MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Olim si eu sunt dependenta de cola!de cola light mai precis,numai din aia beau,dar oricum,de la 2 litri pe zi am ajuns la maxim jumatate e o performanta!
Alina,s-a asezat un strat de vreo 5 cm de zapada,e superb!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

A pai ce faceti fetelor? toate calcati stramb? ce exmplu dati la incepatoarele ca mine?

Olim cred ca nu trebuie sa iti mai spuna cineva cum e cu cola asta, nu mai bea, nu mai ai voie, gata, ai inteles?

Sa va zic despre mine, istoricul variatiilor mele de greutate?acum cativa ani 60kg pt mult timp, cunoscut pe Ion al meu care ma alinta si nici macar o cana cu apa nu ma lasa sa imi aduc singura, brusc 65kg, nunta, casa noua, prieteni in vizita 75kg, gravida 90kg, nascut, probleme cu fierea, 2 ani de regim 58-60kg, apoi intr-un an , chiar mai putin 68kg, vreau 60kg, tot stau si ma gandesc cum era pe vremea cand nu mancam mai nimic de frica sa nu imi fie rau, atunci oare cum rezistam? acum de ce nu mai pot? imi era atat de frica de crizele biliare ca stateam nemancata cate 24 pana la 36 de ore, nimic doar apa si ceai si apoi ca bebelusii piept la gratar si branza de veci in cantitati foarte mici, 2 ani nici paine nu am mancat ca deh fermenta, doar pesmet, 2 felii de pesmet cu branza erau deja dezmat.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Valentina cum adika covrig? din faina alba sau ti-ai facut tu acasa din amestec de faina integrala si tarate? eu asta as vrea sa fac in we paine monti si covrigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

cunoscut pe Ion al meu care ma alinta si nici macar o cana cu apa nu ma lasa sa imi aduc singura,

De aia iti zic eu sa ai grija de Ion...si va zic fetelor ca nu minte fata asta...candva am fost colega cu "ion al ei" si cine credeti ca alerga zilnic sa ne ia pachet??? Deci pentru ca tu tre sa slabesti eu zic sa-l lasi la altele mai slabute. Nu mie of course..eu nu ma incadrez.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Valentina cum adika covrig? din faina alba sau ti-ai facut tu acasa din amestec de faina integrala si tarate? eu asta as vrea sa fac in we paine monti si covrigi.

E na,nemonti evident

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Eu am cuuuuminte astazi. La categorii. Totusi am o indoiala la cantitati. Mi se par maricele. Dar altfel mi-e foameeeee....

P.S. am si eu un "ion" din asta acasa. care mai si gateste..... deci eu n-am nicio vina pentru cele 79 kg.

Mergi la inceput

neata!
Ele nu il las mai la altele mai slabe, ce vrei sa ma blesteme ca le stric silueta.
Valentina eu chiar ma gandeam in we asta sa fac niste covrigi monti .

Moana pai ion al tau e mai bun ca al meu, al meu nu gateste, nu se pricepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Buna dimineata fetelor! Cum ieri am fost cumintitca foc si astazi m-am hotarat sa fiu la fel. Ma abtin din greu sa nu ma cantaresc. Cu ciocolata nu mai e asa greu. M-am hotarat ca daca sunt cuminte si azi si maine, duminica ma premiez cu asta:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/20904/Retete-montignac-Un-fel-de-ciocolata/

Trebuie sa vad cum imi organizez ziua de azi si cea de maine caci am de facut 2 drumuri cu trenul de 6 ore fiecare. (Ma duc sa-mi iau copilul de la bunici.) Aveti vreo idee pentru inlocuirea clasicelor sandwich-uri mancate pe tren? Ma gandeam la niste fructe....si mai ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

mda...eu n-am fost cuminte ieri seara, mi-am facut popcorn la microunde.

de fapt totul a inceput cu un orez cu lapte...isi facea soacra si cand a pus si vanilie, eu care taiam tacticoasa o para, in aceeasi bucatarie, am crezut ca innebunesc de . dupa ce a stins focul la orezul ei, a plecat in camera si-am furat 2 linguri de lemn direct din oala; mi-am fript buze, limba dar am fost multumita

am facut baie la fete, am alaptat si m-am dus in sufragerie sa ma uit la film...si cum filmul nu merge fara popcorn, iata cum apare in peisaj. decisesem sa iau 10-15 de pofta, dar dupa 10 min de film a inceput sa planga cea mica: m-am dus la ea si-am gasit-o plina de bube, umflata - da-i repede zyrtec-ul din dotare si mie 5 palme c-am luat la bord acel orez cu lapte (are alergie la proteina laptelui de vaca si eu transmit prin alaptare diverse; asa ca eu am restrictie la produse lactate; daca mananc branza, cascaval nu se intampla mare lucru, mai ales daca le mananc la birou si alaptez dupa 6 ore, dar asa a fost prea curand si a fost lapte; ori eu lapte nu mai beau de cand am nascut-o). de suparare am mancat tot popcornu! si ca sa fie totul perfect, cand am dus-o in camera la culcare, am gasit-o pe cea mare intr-o balta de pipi...uitasem sa-i pun pampersu de noapte. si uite-asa mi-am petrecut seara.

si dimineata am fost umflata de la popcorn, sare, apa...nasol

astazi fructe dimineata si seara si 1 buc carne porc la cuptor la pranz, ca sa diminuam efectele abaterilor de ieri.

si eram asa de multumita, ca iesisem cu sania, alergasem, eram plina de energie

eu ma deprim cand nu ma tin cum trebuie de treaba si ma apuca disperarea ca niciodata n-o sa mai fiu cum am fost...macar la kg ca oricum toate celelalte pica, se lasa, se inmoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

moana, poate iei cu tine 1-2 pahare de iaurt, sau niste branza pusa pe un ardei gras...alte idei eu nu mai am; dar si un sandwich cu paine integrala cred ca merge...ce drum lung te-asteapta...dar finalitatea e frumoasa! sa ne povestesti daca te premiezi duminica pentru ca arata ffff bine

in alta ordine de idei, eu nu am "ion" acasa, nici macar eu insami nu sunt un bun "ion" si totusi am ajuns in a doua sarcina si la 100kg...iar variatii de greutate am tot avut pe intervalul 66-80...mi-e si frica sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca aveam unu'

Mergi la inceput