Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
mai...pana acum vad ca e bine cu cura...asa-mi place ca la cura asta nu simt foamea....![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
MissJJ spune:
Buna fetele!
Bine v-am gasit in noul an. Multumesc mult fetele ca ati deschis capitole cat eu nu am fost pe metereze.
Si multumesc mult Diarux si Flo stiti voi pt ce. Chiar nu ma asteptam.![]()
Sper ca ati petrecut bine am mai citit din urma asa pe sarite cat am putut am sa pun si eu poze noi cand reusesc acuma suntem in curatenie si trezirea la realitate de dupa sarbatori asa ca revin cand reusesc.
Multi pupici la toata lumea!

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ElizaClara spune:
In primul rand La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Prima zi la servici pt mine nu a fost prea interesanta, am pierdut timpul bineinteles, timp pe care as fi vrut fff mult sa il stau cu puiutul meu, dar asta e... cel putin am plecat in jurul orei 12 spre casa.
Moni esti o draguta
, chiar ma gandeam ca acum 10 ani eram si eu ca studentii mei de astazi. Kg nu am prea multe in plus, cam 4-5 sa fie, dar deocamdata mai astept cu cura de slabire, probabil pana dupa ce incepem diversificarea lui bebe. Daca tu si Serbanica aveti nevoie de sprijin moral pe perioada curei de slabire, spuneti si va incurajez ca doar stiu si eu ce inseamna cura (am slabit 19 kg in urma cu 2 ani).
Vio
.
Sun ai vazut bine, din pacate si Filip are DA, ma asteptam sa aiba un teren alergic, sa il mosteneasca pe tata-su (doar e sotul meu in talpi). Le invidiez pe colegele mele care habar nu au ce inseamna anemia hemolitica, capul plat, DA si sa speram ca doar atat. Thea cum a reactionat dupa vaccinuri, ma refer la dermatita, ti s-a parut ca s-a manifestat mai sever decat de abicei?
Bafta fetelor cu depusul dosarelor!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
ElizaClara spune:
Scuze, din greseala am scris 19 in loc de 10 kg slabite.
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
ankalaura spune:
IRISS - ti-am trimis adaugare, ID-ul meu e ca si aici
Cum sa nu stiu blocul cu BCR-ul, stai deci cocotata pe bancile mele ![]()
BABYBOY - sunteti intr-o situatie naspa... Inteleg ca tot asa ai procedat de cand ati venit de la maternitate? Nu prea am ce sfat sa iti dau, nici a mea nu a vrut suzeta la inceput, dar apoi a acceptat-o. Avem din cele de cauciuc (de silicon nu vrea nici acum), tesite, de la NUK. Presupun ca suzetele le-ai luat corespunzatoare varstei... adica cel mai mic numar... Cu nani in brate...
AICI, metoda de adormit copiii N-am incercat-o, dar sigur merge daca esti persistenta.
Succes!
flo1980 spune:
Hai buna ziua si bine v-am gasit la un nou capitol!
La muti ani sarbatoritilor de astazi: Ilinca, Lucian, Sofia!
Am terminat si eu de aspirat si 
mai am de facut
dar sa adorm strumful mic ca pe al' mare l-am pus la somn....
Suntem bine sanatosi, maine mergem sa ne vaccinam de 6 luni ca am ramas restanti de anul trecut....
Merg sa recuperez!

noi
un fulguletz
un pepenash
moni_or spune:
La Oradea ninge ca-n povesti
CAMY, multumesc pt. dieta, dar pe mine nu m-ar tine nervii. Nu stiu, eu pur si simplu nu pot tine diete din astea ca la carte, la mine merge sa ma infometez si cand mi-e pofta de dulciuri sau mancare consistenta sa bag mere sau alte fructe sau sa beau apa. Bine, o masa de mancare gatita tot am pe zi, ca nu vreau sa lesin.
Eu vreau sa slabesc de la 66-67 pana pe la 58 macar, ca nu mai am vise erotice de a avea 55 kg ca in zilele bune 
ELIZA, eram muta de admiratie la cele 19 kg slabite de tine, da tot te admir si daca au fost 10, ce n-as da sa dau eu jos 10 acum...
SUN
stim, esti o purcica, halterofil, copac secular etc si ai vreo 53 kg, asa-i?
Multumim de aprecieri pt. Luca si
ca nu ne-o arati pe Thea.
Mi-e groaza cand ma gandesc ca trebuie sa depun iar tot dosarul, dar eu cred ca difera de la judet la judet, inteleg ca la Bucuresti voi n-ati depus adeverinta de venit, eu am depus deja ca la Oradea se cerea si inainte, da de le vine mintea la cap si nu mi-o mai cer. Speranta moare ultima.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
kamelya spune:
LA MULTE LUNITE
ILINCA (IOANA)
lUCIAN (MADINA71)
ANA SOFIA (MARINA 1609)
citesc cap trecut si revin
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
bufi spune:
La multi ani!
sa avem un an bun, bebei sanatosi si numai bucurii
fetelor merge forumul foarte greu si nu pot sa citesc...ati discutat ceva de legea mamelor?
cum se aplica pana la urma?
se depun aceleasi acte la dosar?
daca imi depun dosarul acum in ian, indemnizatia vine incepand cu data depunerii?
daca am omis ceva de intrebat va rog sa-mi mai spuneti voi?
multumesc!
bufi