Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
Vazut si pe Maria (nor'mea)in toata splendoarea ei
alaturi de frumosii ei parini!
Cei trei muschetari ai lui Mitzi! Timy a lui Kimmy cu laptopu ei, Irina de Gabriela diversificata
, moshul alexandru Ionut de Ella
,Ana Irina de Giny...ce mai seamana cu tati! Nicolas de morcoveatza, wow ce brad mare ati avut!!!,Ioana de Anna Baby frumoase pozele cu zapada!, Maya de Estrella ce ochisori superbi!!!,
Sara de dr.Anca cu superba ei mamica! si muuuulti muuuulti alti pepenasi care sunt extraordinar de frumosi!

noi
un fulguletz
un pepenash
flo1980 spune:
Vio hai ca stiam eu ca am uitat ceva
....si pe mine ma exaspereaza pareristii astia!!!
Ieri nasa m-a vazut ca pasam legumele din supa lui David cu mixerul vertical si ea are o nepoata care a mancat pasat dar, cu furculita de la inceput si acum la aproape un an tine ciortanashul de pui in mana si mananca
de fapt mananca numai carne...dupa un castron cu ciorba cu carnitza in ea mai baga si o pulpitza la gratar 
Auzi 12 kg
la 7 luni
Doamne feri!!!
Uite de-aia devin copii nostri obezi de la varste fragede !!! Ntz ntz ntz....

noi
un fulguletz
un pepenash
violeta29 spune:
FLO,greu de tot cu pareristii, ce sa-i faci cred ca trebuie sa incercam sa-i ignoram pina la urma
TURTURICA, si noi suntem nediversificati si mai sunt cateva fete, asa ca stai linistita, nu esti singura
Am vazut poze multe si frumoase cu pepenasi
, nu te mai saturi privindu-i
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
iriss27 spune:
flo1980 eu i-am dat fetei sa manance pasat cu blenderul la inceput, pe la 8 luni am inceput sa ii pasez cu furculita, si tot atunci ii puneam pe masuta legume cubulete fff bine fierte si le lua ea cu mana si la baga in gura; la 1 an si 3 luni am mancat sinugra cu lingura supa, acum mananca perfect, rareori da pe ea
deci eu zic ca nu e probrolema sa ii dai la inceput mancarea fina, important este sa progresezi, sa nu ramai la acelasi stadiu
ei vor sa descopere lucuri noi si atunci trebuie stimulati, nu iti imaginezi in ce hal era pe jos cand manca la inceput cu lingura, dar toti eam extaziati, o aplaudam, o laudam, ca deh, aunt progrese marunte, dar importante pt ei
despre kg eu cred ca sunt in top, am 82.2 (azi dimineata) si as vrea sa dau 20 kg, oare e posibil? eu am reusit sa slabesc acum dupa a 2 -a sarcina, am venit cu 90 din maternitate ... la Yvo in schimb, a fost jale am pus vreo 5 kg pana am inceput diversificarea ei
eu oricum acum mananc destul de mult, nu stiu cum am reusit sa dau jos asa mult, inca mai sper sa mai dau, sa arat si eu a om normal, nu a butoi ambunat 

eu am tot tinut dieta montiganc, mi se pare usor de tinut, nu prea ai restrictii cantitative ... doar la combinarea alimentelor, seamana ceva cu superdieta propusa de cami, sunt detule subiecte pe forum pe tema asta ...
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy ankalaura multumesc mult |
eu cu suzeta l-am obosnuit punandu-i sab simplex pe ea. ca nu o accepta altfel. acum o tine ,mai ales cand se pregateste sa faca nani.cand adoarme, o arunca singur. Nu stiu daca e bine sa nu , dar il linisteste mai mult decat orice altceva. Nici in brate nu ii place mai mult.
in rest...rabdraaaaaaaaaaaaaaaare!
succes.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
SunSmile spune:
Vazut poze cu Amisoara meeea draga si maaaare! Stii sor'mea, nu-ti mai zic prea multe. E pur si simplu superba si atat! Manca matusa pi ea!
Turtu sanatate sotului si acomodare usoara tie! Nu, n-am pus lista nicaieri dar o s-o fac, pt ca nu e mare branza! Mie imi place ca am inceput tarziu, era foarte pregatita fata mea, plescaie precum porcul mistret si a invatat sa inghita imediat!
Moni ia nu mai rade tu de mine, da?:) La cat de schija eram inainte, 53 de kg sunt muuuult. Uita-te in poze sa vezi fulga...
Vio sarmale nu i-am dat da' niste racitura daaa
. Glumesc, evident. Ei, sunt ciudoasa ca n-are 12kg si d'aia:))). Succes la invatat!
Adri succes si tie!
Andreuta multumim pt capitol! Cum mai sunteti?
Eliza imi pare rau ca aveti si voi dermatita. Noi n-am observat sa aiba pusee dupa vaccin, le are pur si simplu la intamplare asa.
Cris sanatate multa si tinem pumnii sa nu ia si Mihaita!
Noi azi in parc eram singurele, m-am simtit ca in filmele sf. Chiar nu era de neiesit...incep sa ma simt denaturata!:)
Am pus poze, ca tot promit de cateva zile!
Pupam gasca
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
ankalaura spune:
SUN - si pe mine m-a mirat azi ca era parcul pustiu... Ce e drept, era frig, dar asa frumos ca era soare!
diarux spune:
IE-te IRISS cum recupereaza! Bun asa, ca de cand nu mai scrisesesi...Asa mai invat si io cate ceva de ici de colo. 
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
moni_or spune:
SUUUUUUN, sunt superbe pozele!!! Ce sa mai, ca atatea as avea de comentat. De unde ai costumasul ala frumos de renisor? Ce frumoase nasici, ce frumos patut la bunici, ce frumos brad si mai ales CE FRUMOASA MAMICA!! Sunteti superbi in poza de Revelion, nu mai zic nimic de apelativele gen "balena" ca esti o cauza pierduta
Da auzi, musai trebuie sa-i mai faci un fratior sau o surioara Theei, ca de data asta cred ca ai fost in concediu la concepere, e xerox dupa tati. Si comentariile ca de obicei mortale, cel mai mult mi-a placut cea cu coletul din pampersi pt. mami 
MADA, am vazut si renisoara ta scumpa, deci banuiesc ca de pe acolo are si Theea costumasul de ren
Ce ochi are Amira? Verzi, albastri? Ca e o culoare tare deosebita. 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Mitzi76 spune:
Ola fetele! Mama ce maraton am tras sa va prind din urma. Am avut laptop-ul deschis de azi de la 7 dimi si citeam cate un pasaj, da sa va ajung, neam! Acum sunt car de nervi ca ma baraie unul cu bormasina de cateva zile si nu mai rezist!
La multe lunitze puilor nascuti zilele astea. Sa le dea Dumnezeu sanatate!
Iriss parca tu ziceai ceva de chiloti care se refolosesc. Eu am asa ceva, dar i-am primit din state si pe eticheta scria ca sunt pentru training cand vrei sa incepi sa il inveti pe bebe la olita. Sunt ca niste chiloti normali, dar au un somoiog mai gros la fundulet si in fata.
Suzeta am mai scris despre asta, dar e bine sa ne reamintim. Luca, cel mare, nu a vrut cu nici un chip suzi si a supt degetul. Am avut probleme la iesitul dintilor, caci plangea foarte tare, desi ii dadeam cu calgel. Mijlociul, David, a luat suzi si nici nu am stiut cand i-au dat dintii. Nu a plans niciodata noaptea, a fost cel mai cuminte bebe pe care l-am vazut in viata mea. Toma e la fel ca Luca, dar el nici macar degetul nu-l baga in gura. Avem nopti si nopti. Unele le facem albe, in altele nici nu zici ca am copil.
Somnul La Toma functioneaza leganatul pe picioare, cu muzica la telefon (ceva rock, gen U2 sau One Republic). Insa daca are o indispozitie, nu doarme pana pe la 1 -2 noaptea. Daca ma opresc din leganat se trezeste. Au fost dati cand am inchis toate luminile si a stat in patut si a vorbit singur pe la 3-4 dimineata. Nu stiu de ce face asta, el mananca doar piure de legume la biberon, ca deocamdata lingurita nu il tenteaza si plange cand ii dau cu ea. Nu stiu daca e de la burticam dinti sau de la raceala, ca e un pic fornait.
Statul in fundulet Eu am lasat copiii sa se ridice singuri. S-au asezat singuri in fund cand au fost in stare. Luca s-a ridicat in picioare la 6,5 luni si la 10 a mers. Nu l-am fortat niciodata. David mi-a mers abia la un an si doua luni. Pana atunci a mers in genunchi si facuse niste talpitze tari in ei. Toma se poate intoarce pe burta, am vazut ca stie sa se puna si de pe burta la loc pe spate, insa nu prefera sa faca asta. Ii place sa stea in patut si sa apuce jucariile sa le roada si sa se certe cu ele. Vorbeste de zici ca e orator!
Cartofii dulci Ce trebuie sa scrie pe eticheta daca ma duc sa iau? Cartofi dulci sau patate? Nu sunt astia napii? Nu am vazut pana acum si vreau sa iau si eu. Am incercat sa intru pe link de la Ooka si nu a mers.
La dosar CIC eu ma duc miercuri, ca am adeverinta gresita si nu am observat la timp.
Cam asta pe azi. Sper ca maine sa va prind mai usor din urma! Va pup
Edit: Nu am apucat sa vad pozicile noi, sunt stresata de bormasinistul naibii!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com