Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
lauramiron spune:
Ramo, sunt chiar curioasa cum o sa va descurcati asa....exact la fel ne-a spus si noua pediatrul, maxim 120ml la o masa si nu mai devreme de 3 ore
, dar ea nu prea intelege programul asta facut de nenea doctorul![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Am sunat dr. pediatru si i-am spus cat papa bubulina.A zis sa trec treptat la Topfer Bio 1 si sa pape maxim 120 ml la o masa si nu mai devreme de 3 ore. Daca plange mai repede s-o pacalesc cu ceai, pana la 200 ml pe zi, ea oricum bea acum aproape 100. Sa vedem cum ma inteleg cu ea in situatia asta... ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
lauramiron spune:
Ma bag si eu la primit sfaturi
....
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui manumanu Da, as vrea si eu sa stiu cum sa fac asta... Stie cineva?
manu mamica de Anastasia si Radu |
Laura
dandusa spune:
Eli,
uitasem
pai n-ai zis tu ca vei incerca sa nu te mai mulgi asa des?asa maresti productia si-ti tocesti tzatzilii,la naiba-n puii mei
Familia stralucitoare
lauramiron spune:
Ahaaaa...deci mai am sperante, ca nu are decat 4 saptamani![]()
| citat din mesajul lui elilov3 isaelena...sper ca nu te-ai suparat eu am sris ce mi-a zis mie doca pediatra...dar dupa cum am spus ![]() nu am aplicat metoda...si mie mi sa parut deplasat....inteleg reactia ta ...oricum bb e mic la 3 sapt poti vb de dormit mai mult noaptea dupa 5-6 sapt...la mine atunci a inceput sa se regleze....![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() **************************************************** Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei. Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila. |
Laura
babyzapi spune:
Dandusa m-am tavalit de ras cu : "la naiba in puii mei"
fan Mondenii si tu? sau a gay-ului de pe acasa tv? Si eu sunt fan mondenii si mi se pare tare haios si gay-sorul ala ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Eu abia astazi am depus actele, o sa va anunt cand umflu banii![]()
| citat din mesajul lui babyzapi Fetelor voi v-ati luat banii pt indemnizatia de nastere/trusou/alocatie stat? Eu am depus actele pe 20 noiembrie si am sunat acum si mi-au spus sa ma duc zilele astea pe 7, 8 sau 9 intre orele 11:00 - 13:00 as-mi ridic banii. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
Laura
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Fetelor voi v-ati luat banii pt indemnizatia de nastere/trusou/alocatie stat? Eu am depus actele pe 20 noiembrie si am sunat acum si mi-au spus sa ma duc zilele astea pe 7, 8 sau 9 intre orele 11:00 - 13:00 as-mi ridic banii. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
Eu am luat banii pe trusou, prima de nastere si alocatia pe o luna. Luna asta astept si indemnizatia.

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
dandusa sunt obligata in aceasta perioada datorita infectiei sa scot lapticul ca daca nu e de groaza cu sanii....treaba asta dureaza 5 zile apoi revin la prog normal de muls...scuze nu am specificat 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
lauramiron spune:
Nu vreau sa va sperii, dar Rebeca s-a trezit noaptea pana la 2 ani si vreo 3 luni
...nu ii mai dadeam lapte de mult, dar ii trebuia ceai sau apa
.....si intra-devar nu eram obosita, ma obisnuisem cred....si ma trezeam la 7 ca mergeam la servici.....si am supravietuit![]()
Doar ca mi-ar placea sa fie altfel de data asta![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
sau mai mult...,cum a fost la noi... ![]() chiar ieri vb cu o prietena de-a mea,care are fetita de 13 luni si inca se mai trezeste de 2-3 ori /noapte...imi zicea ca este nu simte deloc oboseala...,s-a obisnuit(la fel a fost si la noi)...,poate cand va dormi o noapte intreaga va fi obosita rabdareee si iar rabdareee ![]() Familia stralucitoare |
Laura
dandusa spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Dandusa m-am tavalit de ras cu : "la naiba in puii mei" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
si mai fan este Claudiu al meu,care are timp de Mondenii la job si toata ziua-mi povesteste de "geamanoo" si de "puii mei" si-i imita tare bine ca mor de ras...asa ca toata ziua cu astea-n casa...mi-au intrat in vocabular si tareeeee-mi place...
Familia stralucitoare

nu am aplicat metoda...si mie mi sa parut deplasat....inteleg reactia ta ...oricum bb e mic la 3 sapt poti vb de dormit mai mult noaptea dupa 5-6 sapt...la mine atunci a inceput sa se regleze....