de burta , cap, spate azi mi-e mai bine putin

de mancat am mancat destul de ok, abteri niste cioco toblerone si niste paine de casa alba

imi place ca suntem active si ca ne revenim incet incet stiti vorba ...."incet da sigur"

da , asa e , cand am abateri ma simt mai slaba psihic

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata, slabutelor, haideti la
Si eu am avut multiple abateri in weekend ( constand mai mult in paine) dar de azi gata.

De dimineata am mancat o cutiuta de branza Fagaras si cu un pic de focacia ramasa de ieri.
La amiaza am ciorba de perisoare iar diseara mancare de pui cu fasole galbena.

Sper sa ma tin de program si sa nu ma abat decat cu ciocolata neagra.

Alina, sigur variatia de greutate nu e din cauza regimului. Poate ai mancat mancare mai sarata si ai retinut mai multa apa. Nici eu nu ma pot abtine si ma cantaresc in fiecare zi dar eu ma cantaresc intotdeauna dimineata inainte de masa. Hai nu te lasa pagubasa asa de repede. Uite ce de exemple pozitive sunt printre noi

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Oare ciorba de perisoare e monti? Am facut-o fara morcov, adica morcovul l-am fiert intreg in ciorba dar nu il mananc ca il pun in farfuria sotului .
Azi aveam zi de curatenie dar al meu copil urla cand aude aspiratorul asa ca am lasat-o pe mai tarziu.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput