MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Moana deci visezi la ciocolata ..... eu la covrigi .

Ymca si Vlad al meu a avut probleme cu proteina din lapte cand era bb, de aia l-am si alaptat pana la 1.5 ani, unde il atringea laptele( de vaca), pe piele chiar fara sa bea facea instantaneu pete rosii, eu lapte nu beiam, in schimb iaurturi si branza bagam fara probleme, bine macar ca e o problema trecatoare, in comparatie cu intoleranta la lactoza. Si hai, capul sus toate trec, bucura-te de ziua de azi, maine poate fi mai rau ... halal incurajare.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
De dimineata nu am avut timp de pc. Am prestat o iahnie de fasole la cuptor si am papat cu castraveti murati. Ma umfla si pe mine fasolea dar cred ca la o masa merge. Diseara cred ca un ton cu ceva sau o salata.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Moana,poti sa-ti faci si sandwich cu paine neagra si branza degresata,sau orice mezel conform pus intre felii de ardei gras!ia-ti si niste lapte batut din ala la cutie de carton micuta,sa poti sa-l bei,cuburi de branza topita,d'astea!desi la drum lung nu stiu cat o sa-ti tina de foame...
Azi asa:
o farfurie de supa
2 mandarine si niste alune
si mai am la mine un ou,cateva masline,o felie de branza
Sper sa raman cu atat!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
eu azi nu am fost cuminte tare, am papat neste aripiare de pui de gen MC cu tot cu piele si am tras o cola si un kinder.
acuma seara 2 felii paine integrala cu branza si sunca si fug la culcare ca is in stare sa golsesc frigideru asa foame imi este
ele nu am mai mancat fasole dinainte sa raman insarcinata cu alex, astept niste afumaturi de acasa si fac si e saptamanile astea
ymca puiutului sis a iit reaca repede
alina covrigi
fetelor ma duc la somn ca is tare obosita ca de dimineata am fost la banca, apoi dupa seerviciu am facut niste cumparaturi ca era gol frigiderul.
maine sper sa am mai mult timp, desi alex nu sta o clipa locului si ne jucam amandoi
va doresc un wek excelent tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Neata!
Aseara am fost cuminte dar pe azi habar nu am ce sa pap. Nici prea multe variante nu am ca am frigiderul gol.Am congelatorul plin in schimb. Cred ca ceva carne pana la urma o sa fie sub o forma sau alta..poate niste ardei copti...nu stiu inca...dar cam astea ar fi ideile.
Olim si la mine se face rar fasole in casa dar asta nu inseamna ca nu ne place.
Voi pe unde sunteti?? Aveti grija ce papati..

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, eu cred ca trebuie sa ocolesc bucataria cun sunt acasa, deja am mancat 2 felii de paine cu branza si sunca si o cola, si as rontai cva, noroc ca nu nimic in casa numa in bucatarie as sta
in rest nimic intersat, am pus o masina de haine la spalat si apoi ies o tura cu alex sa luam niste rviste, nu prea departe ca la noi e tare frig.
va pup pe toate si va doresc sa aveti o sambata excelenta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

salutare tuturor
fetelor, eu cred ca trebuie sa ocolesc bucataria cun sunt acasa, deja am mancat 2 felii de paine cu branza si sunca si o cola, si as rontai cva, noroc ca nu nimic in casa numa in bucatarie as sta
in rest nimic intersat, am pus o masina de haine la spalat si apoi ies o tura cu alex sa luam niste rviste, nu prea departe ca la noi e tare frig.
va pup pe toate si va doresc sa aveti o sambata excelenta

Ia da-ti seama ca eu stau acasa deocamdata ...si gatesc si mancare normala pt gasca...

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

hello,

ieri am fost o mare doamna, m-am tinut de fructe dar noaptea, dupa ce am alaptat, am crezut ca mor daca nu mananc niste cioco, si avem un rest dintr-un mos craciun...bine ca a fost putin, 1-2 guri, dar tare bine au mers.

azi ma tin bine...eu seara am probleme mari...mi-e somn, dar parca as mai sta treaza, si daca tot stau treaza, de ce sa nu rontai...si uite-asa ma-ndemn.

am trebaluit, avem pui la cuptor, sotul e cu cea mare la film, cea mica e cu tataie la un joc prin sufragerie si eu bantui pe-aici. m-am aranjat, doar-doar m-o invita si pe mine cineva undeva, dar slabe sperante..cantarul arata nasol in ciuda eforturilor mele...corpul arata si mai nasol...ma sperii la dus....

fata mea a plecat la film cu 2 monede de 5 bani in buzunar si a zis ca-mi cumpara prajituri - nu una, ci doua - cu ei. ca sa vedeti cine are grija de mine.

olim, eu nu mai intru in bucatarie...sau cat mai rar

ele, nu poti sa-i treci si pe ei pe monti, macar in 4 zile din 7 si uite-asa sa mai reduci din tentatii? e greu cand stai acasa si mai si gatesti bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

N-am abandonat, insa am avut muuulte abateri ...

Olim, azi a cumparat sotul meu mandarine si m-am gandit la tine cum spunei ca ti-a adus un vecin ... , poate trmiti o sacosa si aici mie imi plac f mult ... frig la voi, cate grade?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ele, eu i-am propus sotului meu sa trecem pe monti, acum ramane sa ma tin de cuvant si sa gatesc doar monti

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput