Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 spiridushule zi asa peste 2 3 sapt iar incepem ![]() ginye nu stiu raspunsul la intreb ta....eu le voi face pe cele din sist de stat ![]() da pm cand mergi colosica sti tu ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() **************************************************** Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei. Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila. |

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
isaelena spune:
mamiseli multumim pentru completare, ca ne-ai zis de diversificare...ar fi aberant sa INCEP DIVERSIFICAREA LA 3 SAPT.
elilov3 spune:
isaelena...sper ca nu te-ai suparat
eu am sris ce mi-a zis mie doca pediatra...dar dupa cum am spus 
nu am aplicat metoda...si mie mi sa parut deplasat....inteleg reactia ta ...oricum bb e mic la 3 sapt poti vb de dormit mai mult noaptea dupa 5-6 sapt...la mine atunci a inceput sa se regleze....
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
Amalia spune:
Madutza parca tu ma intrebasei legat de momentul cand a inceput sa fie Luca interesat de carusel. Cam de pe la 7 saptamani. Imi aduc aminte ca la 6 saptamani l-am instalat si a inceput sa planga rau cand a auzit muzica lui si le-a vazut invartindu-se
. Apoi peste o saptamana deja se uita cu coada ochiului dupa el. Acum, la 2 luni si 5 zile este deja fanul caruselului, in special dimineata, cand e bine odihnit.
Vorbeati de somnul de noapte...pai, din pacate, nu toti dorm noaptea in primul an de viata, imi pare rau sa va dezamagesc! Este posibil sa se scoale tot la 2-3 ore si dupa ce le veti diversifica mancarea, chiar daca le veti da seara la culcare o masa consistenta, probabil cu cereale. David s-a trezit noapte de noapte pana la 1 an si jumatate, iar pana la 1 an cat l-am alaptat, s-a sculat si de 4 ori pe noapte. Acum ma consider o boieroaica pentru ca Luca doarme cate 3 ore legate noaptea, nu se scoala la fiecare ora sau la 2 ore..
Fiecare copilas are ritmul lui, incercati sa va odihniti pe langa ei si ziua, mai ales cele care nu-l aveti pe al doilea. Eu ma intindeam imediat ce adormea si el si lasam balta tot ce era de facut.
Pupici, sanatate si rabdare!

pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Fetelor voi v-ati luat banii pt indemnizatia de nastere/trusou/alocatie stat? Eu am depus actele pe 20 noiembrie si am sunat acum si mi-au spus sa ma duc zilele astea pe 7, 8 sau 9 intre orele 11:00 - 13:00 as-mi ridic banii.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
elilov3 spune:
izabela pe noi ne-a programat pe 2,3,4 feb...deci esti o fericita ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
isaelena spune:
Elilov Doiamne fereste, cum sa ma supar! fiecare impartaseste ce stie! sic e aude sau i se spune! eu iti multumesc ca ne-ai spus de varianta, si i-am multumit si lui Mamiseli ca ne-a explicat cum sta treaba cu diversificarea...ca eu sunt mai plutitoare. si credeam ca zeama de la orez inlocuieste laptele...
diana21 spune:
Eeeee, am ratat momentul mutarii azi-noapte, desi eram prin zona! Bine V-am regasit aici, mamici dragi!
Gynie, copiii mei sunt la dr. Marcu, e fff buna! Si am mai scris ca i-am facut lui bebe Rotarixul si urmeaza sa-i fac rapelul la 3 luni. Apoi, la 6 luni ii fac si Prevenarul.
Unde e filmuletul ala cu noi? Vreau sa-l vad si eu!!!
Citesc din urma si revin!
Amalia spune:
Eu am sunat ultima data in 16 decembrie si mi s-a spus sa sun luni pe 12 ianuarie ca nu au bani. Noi ii luam de la sectorul 6 si avem actele depuse din 4 noiembrie
. Am incercat sa sun si astazi toata dimineata, dar nu reusesc inca sa-i prind..
Alocatia de stat de 200 ron mi-a sosit pe 17 decembrie, dar am auzit ca multe mamici n-au luat-o nici pe aia.
| citat din mesajul lui babyzapi Fetelor voi v-ati luat banii pt indemnizatia de nastere/trusou/alocatie stat? Eu am depus actele pe 20 noiembrie si am sunat acum si mi-au spus sa ma duc zilele astea pe 7, 8 sau 9 intre orele 11:00 - 13:00 as-mi ridic banii. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
dandusa spune:
| citat din mesajul lui Amalia Vorbeati de somnul de noapte...pai, din pacate, nu toti dorm noaptea in primul an de viata, imi pare rau sa va dezamagesc! |
sau mai mult...,cum a fost la noi...

chiar ieri vb cu o prietena de-a mea,care are fetita de 13 luni si inca se mai trezeste de 2-3 ori /noapte...imi zicea ca este nu simte deloc oboseala...,s-a obisnuit(la fel a fost si la noi)...,poate cand va dormi o noapte intreaga va fi obosita
rabdareee si iar rabdareee

Familia stralucitoare

zi asa peste 2 3 sapt iar incepem