Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
mcoca spune:
La Multi Ani si numai bucurii in noul an!
Venim si noi cu vesti noi. De 2 sapt am inceput diversificarea si merge bine. Am inceput cu piure de fructe (mar, para, caisa) la pranz, cam 5 zile, si apoi am introdus si piureul de legume (morcov, anghinare, dovleac, fasole verde, brocoli). Merge foarte bine. Doua zile mancam o leguma galbena, apoi una verde 2 zile, una alba etc. DE azi am reinceput cu morcovul, si cand terminam prima serie de legume, bagam si alte legume. In general in prima zi mananca mai putin, dar in a doua zi mananca juma de borcanas. La noi singura masa diversificata este pranzul si nici aia total, ca dupa mai si suge un pic. Asa o vom tine toata luna si api vom introduce iaurtul si branza dulce.
De cand am inceput diversificarea a luat 330g, si sunt mai mult decat multumita, asta dupa ce in luna a sasea nu a luat decat 120g
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Tecky spune:
Am vazut poze cu Ami a lui Mada care este o frumoasa si ma bucur ca seamana cu mami.
si micuta Thea a lui SUN care are o familie minunata si o colectie impresionanta de incaltaminte.
Eu am primit azi cadoul pe care l-am castigat cand va tot bateam la cap sa ne votati poza.
Am castigat un set Divine de la Oriflame:parfum,spray,pudra cu sclipici pt corp si lotiune de corp si un breloc,un pix si o bricheta inscriptionate cu numele sitului care a lansat concursul.
Camy ms pt superdieta.
Cristina ce nasol ca ai racit.
sa fuga la altcineva raceala.![]()
Flo eu am parul drept,mi-l fac eu cret de obicei.
Va pup
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux IE-te IRISS cum recupereaza! Bun asa, ca de cand nu mai scrisesesi...Asa mai invat si io cate ceva de ici de colo. ![]() Ruxandra, binecuvantata si Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story |
Multumesc pt incurajari, sa vedem cat ma tine. Sper sa aflu lucruri interesante de la voi si am sa va impartasesc si eu din experienta mea.
Apropos de statul in fund , fiica-mea la 8 luni a stat prima data in fund. am fost cu ea si la neurolog, a vrut sa ma sperie (intarziasem cam juma de ora din cauza traficului si cred ca era enervata), mi-a recomandat kineto. Am facut vreo luna cred. Dupa kineto a stat f repede in fund, ba chiar s-a ridicat si pe patut. Dar de mers, abia la 1 an 3 luni si 2 saptamani. Ne-a carat de mana cred ca vreo 2 luni, eram terminati de spate amandoi. Eu eram si gravida si dihania de copil nu vroia decat cu amandoi de mana, nu se putea doar cu tata. Asa am luat eu in a 2-a sarcina doar 8 kg

Eu capoasa, am ridicat spatarul la carut de pe la 4 luni (ca deh, vroia copilu sa vada afara) si am tot pus-o in fund de pe la 6 luni, LUCRU FFF RAU, acum ea nu are scobitura la coloana spre interiorul burtii (nu stiu cum sa explic altfel), are vertebrele in afara.
Un alt lucru rau pe care l-am facut cu ea, am pus-o in premergator (cand s-a ridicat in picioare). De ce rau, pt ca merge cu laba picioarului spre interior si mai mult pe varfuri.
Am fost cu ea la ortoped acum vreo 2 luni, concluzia, muschii ff lenesi, se recupereaza cu inot, balet.
Asta am facut eu rau cu Yvo si imi pare fff rau, sper sa nu aiba probleme mai tarziu. La anu (daca nu chiar din vara asta) incepem inot.
Deci, va rog din suflet nu va chinuit copiii pt ca asa sunt standardele, nu seamana unul cu altul, sa nu va para rau si sa nu aiba repercursiuni asupra sanatatii lor. Probabil ca va ganditi ca voi nu veti pati asa, asa am zis si eu, nu aveti de unde sti ce fel e copilul vostru.
AI vostri copii in cat timp au invatat sa manance cu lingurita? Al meu inca nu a invata, nici nu ii dau zilinic (el are doar cereale in meniu) si cum el este destul de gras, ii dau mai rar. Yvo a invata cam in 2 saptamani. Dar cum copii mei sunt extrem de diferiti, nu stiu la ce sa ma astept de la Dav. NU cred ca sunt 2 lucruri care sa le faca la fel ei 2.
ankalaura am fost si eu azi in parc, cam frig si cam pustiu, ai dreptate ... cred ca mai erau doar 3 mamici cu copiii asa de mici ca Dav.
Va pup si va doresc toate cele bune.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
mcoca spune:
Iriss, Maya a invata ultra repede sa manance cu linguritza, dar de pe la 4 luni am inceput sa-i dau linguritza sa se joace cu ea. La 6 am inceput diversificarea.
Stat in fund : Maya sta de la 5 luni, singura. Nu dati cu rosii, se ridica singura in bouncer si statea in fund, nu mai dorea sa stea rezemata. Asa ca am ncercat, am pus-o si asta a fost.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
kamelya spune:
INTREBARE:CAND DATI PIUREUL DE LEGUME LE DATI SA BEA APA SAU CEAI ( adica cateva lingurite de piure un pic de apa,iar cateva lingurite piure samd ) sau dupa ce a terminat piureul le dati un pic de apa? eu ii dau un pic de apa dupa ce papa piureul
ma duc sa fac baie buburuzei
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
MissJJ spune:
Pfiuu inca n-am terminat da nu mai am mult, macar maine si poimane stau ca is toate facute numai niste papa rapid si gata.
Eliza, TUrtu uff greu cu serviciul da ce sa facem trebuie. Pupici sa va acomodati cat de rapid cu noul program.
Moni si la mine target-ul ideal e de 55 am 70 ca na au fost sarbatorile ca reusisem sa slabesc oleaca da am calcat cam stramb da oricum pana in aprilie am target de 60 si dupa aia cat reusesc si cum.
Legat de zapada a nins si la noi prima data pt anul asta anul trecut a nins in martie.
Bine n-a tinut tare mult a nins in timpul noptii si era totul alb da s-a topit rapid da iar e cu minus poate mai ninge si la noapte, in scotia cica e dezastru de la zapada da na aici la noi in sud cam greu cu zapada.
Marina hai ca esti simpatica cu masina de spalat.
Da sa stii ca de ex evreii cand au sabatul pun menajera sa puna lucruile la spalat si daca ea stapana cica nu stie ca le-a pus nu o considera pacat ca la ei tot asa nu se spala nu se vb la telefon etc de sabat.
Ioana hmm 67 e bun fatza de la mine cu sarcina cu Ari am ajuns la 83 acuma cu Ami tot cam asa deci e clar tre sa ma cam dau peste cap sa reajung in forma.

Anka si la mine merge infometarea da asta numai pe perioade lungi adik sa o tin asa vreo cateva luni sa slabesc efectiv.
Kamelya, Flo, Atb, Sorelix, Moni, Tecky multumim de complimente.
Moni is mai spre albastru inca nu e clar ce culoare vor fi is un fel de albastru inchis da se mai schimba, a lui Ari erau tot albastru inchis da apoi s-au deschis tare dar a lui Ami is mai tulburi asa au mai multe nuante.
Cm nu stiu cat are am zis ca o masuram in seara asta ca si noi suntem curiosi.![]()
Mitzi aici sweet potato e ca un cartof asa mai lunguietz cu o coaja maroniu inchis si carnea e portocalie sunt f buni copti in cuptor si apoi scoboit miezul si pasat la bebeii, ii coci in coaja curatati bine in prealabil si uscati cu prosopul si ii intepi putin cu furculitza. Daca va intereseaza am o reteta de la mister JO de supa cu chorizo si cartof dulce delicioasa.
Vicky sa va fie de bine diversificarea si spor in continuare.
Turtu si noi tot nediversificate suntem mai asteptam putin incepem incet incet.

Kamelya aici zice sa le oferi si si ceva de baut apa in genere fiarta si racita.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ankuta_1982 spune:
Multumesc fetele de raspunsuri si de complimente!
Am o intrebare pt fetele ce mi-au recomandat orajel, unde il gasesc? ca am cautat azi la 2 farmacii, si au zis ca nu au auzit de el!
ankuta
dia_filipas spune:
Salut fetele!
LA MULTI ANI!!
Vad ca iar am ratat catdeva capitole, da' am tot avut preocpari... 
Noi suntem bine,
AVEM DINTISOR!!!
Nu e iesit de tot, dar se vede, si se simte cand il loveste de lingurita. Nu a avut cine stie ce simptome, dar a facut diaree, a miorlait putin si a avut temperatura de 37,44. Stiu ca nu e temperatura, dar a fost mai calda ca de obicei...
In rest, chiuie fooooarte mult, dimineata se trezeste si chiuie in patut cate o ora...la sfarsit plange si abia atunci ma duc sa o iau sa o pun cu noi in pat, unde mai chiuie putin
.
Eu ma gandesc sa-i introduc branzica in meniu...da' nu stiu cand e mai bine sa i-o dau, seara sau dimineata?
Imi mai ziceti va rog cum se face?? Pliizzz, ca am uitat sa salvez cand s-a discutat.
La noi diversificarea e ciudata, ca nu avem un program sau orar strict
, ci in functie de cum ne trezim, cat ne lalaim la schimbat si giugiulit, cateodata adoarme dimineata inainte sa apuc sa-i dau papa, iar seara depinde de ce program avem, cand se trezeste din somnul de dupa masa...in fine, e cam haos, cred ca tre sa ma organizez mai bine, ca deocamdata mananca doar 2 mese: fructe dimineata si legume seara. Oricum bea lapte intre mese si inainte de culcare. Nu stiu cum o sa ma adun, ca eu din fire is delasatoare si imprastiata...
Scuze ca nu nominalizez, da nu am prea citit din urma
, in schimb va
pe toate!
Fug ca tre' sa desfac bradul si sa impachetez haine & alte house wife stuff. O seara placuta, si sper sa intru mai des de-amu incolo! 
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
kamelya spune:
dia eu inca nu i-am dat branzica dar cand ii voi da va fi la masa de 10.00 iar pireul legumele le dau la 14.00
mada mercy dar ii dau dupa ce termina pireul sau pot sa-i dau si intre adica cateva lg de pireu un pic de apa iar cateva lg de pireu iar apa?
fetele diversificate voi cum faceti?
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
maitreyi spune:
buna seara 
eu sunt nitel prinsa cu apartamentul si de maine si cu scolile. azi pauza pt ca totul incepe cu o pauza right?
buuun...maine sau poimaine semnam pt primirea apartamentului
si dupa ne apucam de aranjat, mai trebuie 2 transporturi de mobila de la bucuresti, tapet, pictat, aranjat si instalat
azi i-am luat lu' baby o lustra cu o zana roz
baby meu iar nu mai vrea lapte dimineata asa ca de 2 zile dimineata la 9 papam cereale cu lapte cu lingurita. asa macar stiuca papa lapte. cele 2 mese de seara de lapte au ramas neschimbate. azi cand o tineam de sub brate ca sa stea in picioare s-a apucat de indoit genunchii si topaia ca o minge. bona ii batea din palme si fata se apucase de dansat de dimineata 
eu mai am putin si pocnesc...am 2 luni de cand nu mi-a venit menstra...ma dor toatecelea da' daca ma intreaba cineva ce ma doare exact nu stiu...ma doarecapul, asta e sigur...si am o pofta de dulciuri...am facut un test si a iesit negativ. maine ma duc sa imi mai cumpar unul...sa videm...chiar daca motive nu prea ar fi...
o seara faina sa aveti 
ps: vazut pozici noi cu bebelusi 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008