Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
lauramiron spune:
Naty, e sapunn special de bebe? Eu suspectez ca uleiul Mustela i-a provocat bubitele...si sincer nu as vrea sa incep s-o dau cu creme-medicamente.
| Citat: |
| citat din mesajul lui naty35 Eu pentru bubitele de pe fata (era si pielea foarte aspra) si de pe capusor, am fost sfatuita de medicul meu de familie sa-l spal cu sapun de la Eucerin - nimic altceva si pe fata (am inlocuit toate produsele de baita pe care le foloseam cu acest sapun). Seara dupa baita il dau cu crema de galbenele (numai pe fata). |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
elilov3 spune:
dandusa da ma mul si cand doarme bb noaptea...altfel se fac sanii pietroi si se umplu de duluri 
alra...pai numai la o mica umflatura te sperii
auzi gaina din tine...lasa ca trece cu antibiotic...desi am citit ca cel mai bun tratament e bb cu suptul sau mulsul
spiridushule tu ce mai faci cu tzitzile?
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
monicus spune:
Sunt bucuroasa ca am inceput o noua odisee, cea a cozanaceilor. O alta etapa.. dupa aceea alta etapa.. si tot asa...
Sa fie numai cu vesti bune si sa dea Domnul sa ne intalnim cu toate, cand bebei se fac maricei.. ce spuneti?
Sa fie cu sanatate si sa auzim numai de bine.
Va 
Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 dandusa da ma mul si cand doarme bb noaptea...altfel se fac sanii pietroi si se umplu de duluri ![]() alra...pai numai la o mica umflatura te sperii spiridushule tu ce mai faci cu tzitzile? eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() **************************************************** Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei. Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila. |
gata mah, am dezlegat misterul
acuma am si motiv sa plang
am uitat sa bag mancare ain frigider
e ora de masa pt alex, si da-i ciorba, daca ai de unde
eli, sunt buna la dat sfaturi, da' crezi ca le urmez?????
ieri, m-a luminat dumenezu si le-am facut pe toate
comprese calde inainte de supt.... , muls dupa aia, gheata dupa supt....(moama, ce senzatii)..apoi masaj cu mastoprofen
antibiotic la 8 ore
paracetamol 3/zi + un algocalmin.... ca nu faceam fatza doar cu paracetamoale
activitate, nu gluma
acu nu mai fac febra.. zona e in continuare dureroasa, tare....
astept sa imi treaca... sa o iau de la capat peste 2-3 sapt
asta-i viata
ma duc sa vad ce fac in viteza de haleala
moama si ce buna era ciorba aia....... era facuta de sor-mea..... a fost ne-muncita de mine...d-aia n-am avut norok de ea
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
ginye55 spune:
Pusei si io o intrebare legata de Rotarix. Niciuna nu-l face?
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
spiridushule
zi asa peste 2 3 sapt iar incepem 
![]()
ginye nu stiu raspunsul la intreb ta....eu le voi face pe cele din sist de stat 
da pm cand mergi colosica sti tu 
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
babyzapi spune:
Gata! Am obosit
am bagat 2 masini de spalat, am calcat un teanc de hainute lui ebe, am dereticat prin casa si am spalat vase...si gata ca-mi ajunge si mie 
Ginye eu nu am raspuns ca nu stiu nimic de Rotarix...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
Ciufik spune:
Bun venit "cozonaceilor" in "cuptorasul" de la scutece! Sa se "rumeneasca" frumos si sa creasca mari si sanatosi, alaturi de mamicile lor.
Sunt o mamica de ian-feb 09 (ca am nascut in dec 08 e alta poveste
) si am intrat sa va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ati adresat la odiseea noastra.

cate o floare pentru fiecare mamica in parte

Andreea si Andrei
isaelena spune:
Mamiseli bine ca ne-ai pus la curent ca e vb de diversificare...ca e aberant sa incep diversificarea la 3 sapt!