Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Mah....cu riscul de a fi injurata....zic...ca nu mai pot sa tin.....al meu doarme de la 12 noaptea la 8 dimineata...nu plange ....nu am avut colici agresivi... se culca singur daca-l pun in pat...se joaca, se holbeaza pe acolo....si adoarme...cand se trezeste nu ma prind...doar ca-l vad cu ochii cat farfuriile...daca-l iau din pat se uita la tv si se trage de manutze, nas...hainutze....gaseste el ce....papa cam 150 ziua din 3 in 3 ore...nu fff fix.....daca-l aspir in nas rade in hohote .....Acum e la soacra-mea ca noi facem bagaje....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

bun venit la scutecele!
sa va creasca cozonaceii sanatosi si sa va umple viata de bucurie si fericire.

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani 2009!
Gata, am trecut la scutece? Aoleu,imi dau lacrimile si ma apuca nostalgia. Pe bune.
A fost frumos la odisee, si imi pare rau ca s-a terminat..f repede a trecut timpul. Insa ma bucur sa fim impreuna la scutece, cu copiii crescand
La mine mai e si nostalgia, ca fiind la al doilea copil, gata cu burtica si cu vreo odisee... am avut 2...
Dar acum urmeaza alt drum, asta al scutecelor.
Sper sa fim cu totii bine sanatosi, ca asta conteaza cel mai mult. Mi-ar place sa se mai organizeze intalniri, sa ne vedem cu copiii mai pe la primavara/vara/toamna... Dincolo la 2007 la Andreea, am mers la vreo 2-3 intalniri si tare frumos a fost.

Pupici si ne auzim de maine incolo, cand mai scriu si despre ana maria cateceva....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

beeeeeeey.....cat de repede poti ramane gravida dupa nastere???..... tre sa-ti vina ciclul si dupa e ovulatia,nuuuuuuuuuu???? vai vai vai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

super, am trecut la scutece!
multumim ale, mamiseli, anca, spiridusule, otiliapentru efort.
sa avem bebeii sanatosi si buni.

ps: eu nu dorm ca n-am somn. va zic eu mai multe maine. victor al meu e tare cuminte si.... vorba lui alexa "nu vreau sa risc sa fiu injurata", da' e un copil tare bun.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

..fara umezeala...fara scuipatzi...nici unul mik....am zis...am zis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bun gasit la scutece mamici dragi,

Sa dea Dumnezeu sa avem parte numai de momente frumoase alaturi de bebelusii nostri!
Noi am papat la ora 3:30 si acum ne chinuim sa adormim...scapam suzeta, o bagam la loc, iar o scapam...si tot asa

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

eu nu am dormit toata noaptea...mi-e fica de avion ca si de dentist..... stau si privesc tamp si gol prin tavan...cred ca anturajul cu fi-miu m-a stricat de tot...ii mostenesc apucaturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Buna dimineata la scutece!!! Si mie mi-au dat lacrimile... mi-am amintit de toate diminetile cu burtica, cum deschideam nerabdatoare si uneori ingrijorata Odiseea... o sa-mi fie greu sa ma dezobisnuiesc sa dau click acolo... sa ma mut ceva mai jos, la Clubul scutecelor. E un nou inceput, minunat!

Spiridusule, Ale, Mamiseli, Otilia, fetele care au lucrat pt deschiderea subiectului, multumiri si multe.

Picii mei dorm acum, au papat, au facut kk, acum sunt fericiti... pana pe la 9 sper sa am un pic de liniste. Azi-noapte au sarit o masa, dar nu pe cea care trebuie (n-au mancat la 12, au dormit pana la 2 respectiv 3). Eu speram sa pape la 12 si sa doarma pana la 6-7... Alexaaaa!!! Ce i-ai facut la copilu' la de e asa cuminte, mamaaaaa???? Zi-ne si noua reteta magica!

Am primit de la o persoana foarte draga o rugaciune superba, "Rugaciunea tatalui si a mamei pentru copiii lor". O am scrisa de mana, daca sunteti de acord o sa o editez ca s-o punem pe prima pagina, ce ziceti? Si la odisee am avut rugaciuni frumoase, eu le citeam zilnic cu lacrimi in ochi, pana le-am invatat pe dinafara...

Bun gasit la scutece, fetelor, si sa avem un Club vesel, cu sanatate si bucurii, si poate ne intalnim si noi candva!!

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Pai toata sarcina l-am plimbat pe bebe pe la nunti( inclusiv a noastra), botezuri, cluburi, la mare, la munte, in Turcia, l-am pus martor si la casatoria noastra ( mami cu tati...ca doar nu rata el momentul asta,nu???), l-am plimat Bucuresti Satu Mare cu titiul ....l-am plimbat noptile cu masina, i-am pus muzica....... deci acum are si el nevoie de somn si liniste....voi probabil ca ati stat cumintzele..... si bebeii vostrii sunt odihniti...

Mergi la inceput