Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
mamiseli_11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui spiridusul
azi ma manaca rau in c*&^% de obicei nu contrazic , nu dau afaturi... da am vazut montajul meu, cap-coada, cu sunet si m-a luat bocitul/melancolia/tristetea/supararea asta cu mucilagiu de orez, se numeste DIVERSIFICARE Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |
SI SE FACE DE LA 6 LUNI. ELI, DR ASTA A TA E CAM DUSA CU CAPUL.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
spiridusul spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui BraveGirl
io cumpar timp.... sa fac tot ce am in cap.... nu vreau mancare, nu vreau somn.... timp vreau, cafea in vena sa nu imi trebuiasca odihna+, HiHIHI...ar fi tare bine sa existe o reteta. As plati bani grei sa mi-o dea si mie cineva. ANUNT: CUMPAR ORE DE SOMN!!! ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu |
io cumpar timp.... sa fac tot ce am in cap.... nu vreau mancare, nu vreau somn.... timp vreau, cafea in vena sa nu imi trebuiasca odihna+,
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
mamiseli_11 spune:
Spiridusule am vazut un filmulet asa de fruuuummmoossss. Bocesc singura prin casa. Pupici multi mamica frumoasa, ce cadou frumos ne-ai facut tu noua!!
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 mie pediatra mi-a spus sa pregatesc seara un fel de mucilagiu din zeama de orez fiert (cca o mana de orez se pune la fierb si se lasa sa scada mult si o impreun cu laptele meu sau laptele praf dupa caz.....cica tine mai mult de foame si nu se mai trezeste...sincera sa fiu inca nu am incercat varianta asta bb sa reglat singurel are nopti in care doarme altele in care nu...acuma na...mai vedeti ce zic si fetele ![]() ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() **************************************************** Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei. Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila. |
Am incercat eu si nu e nicio diferenta: tot la 2-3 ore se trezeste cu aceeasi foame.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Alexa, Carmendu sunteti niste fericite fetelor cua sa program!
Barem Alexa e in top!
Trimiteti si voi niste retete de adormit copiii toata noaptea!
![]()
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Spiridusule am vazut un filmulet asa de fruuuummmoossss. Bocesc singura prin casa. Pupici multi mamica frumoasa, ce cadou frumos ne-ai facut tu noua!! ![]() Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
nu intelegeam de ce plangetzi voi.... pana nu am dat drumul si la sunet
am lucrat cam 6 ore pt alea 3 minute, dar a meritat. e foarte posibil sa fi ratacit vreo poza, pt ca tot timpul sunt cu bb in brate, si cu o mana e greu de lucrat
daca am facut asta, nu va suparati, dati un claxon...
am pus pozele cu bebei la cine le-a trimis... am zis ca e pacat sa nu le pun acolo... pot face modificari oricand, deci puteti trimite in continuare poze pe steliana@rodino.ro...... mai tarziu o sa sterg adresa de aici
nu am mai vanat poze la semnaturi, pt ca ... poate cineva nu vrea sa pun poza public... daca vreti, pot incerca sa pun cumva si id-ul, dar, poate vreti sa nu apara, asa, public
io va stau la dispozitie
acum, de ex, am nevoie de 10 min " de relaxare"... de-aia bantui
pe aici
gata.. va pup
cred....
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
dandusa spune:
bine v-am regasit mamici dragi
am o stare de-mi vine sa-mi dau palme...mi-am dat...da'n-ajuta...,tre' sa gasesc altceva
Crinuta ne-a trezit la 7 si apoi a adormit la loc...,noi in schimb ne luptam de ore bune...m-a cocosat...
Spiridus,
iar am plans...
Ramo,
pentru binele copilului tau,schimba pediatru...
Elilov,
mucilagiu de orez ar trebui sa ajute diareea...doamne ce dr...nu pot sa cred
vroiam sa te intreb...,tu te mulgi la 3 ore,chiar daca bb doarme?
pt cojite,ulei de corp...si pieptanat cu peria de bb zilnic
Familia stralucitoare
alra spune:
hai noroc si sa ne fie de bine dupa mutare!
eu am un pui de mastita, autodiagnosticata dupa discutia cu moasa si google. moasa cica e in dubii ca nu e tare la pipait ci moale, da e umflat si iritat, ghici ciuperca ce-i.
sfaturi moasa (apropos, mi-a venti acasa duminica seara, incredibil!):
- cald la san (io pun perna de ciresi) inainte de supt, rece dupa (rece nu imi place, ma doare, nu pun)
- varierea pozitiei de alaptat (!!!) ca bb sa poata suge din toate canalele
- uns sanu cu branza de vaci, lasat 20 de min si spalat la dus
opinie personala - antibiotice si antiinflamatoare, sunai la ala de familie sa vina sa imi vada sanii si sa imi dea retete.
gaina din mine zice ca il dau naibii de alaptat, dar nu o las sa puna inca stapanire
cand ma uit la san cum arata cu umflatura pe o parte imi vine sa plang. la propriu!
va las ca ma duc scurt la cumparaturi, apoi vin sa astept dr. mor de durere, am perna de ciresi sub brat. vreau antibioticeeeeee 
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
spiridusul spune:
citat din mesajul lui dandusa bine v-am regasit mamici dragi![]() am o stare de-mi vine sa-mi dau palme...mi-am dat...da'n-ajuta...,tre' sa gasesc altceva ![]() Crinuta ne-a trezit la 7 si apoi a adormit la loc...,noi in schimb ne luptam de ore bune...m-a cocosat... [ Familia stralucitoare |
si io, si io
am vrut sa imi dau o scatoalca... da' nu stiu ce e aia
ie-te asa: imi vine sa plang si sa rad in acelasi timp
cred ca acum realizez ca asta a fost ultima burta din viata mea... ca trebuie sa ma impac cu gandul ca sunt MAMA DE BAIETI....
nu vrea nimeni nasa la o fetita?
Fat frumos a crescut atat de mult, incat nu ii mai vin hainele
tre' sa scotocesc sifonierul dupa tzoale... cred ca de asta sunt asa suparata... ca mi-e o lene sa mut haine de colo-colo
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
elilov3 spune:
mamiseli de acord in privinta pediatrei...cica mai e si prof univ...sotul ii zice 'colecta' ca cica decat ia banii si fapte mai nimic....nu tu cantarit, masurat...ne intreba pe noi cat are deh doctori 
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.