Colectia de toamna-iarna 2005 (225)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mimsulici scump, ai un grup pe cinste, sa va fie de bine distractia.Ri este de o finete si pozeaza asa frumos

lavi, este totul ok la voi? foarte scurt mesajul tau.

maria, le-am vazut pe ale sora-mi , printr-o super coincidenta au facut rev in acelasi loc. . ce se aude cu panoul?

anda, ei viseaza foarte mult din ceea ce fac/vad in cursul zilei.Si alexiei i se intampla f des sa vb, sa dea din picioare.sarbatorile le-ai putut face bio? cum merge regimul?

monet, pozele sunt trimise in contul de e-mail nov_dec_2005@yahoo.com , parola cred ca o stii.

mara, nastere usoara!

cornelia acomodare rapida si multe realizari.

catalina, spor la treaba! cred ca la sf lunii, trebuie sa o vaccinez -rapel la hepatita si apoi trebuie sa treaca 2 saptamani pana la operatie.

bicule, depinde de copil si cum a fost invatat. alexia de exemplu nu mai vrea sa doarma la pranz si drept urmare la 8 jumatate maxim este in pat, se trezeste la 7 dimineata si nu are un comportament de copil nedormit. este adevarat ca nici nu are activitatea din perioada verii si nici la gradi nu a mai mers.Orice schimbare de program ii da peste cap, somnul de nopate mi se pare cel mai important si de aceea nici eu nu am lasat-o treaza in noaptea de revelion.

mitza, bine ai revenit in bucurestiul "mult iubit". cum este la job,s-a mai dus stresul? oooo pleci la ski, unde?

noki, cand ai primul examen? zi mai pe lung despre budapesta.astept pozele cu nerabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mara, o sa fie totul bine ai sa vezi.Si eu l-am nascut pe matei la 37 de sapt prin cezariana, laptic mult sa ai ca in rest bb v-a fi sanatos.

joy, maria, ioana, ati strigat catalogul copiilor lipiti de mama ? ne prezentam si noi la apel , scai de ma-sa zi lumina si noaptea la adormit. Si alexia zice ca este mica, ca vrea pampers, tocami ce am scapat de etapa sac de dormit( toata ziua statea in el, a vazut ca asa doarme matei si ea si-a gasit unul de acum un an si umbla toata ziua in el).acum vreao doua zile i-a subtilizat suzeta lui matei si am prins-o cu ea in gura, ii mananca toate piureurile de fructe si legume, nu stiu ce sa ii mai spun, explic ca ea o tine una si buna ca este mica, mai mica ca matei ..cica el este baiat mare. aaaaaaa sa nu uit, am lasat treapta la patutul de plasa si de atunci s-a mutat acolo, toata ziua alearga in el, vrea sa il pun pe matei acolo si il chinuie de numa .

si o perla made alexia:
buni: alexia vrei sa il ti in brate pe matei?
lexi: nu, nu pot. e greu, il scap, se sparge si altul nu mai avem .

maria, vroiam sa mai adaug ceva referitor la mesajul tau.
ii este teama sa nu te piarda, de aceea sta numai langa tine.
se va desprinde in timp, trebuie sa il asiguri ca totul este ok.i se [pare mai interesant sa mestereasca in bucatarrie langa tine, asa-i?
la tv se uita singur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Asa, se pare ca marii dependenti de mamici sunt in primul rand copiii care s-au trezit cu fratiori mai mici... E si asta, dar nu numai, la noi o simt clar.

Am reusit sa-mi formulez cat de cat teoria care ma tine pe mine pe linia de plutire. Si cred ca se aplica si altor copilasi in cauza.

Odata, Cristi e mare urlator de felul lui: isi doreste foarte puternic cate ceva, se fixeaza pe cate o idee si isi foloseste toate puterile s-o obtina. Urla la maxim si mult timp pentru orice fleac neindeplinit. Asta fiind tipicul, eu am renuntat sa-l mai schimb, ci mai degraba incerc sa-mi cresc mie rezistenta la stres, sau cu alte cuvinte... nesimtirea .

Altfel, in perioada asta e oarecum normal - zice si nenea Spock - sa se manifeste asa de dependenti de mamici. Si iarasi e normal sa incerce sa imite comportamentul fratiorilor mai mici, din gelozie (= vor sa obtina si ei atentia pe care o primesc cei mici cu giumbuslucurile lor, si nu pot realiza ca de la ei ai alte asteptari).

Astea fiind zise... rabdare si tutun . E o faza, o sa treaca, o sa vina altele .

Oricum, cum mai spuneam, trebuie vazut cum sa scapam cat mai ieftin din faza asta oedipiana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara... nu am reusit sa citesc mai nik din urma...dar voiam sa o intreb pe [re]Roxi[/red] unde se trimite poza pt panou...si ce fel de poza? (adica portret sau...altceva?
imi cer scuze dar nu am avut timp sa citesc, dar daca nu va suparati abia maine seara cred ca mai apuc sa intru...si sper sa si trimit poza maine seara.

Va poop pe toate!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi uite asa patesc daca m-am si v-am obisnuit sa scriu mult pe forum. Daca nu scriu va ingrijorati.

Mortala Alexia cu "se sparge si altul nu mai avem"

Aseara n-am avut prea mult timp de forumizat pt ca avea si Virgil treaba la calculator si aveam si eu de despachetat bagaje dupa atatea peregrinari.

----
La mine Nati are tendinta de a se lipi de mine, Silvia n-a avut-o niciodata, deci contrazic teoria cu fratii mai mici
Nati nu se lipeste non-stop ci numai daca e lume straina prin preajma (straini pt ea dar cu care socializam noi) sau daca nu m-a vazut de mult.

mara atunci facem pentru joi!!!
Nastere fara probleme si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok se pare ca anul nou sta si acesta sub zodia stomatologului pentru familia noastra. am terminat eu si a inceput sotul, ieri a executat o extractie. Si pentru a fi in ton cu colectia si eu am un copil lipit de mine, dar nu asa cum va asteptati sa fie fie titi, ci George, adica magadaul de tac-su. aseara am stat cu amandoi in brate, unul pe o parte celalalt pe cealalta, daca il pupam pe fi-miu trebuia sa il pup si pe tac-su. So doresc retata sa il desprind pe ala mare de mine cand am eu chef nu cand are el tenis.
Este foarte frumos din partea voastra ca ma intrebati de ski, este placerea cea mai mare pe care mi-o puteti oferi. Da plec, pe 20 februarie, mai e mult dar am ce astepta, asa cum spuneam acolo ma voi odihni. Roxi anul acesta ca si anul trecut mergem in Elvetia, dar chira la granita cu Austria asa ca vom schia international cand in Elvetia cand in Austria.
Acestea fiind spuse ma duc sa imi traiesc nefericirea la birou.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mitza, asta inseamna ca barbatu-tau ii indragostit lulea de tine Cine nu si-ar dori asa ceva?

Maria, da, sunt in concurenta. de ex zilele astea de multe ori cand Stefanel face o trasnaie si-l "cert", Maria intreaba: Stefanel e obraznic? Dar eu sunt cuminte, nu?

Roxi, am vazut un desen animat cu o printesa, care odata aparut un bebe in casa, vroia si ea sa revina la stadiul de bebelus. Ca urmare parintii i-au pus pampers, i-au dat pireuri fara gust, o culcau fortat la ora pt bebelusi si mai ales se faceau ca nu inteleg ca vrea sa le transmita cand mieuna ca un bebelus. Mi s-a parut super ideea. de-aia i-am spus si eu mariei ca-i pun pampers si ii dau suzi. Vad ca la voi Alexia face totul posibil sa fie in centrul atentiei. Greu, nene, greu. Asa-i cand stam in casa o gramada. daca aveau unde zburda nu le mai statea mintea la asa ceva.

Lavi, sa va fie de bine iesirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata bucuresteana!

Ne-am reintors in Bucuresti aseara traziu de tot. Treaba a debutat bine, cu masina mea noua de 3 luni care nu a pronit, ca a lasat-o bateria. Deci 25 roni pentru taxiu. Sa vedem ce urmeaza.

Sunt disperata cu examenele am unul naspa de tot vineri si unul infernal sambata. Invatat pana acum: infim.

Asa ca voi chiuli la greu de pe aici, dar motivat. O sa revin cu poze, am pus deja vreo 180 de bucati pe o alta adresa, dar fara comentarii si mai urmeaza, oricum. Darprobabil sambata, dupa examen, ca acum nu am timp nici sa respir.

Roxi, nu-mi spune ca Lumi e sora ta.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da e indragostit de mine numai cand il doare ceva sau nu are tenis, sala, chef, partida de pescuit sau vanatoare in program. In rest ma sfatuieste sa imi gasesc si eu hobbiuri ca sa nu mai stau in casa. Macar se ofera sa plateasca el orele suplimentare la bona pentru rarele mele iesiri singura.....
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki astept si eu detalii si poze

Ioana multumesc.

Mitza am mai avut noi pe aici o discutie despre hobby-uri

Mihaela_80 f misto descrierea despre Frieburg, la fel si pozele. Cand ai putin timp poate ne povestesti cum e in Canare.

Bic extrem de dulcica Smaranda in pozele de gospodina.

Cami frumos ati petrecut in Moldova. Ati fost la cineva in vizita sau ati inchiriat cabana/pensiune?

Mergi la inceput