Colectia de toamna-iarna 2005 (225)
Raspunsuri - Pagina 3
maria_alexia spune:
Joy, din graba nu m-am exprimat cum trebuie. Dar ideea e ca si eu sunt suparata si super-ingrijorata de cat de dependent (afectiv) e de mine. Pe langa fazele deja enumerate, mai avem: trezit cu racnete si trebuie sa apar imediat langa el sa-l calmez (asta parca aveti si voi), nu face mai nimic singur, stat degeaba pe langa mine inloc sa-si vada de-ale lui in majoritatea timpului (asta in momentele fericite in care reusesc eu sa ma desprind si sa fac cate ceva), respins pe oricine altcineva din jur (tati, bunicii...) la mai toate activitatile...
Inca nu sunt in stare sa-mi dau seama de toate nuantele, de natura si din pacate nici de cauzele comportamentului, as vrea cu disperare timp sa studiez problema asta... Care la noi nu e noua, ci pare sa se eternizeze.
PS. Pe-aici e tot mai ger, azi dimineata erau -18 si acum temperatura pare iarasi sa coboare fara mila. Brrrrr....
joy04 spune:
Dumnezeule, deci Vlad nu-i singur???? Da, exact asa face si el, nu l-ar respinge pe Cristi daca el ar sti cum sa interactioneze si sa se joace cu ei. Asta cred eu....
Dar eu ii zic ca vreau sa fac si eu o baie fara copii langa mine, sa zac si eu macar 5 minute in apa calda (simt ca ma relaxez extraordinar in apa calda) si el sta ori la calculator, ori cu telecomanda in mana si vrea sa se uite la nu stiu ce, inchide usile la camera, astia bineinteles ca nu stau cu el si vin dupa mine in baie.
Doar ca Alex, are tentinde mai mari de independenta fata de mine, dar nu cu mult.
gata, deja trebuie sa-i despart pt a nu stiu cata oara in 10 minute...ma seaca de puteri
meems spune:
Fetelor, partia e cu vedere la lac, nu la ocean, dar e un lac intins si ce e misto e ca partia e chiar pe granita dintre California si Nevada, asa ca... depinde pe ce parte mergi in jos, ajungi ori intr-un stat, ori intr-altul
Va multumesc de complimente, mai ales cele adresate Riannei ![]()
catutza spune:
azi fac cinste 
, gata sunt oficial angajata 
Leea , cum e la servici, Tudor mai merge la gradi sau sta cu mama ta
Joy,Maria , si Bia mea e umbra mea prin casa, are momente cand vrea sa stea numai in brate asa ca mai nou ii spun :puiul cangur" si rade de lesina ca pe ea o amuza rau!
Noki , cand ai timp vreau si eu mai multe detalii despre Budapesta : cat cazarea, ati rezervat din timp banuiesc, preturile cum sunt fata de noi, ati vizitat ceva muzee sau erau inchise, pe Dunare v-ati plimbat?
Roxana , cand mergeti la dr cu Alexia pentru polipi?
Corap , cand incepi munca ? ai examen ceva inainte? fac galerie sa fie bine 
Meems , mai de distractie pe voi la munte, asa mult mi-a placut de voi ca va distrati si va jucati ca niste copii
iar Rianna este o domnisorica tare elegahta si frumoasa!
Mihaela , superbe pozele voastre din Germania si ce frumos povestesti si tu 
Camy , nu pot sa cred ca inca se mai pastreaza obiceiurile din strabuni in locurile alea, eu am mai vazut la tv dar ma gandeam ca se imbraca asa doar pentru filmare nu pentru ca asa se imbraca ei in zi de sarbatoare! Foarte frumosi si voi mai ales Daria mica si ochioasa!
Mihaelutza , tu unde ai umblat doua saptamani? mai plecati la ski in Austria?
Lavi , doar asa scurt mesajul? voi ce faceti, cum sunt fetele?
Ioana , sper sa fie bine Maria la audiograma 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mara95 spune:
Salut!
Azi am fost la control, la gineco, miercuri ma internez si joi facem operatia.Am emotii si cel mai tare ma bulverseaza statul o zi inainte in spital. Doc ma intreaba daca vreau sa-mi lege trompele, desi eu am citit ca se mai intampla si accidente, chiar si cu ele legate.
Si ptr ca nu voi mai intra curand pe net, sa urez La multi ani ! copilasilor care au implint 3 ani in ultima perioada :
serban (bianca), maya (mihaela80), miruna,rianna,adeline, stefan (tania),tudor,mihai,sorana,cristian,victor,david,simion si nu in ultimul rand Daria
ne mai auzim peste vreo doua saptamani, sper eu! Va pup!
corap spune:
la multi ani!!!!!!
eu sunt racita-moarta si azi am avut de rezolvat chestii administrative pe la birou, ca aia nu ma asteptau nici cu un scaun macar. mine sper sa am si ceva calculator & internet.
pana atunci pup colectia, ma duc la nani poate-mi trece raceala ca m-am saturat.
PS copiii sunt la mama saptamana asta, cu bona cu tot. si eu nu pot sa profit de pe urma chestiei asteia 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
ioana_77 spune:
Joy, Maria, cam asa e si Maria mea. Frate-sau la 1 an isi gaseste singur treaba, nici nu-l simti ca este in camera, in schimb Maria e ca scaiul lipit de mine. Ce jucarie are el in mana, aia o vrea si ea, mananca el cu mana, vrea si ea, tipa el, tipa si ea
Sunt la faza in care ii explic ca ea e mai mare, trebuie sa fie exemplu
Pe de alta parte imi tot aduc aminte ca asta vara, cand am fost in concediu cu frate-meu, fata lui, de 5 ani o imita pe Maria si facea exact ce facea ea. In loc sa fi fost invers.
Eu din cauza asta am si dat-o la gradi. Fiindca vad ca in loc sa evolueze, merge in sens invers. I-am zis ca daca vrea sa fie iar bebelus(cand manca cu mana) ii dau suzi si-i pun pampers
La noi marele avantaj este ca il adora pe George si sta cu el. de fapt, amandoi stau f bine cu el, mai ales in week-end, cand eu mai bantui sa-mi racoresc mintile.![]()
Mara, tinem pumnii
Poate dai un semn, totusi, la cineva, ca ai nascut. Sau poate ne scrie sotul tau.
catutza, deci esti cu actele in regula. Bravos!
Corapino, auleo, ce reincadrare cu nabadai de sezon. sanatate multa!
Mandy, ai grija de ureche!
Bic spune:
Salut. Referitor la vorbit in somn, si Smaranda se pare ca are cosmaruri. Intr-o noapte o aud plingind si cind ma duc la ea, o aud strigind: "Mi-ai luat prajitura! Da-mi parijutra inapoooi!"
Am si o curiozitate: vad ca voi sinteti brave si va luati copiii la revelioane si ii lasati sa stea pina tirziu. Nu aveti de furca dupa aceea cu ei? Noi am constatat ca daca o obosim prea tare pe Smaranda vom avea de tras citeva zile dupa aceea, pentru ca e intr-o dispozitie proasta. De exemplu, Craciunul asta am facut mult prea multe lucruri pentru micutzul ei creier, drept care a fost super obosita, a tzipat, nu dormea bine, etc. Acum si-a revenit pentru ca am lasat-o mai moale in ultima saptamina.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Maria & Cata
sunt OK. Am fost f scurta pt ca am scris de la servici si aveam treaba.
corap si eu sunt racita cobza 
De Craciun am fost la Alba. De Revelion am fost in Tunisia, cu sora-mea si sotul ei, fara fetite. Am tone de despachetat, abia ieri seara am ajuns in Bucuresti. Impresii si poze urmeaza.
Sper sa apuc sa ma uit si eu la pozele puse de voi.
mara95 spune:
Anda, monet, roxi
, da , s-a apropiat momentul! De abia astept sa-l cunosc pe bb mic, dar partea cu operatia e...
voi avea 37+5 zile, sper sa fie ok, drept sa spun, sunt un pic mai linistita ca se intampla mai repede, pentru ca nu vreau sa ma ia pe nepregatite, mai ales ca e si cezariana.
Ioana, as putea sa-i spun sotului sa intre pe forum , daca are timp, desi e o saptamana plina de evenimente pentru noi.
Bic, cu Flavia nu avem nicio problema, indiferent de ora la care o culcam . E mereu cu chef de joaca .daca ii este somn , adoarme in 2 min, daca nu, nu, ne chinuim un pic, daca asta ne dorim .Nu e dificila.