Pepenasi de iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Atb, Vio, spor la invatat si bafta multa la examene.. EU nu as fi in stare acum sa invat,,,cred ca mi se trage si de la raceala...

Flo, multumesc...Spor la curatenie...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

IRISS - ti-am trimis adaugare, ID-ul meu e ca si aici Cum sa nu stiu blocul cu BCR-ul, stai deci cocotata pe bancile mele

BABYBOY - sunteti intr-o situatie naspa... Inteleg ca tot asa ai procedat de cand ati venit de la maternitate? Nu prea am ce sfat sa iti dau, nici a mea nu a vrut suzeta la inceput, dar apoi a acceptat-o. Avem din cele de cauciuc (de silicon nu vrea nici acum), tesite, de la NUK. Presupun ca suzetele le-ai luat corespunzatoare varstei... adica cel mai mic numar... Cu nani in brate...
AICI, metoda de adormit copiii N-am incercat-o, dar sigur merge daca esti persistenta.

De ce tii neaparat sa ii dai suzeta. Fiica-mea nu a vrut deloc suzeta, am incercat vreo 5 modele. Chiuprile copii care nu iau suzeta vor fi mai inteligenti si isi vor stapani mia bine emotiile ... io stiu?! In schimb, pe la vreo 4 luni a adoptat 2 degete pe post de "pipa" si acum nu adoarme fara ele.
David a vrut suzeta cred ca din prima incercare, a fost f incatat. Un alt paradox la el, desi suge de la san, suge si suza, din bibe nu suge. Sta cu gura deschisa si plimba tetina cu limba ... daca mai strang de tetina sa mai curga ceva inghite, dar altfel nu. Cum naiba sa il invat sa ia si bibe?
Succes!

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Cris insanatosire grabnica
atb,vio spor la invatat si bafta la examene

Am poze cu:

Maria in patru labe;Ami renisorul vesel;David si Yvone de iriss;David Andrei de lcazangiu imbracat in Mos Craciun;Toma Paul cu cei 2 fratiori ai lui;Matei(ana a) cu jucaria muzicala;Luca Andrei (moni or) care a petrecut cu bunicii;

s-a trezit bebeblina ,revin

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ptiuuu ce renisor frumos are Mada!

Mey, dar ati crescuuut, nu gluma! Cati cm mai are acum?

Vazut si Ralucutza cu prietena...vesele, vesele, dar in spatele lor era sticla de JB

Tecky ti-ai indreptat parul cumva?

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumesc de raspunsuri in legatura cu somnul.
o sa incerc sa o invat singurica dar ma ia groaza ca plange atat de tareee. totusi noaptea, cand se trezeste ptr papa, mai adoarme si singurica in patutz daca nu adorme in timp ce papa dar inca nu e o regula, mai degraba accidente

CRIS sanatate multa!

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Ana, daca e asa eficient mopul tau, nu-l trimiti si la mine ?!

Cristina, programul meu, deocamdata e asa de ok, sa nu ma sperii si sa le spun ca stau 2 ani acasa... oricum acum ar trebui sa ma documentez pt un articol, dar e mai interesant sa stau pe forum si sa va citesc pe voi!

Moni, de slabit am slabit in vreo 3-4 luni si am renuntat in perioada respectiva la dulciuri, paine, paste, cartofi, orez si ce e important la mine sa nu mananc dupa ora 18.

Iriss zilele trecute si eu ma plangeam ca Filip nu vrea biberonul, sfatul lui Biri a fost sa incerc mai multe feluri de tetine si intr-adevar i-a placut una de la Tommee Tippee, dar si asa abia a papat 30 ml, oricum am considerat ca e un progres.

Atb, Vio bafta la invatat!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Ptr fetele care vor sa slabeasca:

BAFTA LA SLABIT

ca tot suntem la laudat pepenasi-Daria se intoarce singura pe burtica,are momente cand se intoarce si incepe sa maraie ca vrea inapoi pe spate,se pune pe burta impinge in picioruse si cade cu fata in canapea si se tareste asa in pic; bagam piciorusele in gurita,bagam si sosetele si le scoatem din piciorushe ca nu ne plac ,daca prinde ceva in mana repede sa bage in gurita,daca ne vede ca mancam ceva incepe sa maraie sa-i dam si ei,vrea sa scrie la tastatura calc(apasa si ea pe butoane),in fundulet sta doar sprijinita dar doar asa cat sa facem poze,o pun in patut intr-o pozitie o gasesc intr-o parte,pe burtica or in diagonala,nu gangurim prea mult dar spunem prrr.... si facem balonase, radem in hohote si de o saptamana chiuim si tipam cat e ziua de lunga

a adormit la loc ma duc sa pap

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

S-a incheiat si la mine prima zi de servici. Zic zi, dar e juma' de zi. Oricum e naspa, cred ca si Mara ma simte ca-s nemultumita c-a trebuit sa revin la job, c-a fost miriita rau de tot, azi noapte s-a trezit la 3, la 4, la 5 si la 6 dimineata, asa ca acuma mi-s varza de oboseala. Barbatu-meu e racit cobza si s-a izolat in dormitorul de oaspeti, deci s-au adunat toate cum e mai bine

Dar sa revin.
sunu, da, venim la sfirsitul lunii, dau sfoara in tara in saptamina de dinainte sa stabilim cum ne putem vedea. Ce bine ca merge bine diversificarea, imi dai sperante ca e ok daca asteptam pina la 6 luni. Ai pus undeva schema de diversificare pe care ati primit-o? Ca n-am citit tot ce s-a scris in perioada sarbatorilor
gabriela, si Mara adoarme la tzitzi, nu ma ingrijoram ca ma gindeam ca o sa-i treaca, dar acuma m-a speriat marimar. Adina, tu cum faci ca sa nu plinga daca il pui semi-adormit la culcare? Ca eu am incercat treaba asta si plinge de mama focului, asa ca o iau, o mai pun la tzitzi si adoarme, iar eu ma resemnez. N-am inima sa o las sa plinga, ca plinge rau de tot daca o pun la culcare de la tzitzi.
ooka, si noua ne-a zis moasa din sat sa dam cartof dulce, la fel cum zisesi si tu, asa ca o sa-i dau din asta in loc de cartoful clasic.
kilograme: si io mai am de dat jos vreo 4, dieta nu tin ca nu poci si oricum alaptez. Merg la sport. De miine, of course
M-am apucat de abdomene ca nu-mi place ce burta am, sper sa ma tina.

Si-apropo de alaptat, mai e careva pe lapte si nediversificat? marimar, parca tu ziceai ca in feb incepeti diversificarea? Cind plecati in vacanta?

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Cristina, Kamelya, Eliza multumim, sa fie!
Cris, pup fata sa se faca bine si sa nu-i dea si lui Mihaita!
Vazut printesa de Mada, scumpa rau! Asa marisoara pare!
Thea pe unde a disparut? Hmmm... Sunuleeeee!!!!
Si la voi merge netul ca o cizma?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am venit si noi de la plimbare, ce frumos e afara!
ATB, de azi declar si eu deschis sezonul la invatat.Si eu tot noaptea, ca ziua nici o sansa, poate doar dupa ce-o veni mama. Spor la invatat
BABYBOY nici fetita mea nu vrea suzeta, eu am tot insistat a luat-o doar de douia ori, o data chiar a adormit molfaind la ea, apoi s-a rupt filmul, in schimb are o vacuta de la chicco si ii suge urechile
ANKALAURA , si io credeam ca azi e sarbatoareBeuy io cu suzeta de cauciuc inca n-am incercat, oare unde mi-o fi fost capul? Ia sa vad poate aia-i place
SUN , hai ca asta cu ciorba a fost chiar de groaza, lume nebuna nu alta.Auzi da sarmale i-ai dat fetii de craciun? Ca poate de aia n-are si ea 12 kile
CRISTINAKAMELYA ELIZA

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput