Colectia de toamna-iarna 2005 (225)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
mda, n-am mai pomenit asa ceva: in plina era de recesiune cand nu se misca nimic (ceea ce-mi introduce un morcov si mai adanc cu serviciul, pe masura ce trece timpul), noki invata. rectific: toceste...i-am spus in repetate randuri ca nu vad utilitatea zbaterii pt note maxime la a doua facultate. din mai multe motive. in fine, treaba ei...
lavi munceste, deci nici asta nu pune poze. pai da, ca programatorii astia mai au inca de lucru cat de cat...
cred ca anul acesta voi schia si eu cu mitza deoarece am "aplicat" la aceasta oferta anul trecut, inainte sa aflu despre prabusirea avas-ului, deci credeam ca am bani:). acum asta e, o sa schiez somera in elvetia:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mara95 spune:
salut!
lavi
, mersi!
nu am prea reusit sa dorm azi noapte, cred ca sunt deja stresata pentru maine.
tania-z spune:
MARA, iti tin si eu pumnii! Nastere usoara si bebe sanatos 
Cred ca abia astepti sa il intalnesti... ce faini is cat sunt asa de micuti, abia astept si eu pozele! Ma gandesc la tine, sa treaca usor 
maria_alexia spune:
Se pare ca nimic-nimic nu se misca azi pe podiumul colectiei...
Mara, nastere usoara, refacere cat mai rapida si un bebe sanatos, frumos si norocos! Speram sa revii cat mai curand cu vesti si poze ![]()
Atentiune, atentiune: facem
PANOU DE 3 ANISORI !!!
Pozele le puteti uploada in contul picassa (login cu novdec2005 si parola binecunoscuta) sau trimite prin mail in contul comun, de unde vor fi preluate. In contul comun de pe yahoo gasiti si mail cu link-ul direct la albumul creat (e un mail de la Mamici in Inbox). As sugera un termen limita de 15 ian, altfel ne prinde 8 martie cu panoul neincheiat...
Tocmai ce-am urcat si eu poza nazdravanului propriu ![]()
meems spune:
Offf... ca nu mai apuc deloc sa postez.
Mara, 
Sa ai o intalnire frumoasa cu piticul tau 
Am vazut si eu toate pozele, in sfarsit. Am ramas uimita de zona vizitata de Cami, de parcul unde s-au plimbat Maria-Alexia si ai ei, de parul lung al Alexiei si de zambetul de vis al lui Matei, de aptitudinile de gospodina ale Smarandei, de voia buna ce "citeste" in pozele CristineiN, de peisajele de vis si ochii albastri din pozele Mihaelei80. Oh, si ce m-am bucurat sa vad poze proaspete si cu ginerica!
special pt Simon si mamica lui. Concluzionez si eu, ca mai toate mamicile, ca avem cei mai frumosi copii 
![]()
lavi02 spune:
Cu raceala mea mi-am pierdut simtul mirosului. Cum am constat:
Ma dau eu de dimineata cu parfum (luat duminica din duty-free), duc incheietura mainii la nas sa-l mai savurez un pic: nimic! Zic: ba c-al dracu' parfum, s-a stricat in doua zile!
Apoi m-am dus la Virgil pt un double-check si s-a lamurit ca defectiunea era la mine.
In concluzie cafeaua e o chestie amarui-dulceaga, fara niciun Dumnezeu.
joy04 spune:
MARA tin pumnii sa fie bine si sa ne dai de veste cat de repede poti.
edit: LA MULTI ANI ION SI IOANA!!! 

Lavi sanatate multa. Sper ca pui poze si cu fetele, nu numai din excursie.
corap spune:
helou, colectie
mara, asteptam cu sufletul la gura, tinem pumnii si facem galerie
la multi ani! ioana(77)
si alte ioane si ioni
am si io calc la birou, merge si netu', deja e peste asteptari. tre sa vrajesc it-u sa-mi pot pune si mess si gata - sunt integrata complet in campu muncii. ![]()
acu' io-s cum nu se poate mai bine, mi-au trecut mucii m-a luat tusea
si tot fara miros, asa ca lavi. halal hanimun
. macar cu iesitu in oras stau bine, fost aseara la un rest unguresc -yummmmy.
cica in seara asta ma scoate la un rest indian... sa vedem.
asta-i a 4 -a zi fara copii si parca a trecut o vesnicie fara ei. sambata seara ma duc sa mi-i recuperez 

pupici
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
mandyksch spune:
Slaba miscare 
Lavi, daca te consoleaza cu ceva
, sa stii ca si eu sunt racita. Iar. Sau poate ca nici nu mi-a trecut de data trecuta
. Am tras concluzia ca asa de bolnava (timp atat de indelungat) nu am fost de cand ma stiu. Dar poate ca sufletul meu e cel bolnav
Chiar nu mai stiu ce sa fac.
Mara, tinem pumnii sa fie totul in regula iar tu sa te refaci cat mai repede posibil, bb sa fie sanatos si mancacios. Azi noapte nascut si o prietena de-a mea un baietel de 4,2 kg. Sa stii ca am fost f bucuroasa pentru ei, dar spre rusinea mea am avut si un moment de invidie. Si parere de rau...eu n-am fost niciodata atat de puternica, atat de tare incat sa reusesc sa am doi copii. Pentru ca eu defapt cred ca sunt prea egoista.
Anda, ma bucur ca faci haz de necaz, sa iti fie de bine schiatul. Poate ca pana la urma va fi bine totul si nu va trebui sa cauti altceva.
Si eu fac haz de necaz, ca daca tot nu stau bine cu finantele, mi-am mai comandat niste carti pe Net
, dar am iesit mai ieftin pentru ca le-am comandat in lb romana. Eu de obicei citesc in maghiara pentru ca asa sunt obisnuita, si apoi e bine pt exercitiu, sa nu uit gramatica. Dar cartile in maghiara sunt f scumpe, asa ca am trecut pe varianta in lb romana. Aceleasi titluri le pot cumpara la aproape jumate pret.
Referitor la poze pentru panou.Trebuie sa vad daca am niste poze de la ziua lui Kriszti, in care sa se vada mai bine, sper sa gasesc ceva.
Si o veste nu tocmai buna...surorii mele i s-a gasit un nodul/chist intr-un san. Ieri dupa-masa. A facut mamografie si eco mamara. Nu se stie exact inca ce e. Drita noastra ginecolog (dna Mironiuc) dupa ce a vazut rezultatele o incurajeaza, dar spune ca e obligatoriu sa faca si alte analize. Cam in 2 saptamani vom stii despre ce e vorba. Sper sa fie de bine. Acum parca imi vine sa ma leg de gat pentru toate prostiile pentru care eram mereu nervoasa pe sora-mea.
Ce mai...simt ca viata mea e asa: o zi sus, o zi jos. Se va termina vreodata? Asta apropo de faptul ca ieri ma simteam asa de bine.