Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
Marina_1609 spune:
multumim tuturor pentru urari!
azi e Boboteaza? ca eu deja am pus o masina la spalat. dar e pacatul ei ca nu am spalat eu ![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
M&M spune:
MAINE E BOBOTEAZA!!!
EU sunt pirn zona, racita cobza...AM fost ieri sa ne plimbam prin Herastrau si, bineinteles ca eu m-am imbracat de parca afara era primavara nu iarna..

Serbanica, Eliza, cu un asa program m-as intoarce si eu la seriviciu...
Asa as vrea si eu, dar nu se poate...
Parca si Rontzy incepea de azi serviciu...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
ioana spune:
Va multumim mult pentru urari!!! tare e maraita astazi, cand implineste 6 luni, poate ii iese un dintisor, ca nu avem nici unul (baiatului i-au iesit la 7 luni, deci nu ma grabesc).
La mine abia acum a inceput vacanta: a venit bona, baiatul este la scoala, alta viata, am si eu timp sa ma loghez pe DC!
Despre kg: nici mie nu imi vine sa cred cum am ajuns la 67!!! Eu, care numai atunci cand am fost insarcinata am trecut de 60 de kg! Si dadusem jos asa de frumos dupa nastere, practic ajunsesem la 60 (de la 58, cu cate am plecat la inceputul sarcinii)... M-am ingrasat mai mult in ultimele 2 luni, de cand e mai frig si stau mai mult in casa. Deocamdata nu fac nimic, alaptez in continuare, incerc sa ma mentin macar, sa nu trecd de 70. Vad eu la primavara ce fac. Si eu tot asa, fara cura, doar cu multe fructe cand mi-e foame, cu apa si multa miscare (mers pe jos, e singurul sport pe care il pot practica).
Numai bine va doresc.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura FLO - nu sunt eu mare religioasa, da' azi nu o Boboteaza? Cica nu se spala |
Pai nu e maine ? si pe 7 sf. Ioan????

noi
un fulguletz
un pepenash
MissJJ spune:
Asa mai trec pe aici am reusit sa pun niste poze noi pe picasa daca vreti sa vedeti pepenasa. Fug la treburi ca mai am o multimea de rufe plus vreau sa fac si o supa cu multe legume azi si niste paste cu sos cu, cascaval si ceva desert inca nu stiu ce sa fac bun.
Am vazut si noi pozele super faine avem niste pepenasi minunati am vazut-o si pe Maria fata mare si frumoasa.
Pupici pt toti pepenasii scumpeii si mai revenim cand ne permite timpul.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ankalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui flo1980
Pai nu e maine ? si pe 7 sf. Ioan???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noi un fulguletz un pepenash |
Asta ca sa vedeti cat ma pricep! Toata viata am crezut ca Boboteaza e pe 5!

Ioana, Moni - si eu sunt tot in grupul celor incapabile de orice fel de dieta, precum si de sport... Hai sa zic ca sport as mai face, numa' sa nu ma pui sa alerg, dar cum n-am timp... Plus ca acum mi se pare ca obosesc asa repede... N-am avut niciodata asa surplus, in afara de sarcina... Mi se pare ca sunt o balena halterofila (ca sa citam un clasic in viata)
Deci solutia e infometarea.... Ma rog, la mine merge sa ma ocup cu orice, numa' sa fiu ocupata, si sa uit sa mananc, sau sa mananc 2-3 gref-uri pe zi... Garantat slabesc
atb spune:
Moni, trimite si la Cluj zapadaaaaa!!!!
Vio29, si tu te apuci de invatat? Bafta multa! Eu m-am apucat de ieri, dar nu reusesc in timpul zilei, numai noapteaa, dupa ce adoarme fii'miu, adica azi noapte am invatat de la 11 la 3 jumate. Azi, ca niciodata, Nicholas a dormit de-amiaz aproape 2 ore, el care nu dormea numai intre 30 si 45 de min. De stiam, invatam si-acum dar ma tot asteptam sa se trezeasca din minut in minut.
Fetele si eu zic ca intru la cura de slabit, da acuma nu dati cu paru' cand va zic ca eu vreau sa ajung la 52, ca pt. mine 60 de kg cat am acum e f mult, nici cand m-am intors acasa de la spital n-am avut atat.
Daca va zic ca de Craciun am purtat o pereche de pantaloni de gravida...
. Ca daca as fi purtat pantaloni normali as fi facut cu nervii la cat de tare ma strang in talie. Va urez bafta tuturor sa ajungeti la cate kg doriti!
Zilele astea ma interesez si eu cum e pe la noi cu completarea doasrului pt indemnizatie.
Ana_a, ce scumpi is puii tai!
Cred ca-ti fac viata plina!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
baby_boy spune:
ankalaura
multumesc mult
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu
flo1980 spune:
Ana_a sa nu mai zici ca nu ai ajutor la curatenie! 
Cristina26
sanatate multa!
Bey da fimiu'asta mic nu ma lasa delocccc, doarme 10-15 min. iar se trezeste

Anka

noi
un fulguletz
un pepenash

Xenia (9.07.2008)