Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
lauramiron spune:
Bine v-am gasit la scutece, dragi mamici si pitici!!!! N-am prins "live" trecerea la acest nou capitol din vietile noastre c-am adormit pe la 11 si ceva, dupa 2 ore de matzaieli si dureri de burtik Si dupa ce-am calmat-o si adormit-o, am adormit si eu ca tunul....Rebeca cu tati dormeau deja de pe la 10, ca incepem gradinita in dimineata asta si e musai sa trecem la ora de somn normala
Sa dea Dumnezeu sa avem un capitol frumos, cu copilasi sanatosi, voiosi si mancaciosi si cu mamici fericite si odihnite!!!
Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
naty35 spune:
Fetelor va rog sa-mi adaugati si mie datele bebelusului.
Mircea Andrei,nascut pe 04 noiembrie, 3.500 gr, 52 cm apgar 9/10, cezariana 39 saptamani
Sarut mana
naty35 spune:
Eu pentru bubitele de pe fata (era si pielea foarte aspra) si de pe capusor, am fost sfatuita de medicul meu de familie sa-l spal cu sapun de la Eucerin - nimic altceva si pe fata (am inlocuit toate produsele de baita pe care le foloseam cu acest sapun). Seara dupa baita il dau cu crema de galbenele (numai pe fata).
naty35 spune:
Dupa 1-2 zile deja se vad rezultatele. Cel putin pe fata. Acum dupa 2 saptamani de spalat asa are fata foarte fina si s-a "curatat" de tot.
naty35 spune:
Pediatra ma sfatuise sa merg cu el la dermatolog sa vad ce are si sa-i dea tratament ca s-ar putea sa fie o dermatita provocata de laptele praf sau sa incerc cu niste antibiotice (crema) recomandate de ea. Bine ca am mai cerut sfatul si altcuiva ca zapaceam copilul cu antibiotice de la varsta asta.
naty35 spune:
Vreau sa va pun si eu o intrebare....Care dintre voi a dat Infacol la bebe si nu a fost suportat de catre acesta. Eu i-am dat si m-am speriat ptr. ca facea crize mult mai puternice decat inainte. Nici nu manca de durere...se zvarcolea de nici nu puteam sa-i tin biberonul in gurita si am incetat sa il mai dau.
naty35 spune:
Referitor la decalotare , medicul meu pediatru m-a sfatuit sa nu o fac. Nici nu mai stiu cum este bine. In unele reviste de specialitate se recomanda in altele nu....Deci...mamici de baietei voi ce ati facut?
Amalia spune:
Buna dimineata dragele mele mamicute!
Uff, ce greu mi-a fost sa intru aici, m-am obisnuit atat de mult la odisee.. Si pe mine ca si pe Monicabo ma apuca nostalgia, fiind si al doilea copilas...cine stie daca va veni al treilea vreodata. La prima sarcina n-am avut parte de odisee...aici pe site m-am inscris in septembrie 2002, la putin timp de la infiintare, asa ca lunile acestea petrecute aici cu voi au fost minunate! Mi-ati fost de un real ajutor, am plans si am ras alaturi de voi, mi-ati intrat in suflet cu totul!
Ale, Spiridus, Mamiseli, Otilia, multumim pentru mutarea frumoasa aici la scutece! Super mesaj Mamiseli, iar filmuletul tau Spiridus m-a facut sa-mi incep ziua cu lacrimi inodate in barba!
Avem niste copilasi extraordinar de frumosi, sa ni-i tina Dumnezeu sanatosi, sa avem parte de o perioada minunata aici la scutece in care ei sa creasca frumos si sa ne bucuram de fiecare clipa din evolutia lor!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
ginye55 spune:
In sfarsit la scutece!
Multumim fetelor care au ajutat la deschiderea acestui capitol!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Spiridusule superb filmulet! Multumim!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii