MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

tot io...
intrebare:ce stiti de gutui?avem voie? (sa papam nu sa fim ) ca eu in tabelul meu nu le-am gasit.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

tot io...
intrebare:ce stiti de gutui?avem voie? (sa papam nu sa fim ) ca eu in tabelul meu nu le-am gasit.

gutui da , da fruct , nu gem , compot cu zahar sau cu fructoza daca aveti

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Mamaaaa....ce-i aici....Ce de fete....

LA MULTI ANI! -pentru ieri

Branza topita-avem voie

KFC si eu tot asa fac-iau pulpe + piept si dau pielea jos.Nu mai zic de piele....mai ales la aripioare sau pieptul ala picant..le dau jos ,ce sa fac...Sos de usturoi..
Decat de loc bun si doar carne simpla -ORICUM F. RAR!

Azi am treaba toata ziua.Pe la 17 plec la fi'mea la sedinta,stau si pe acolo 2 ore aiurea .Mi se duce toata ziua .

Sper sa fiu cuminte

Andanii-am notat reteta.
Ieri nu mi-am gasit deloc timp de stat la calc. decat seara tarziu si atunci f. putin.Nu-mi vine sa cred cat stau la lectii cu zuza asta a mea... mai si repet ...
Cand am eu putin timp nu am loc de sotul meu care daca este acasa monopolizeaza tot in sufragerie-calc.,televizor...

Fug sa iau copilul de la gradi ...

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hop si eu la amiaza..sunt cu rusii..mi-e rau..mi-am mai revenit dupa ceva lichior ca nu ma mai vedeam calda.
Azi am mancat dimineata putina branza telemea iar la pranz branza cu smantana. Tare as vrea sa fiu eu cu 2 kg in plus de la rusi dar sigur 66 nu am...ca dimineata aveam 68.7 pe cantar.
Alino pai tu crezi ca eu de ce ti-am dat voie la tort?? Ca am zis ca tre sa ma fac mai sexy ca tine...

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

aha de asta imi esti Ele !!!! sa iti fie rushine, da ma enervez acum si ma fac io mai sexy ca mine , nah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ele...dor mi-e si mie, dar timp ioc...
Ai incercat sa combini ton cu castraveti acri , ceapa rondele ...ca e misto.Ca intrebai..

Mina, am invatat cum sa le fac simplu de tot, dar nu e chiar monti.Pun un pic ulei in tigaie ,1-2 catei de usturoi si ii calesti, doar sa lase aroma si ii scot.Pe urma pun tonul din conserva cu tot cu sos si rosiile cubuletze.Pun tot felul de ierburi, oregano, busuioc, piper si sare daca e nevoie.
Pastele le fierb, scurg si dupa 5-10 min de fiert sosul le pun in tigaie si le amestec si gata.

Alinam, sa iti traiasca baietii si lasa ca trece si tortul, dar doar o felie da?!

Andanii, cuminte ca de obicei..

Ymca, poate alegi totusi alt dulce ca premiu, ca amandina aia are la zahar...de tot iti cere...In leg cu nelamuririle tale cu mesele de seara si dimineata, asa se intampla si la mine!!

Pt ca am trecut pe la voi mi-am adus aminte si eu de fulgii de ovaz care zac in sertar cu iaurt degresat si salata bulgareasca la pranz.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salutare!
ce faceti mamica p'aci,detrabalare!Alina,ma enervezi cu dulciurile tale,eu as manca non stop,nici nu m-as atinge de mancare,da nu se poa...
Azi asa:
supa de rosii cu taitei integrali
1mar,1 covrig
acum ma duc sa mananc niste branza cu masline si cu rosiedaca mi-o fi foame mai tarziu am niste madarine acasa

Si am reinceput mersul pe jos,azi mi-au inghetat picoarele ca am venit in fusta la servici,da ce nu fac eu sa mai slabesc nitel macar,macar la 80 ca por'ma o-i vedea eu cat mai dau!
Bucurestencele ati vazut cum ninge afara???Superb~Mi-e drag de mor,as sta numai sa ma plimb prin zapada!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Valentina asta e, am recunoscut, a fost ziua baietilor, da azi am fost cuminte si asa intentionez sa inchei ziua: pana acum un sweety, un mar, niste sunca (fara adaosuri) cu putin cascaval si putin castravete proaspat.... atat, pana la nani mai vad eu ce rontai.
Ninge? ninge la voi? ce frumos, la noi nu, da drept sa zic nu vreau ca ar trebui sa circul cu maxi taxi si nu mai stiu nici unde e statia hehehehe, sa ninga maine ca peste we nu sunt eu sofer :).

Vreau la munte la zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
si la noi a nins azi bine putin da gestu conteaza marti erau 20 de grade si azi la amiaz a nins
fetelor eu is suparata ca am mancat 2 linguri de tocana de cartodi cu paine si am tras o cola, nu stiu daca v-am scris ca is dependenta de a, si mai nou trag o juma de doza, ca daca cumpar 2 l in 30 de minute ii termin
ma duc sa pun puiu la culcare, vin mai spre seara

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Sa stiti ca si mie imi mai joaca cantarul feste cateodata si imi arata diferente de cate 2 kg de pe o zi pe alta dar eu zic ca e doar din cauza de apa pierduta si nu de grasime.

Azi am comis-o si eu de dimineata cand am mancat macaroane cu branza facute de maica-mea. Nu am putut rezista . La amiaza am mancat ciorba radauteana si cateva bucatele de somon cu paine integrala. Iar mai tarziu niste pomelo.

Si deci de joia urmatoare raportam

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput