Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 7

isaelena spune:
isaelena spune:
Fetelor fata mea se trezeste din 3 in 3 ore la papa...inclusiv noatea...nu stiu cum sa fac macar noaptea sa sara peste o masa...

manumanu spune:
manumanu spune:
 Da, as vrea si eu sa stiu cum sa fac asta... Stie cineva?
| Citat: | 
| citat din mesajul lui isaelena Fetelor fata mea se trezeste din 3 in 3 ore la papa...inclusiv noatea...nu stiu cum sa fac macar noaptea sa sara peste o masa... | 
manu
mamica de Anastasia si Radu

mamiseli_11 spune:
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui naty35 Vreau sa va pun si eu o intrebare....Care dintre voi a dat Infacol la bebe si nu a fost suportat de catre acesta. Eu i-am dat si m-am speriat ptr. ca facea crize mult mai puternice decat inainte. Nici nu manca de durere...se zvarcolea de nici nu puteam sa-i tin biberonul in gurita si am incetat sa il mai dau. | 
Nu am folosit Infacol dar e posibil ca unele produse4 de colici sa nu functioneze bine la bebele tau. La noi nu merge neam Sab simplex iar bonnisan e f bun.
Mihaela
 de
 de  Miruna Cosmina (13.11.2008)
  Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
 Babyzapi, da cerazette sunt anticonceptionale.
Amalia, multumesc pt detalii. Asa ma gandeam si eu sa le incep, ca dc astetp primul ciclu e posibil sa ma mut la Odisee din nou.
Ramo, eu nu sunt de acord cu substituirea laptelui cu ceai. Fiecare copil e diferit, el stie cd are stomacul gol si ii este foame. Dc plange de foame, trebuie laptic, nu ceai.Asta e parerea mea. La fel si cu cantitatea...doar nu o sa-i dau copilului mai putin latpte ca asa zic astia ca trebuie sa manance la o anumita varsta. Daca ea papa mai mult si se simte bine, nu da afara( bebelusii tind sa suga mai mult pt ca se simt bine la san, si apoi dau afara surplusul-asa face si mandra mea) nu vad care e problema. Doar la copilasii maricei, care au tendinta de obezitate li se face o dieta stricta.
==========
Corina  
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu

elilov3 spune:
elilov3 spune:
 mie pediatra mi-a spus sa pregatesc seara un fel de mucilagiu din zeama de orez fiert (cca o mana de orez se pune la fierb si se lasa sa scada mult  si o impreun cu laptele meu sau laptele praf dupa caz.....cica tine mai mult de foame si nu se mai trezeste...sincera sa fiu inca nu am incercat varianta asta bb sa reglat singurel are nopti in care doarme altele in care nu...acuma na...mai vedeti ce zic si fetele 

eliza mamica de inger Ionut Pavel  

si de 
  Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei. 
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui manumanu Da, as vrea si eu sa stiu cum sa fac asta... Stie cineva? 
 manu mamica de Anastasia si Radu | 
HiHIHI...ar fi tare bine sa existe o reteta. As plati bani grei sa mi-o dea si mie cineva.
ANUNT: CUMPAR ORE DE SOMN!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

Albumul meu

spiridusul spune:
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Babyzapi, da cerazette sunt anticonceptionale. Amalia, multumesc pt detalii. Asa ma gandeam si eu sa le incep, ca dc astetp primul ciclu e posibil sa ma mut la Odisee din nou. Ramo, eu nu sunt de acord cu substituirea laptelui cu ceai. Fiecare copil e diferit, el stie cd are stomacul gol si ii este foame. Dc plange de foame, trebuie laptic, nu ceai.Asta e parerea mea. La fel si cu cantitatea...doar nu o sa-i dau copilului mai putin latpte ca asa zic astia ca trebuie sa manance la o anumita varsta. Daca ea papa mai mult si se simte bine, nu da afara( bebelusii tind sa suga mai mult pt ca se simt bine la san, si apoi dau afara surplusul-asa face si mandra mea) nu vad care e problema. Doar la copilasii maricei, care au tendinta de obezitate li se face o dieta stricta. ========== Corina Mamica de Arianna Maria  Albumul meu | 
de acord cu tine
mi se pare aiurea sa ii umplu brta cu apa chioara
alex se trezea si de 7 ori pe noapte, si tot nu m-am indurat sa il pacalesc cu ceai, si ie-te ca am supravietuit... ba am mai facut si bebedoi
ca acum sunt praf si prastie, e partea a doua... dar.. ma odihnesc io.... la pensie
Mami de
 Cristian 26.10.2008 +
 Cristian 26.10.2008 +  Alexandru 02.02.2007
 Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

elilov3 spune:
elilov3 spune:
 ramo sunt de acord cu bravegirl daca bb cere poate sa aiba fie un puseu de crestere fie chiar ii e foame...ceaiul nu sunt nici eu de acord cu el asta doar daca nu vrei sa ii umpli burtika cu tot felul de lichide
iar dieta se da la cei obezi...noi am patito la 5 saptamani avea 5400 parca in conditile in care la nastere a avut 3600...
revin bb sa trezit si eu nu am terminat mulsoarea offfffff 
 eliza mamica de inger Ionut Pavel  

si de 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei. 
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

spiridusul spune:
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui elilov3 mie pediatra mi-a spus sa pregatesc seara un fel de mucilagiu din zeama de orez fiert (cca o mana de orez se pune la fierb si se lasa sa scada mult si o impreun cu laptele meu sau laptele praf dupa caz.....cica tine mai mult de foame si nu se mai trezeste...sincera sa fiu inca nu am incercat varianta asta bb sa reglat singurel are nopti in care doarme altele in care nu...acuma na...mai vedeti ce zic si fetele   eliza mamica de inger Ionut Pavel   si de  Dimitrie Gabriel 12.11.2008  **************************************************** Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei. Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila. | 
azi ma manaca rau in c*&^%
de obicei nu contrazic , nu dau afaturi... da am vazut montajul meu, cap-coada, cu sunet si m-a luat bocitul/melancolia/tristetea/supararea
asta cu mucilagiu de orez, se numeste DIVERSIFICARE
Mami de
 Cristian 26.10.2008 +
 Cristian 26.10.2008 +  Alexandru 02.02.2007
 Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului