Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
babyzapi spune:
Alexa l-am admirat si pe bebe Craciunel
scumpic foc si finut. Imi place mult si poza de la baita...e tare frumusel
.
Ziceai ca noi am fost gravide cumintele si d-aia avem bebeii agitati
...nu e si cazul meu...l-am plimbat cu masina, cu avionul, l-am dus la petreceri, l-am dantuit, ma culcam noaptea tarziu
...numai ca toate astea in loc sa-l oboseasca l-au obisnuit cu viata de noapte ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Intrebare voi faceti Rotarix-ul? Daca da, cand? Se administreaza in acelasi timp cu infarix-ul sau separat, la diferenta de o luna? Cum? Care ce stiti?
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
BraveGirl cezarette sunt anticonceptionale?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
BraveGirl mie mi-a prescris Cezarette si iau deja de 2 saptamani. Doctora mi-a spus ca le pot lua din ce moment doresc, nu este nevoie sa astept primul ciclu (oricum mi-a venit si ciclu la o saptamana dupa ce le-am inceput..
). Trebuie luate la ora fixa (este necesara mentinerea orei, nu se mai poate varia ca la celelalte) si se iau continuu...termini folia de 28 si incepi a doua zi alta.
Pup!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Eu sunt cu Bebe Strumfu' pe drumul cel bun...aseara a dormit 4 ore jumate dupa baita
, deci ne-am trezit la 1:30, la 4:30, la 7 si la 9...acu incerc si eu sa pap dar are senzor de 'mama mananca' si tipa desi el a papat....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Eu sunt cu Bebe Strumfu' pe drumul cel bun...aseara a dormit 4 ore jumate dupa baita , deci ne-am trezit la 1:30, la 4:30, la 7 si la 9...acu incerc si eu sa pap dar are senzor de 'mama mananca' si tipa desi el a papat....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
Senzorul asta de care vorbesti il are si Stefanut!
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
neata fetele
alexa bah ptiu ptiu sa nu il deochi program de asta sa tot aibe bb-i nostrii...vlem si noi...imi plac la nebunie pozele mai ales cea de la baita 

izabela
auzi la ea l-ai invatat cu viata de noapte hai ca ai fost totala ![]()

mah eu tot cu tzitzile....azi e nasoleanu tati a inceput scolica si sunt singura pe metereze nush cum o sa ma descurc si cu muls , si cu bb...nu ma mai joc imi iau jucarelele si plec ![]()
revin daca mai pot trag un muls ...iara 
![]()
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
babyzapi spune:
Eli lasa ca te descurci tu si singurica, mai greu, dar tot o scoti la capat. Si daca totusi tot o sa vrei sa-ti iei jucarelele si sa pleci...te astept pe la mine ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Am sunat dr. pediatru si i-am spus cat papa bubulina.A zis sa trec treptat la Topfer Bio 1 si sa pape maxim 120 ml la o masa si nu mai devreme de 3 ore.
Daca plange mai repede s-o pacalesc cu ceai, pana la 200 ml pe zi, ea oricum bea acum aproape 100.
Sa vedem cum ma inteleg cu ea in situatia asta...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008